- з чиєю допомогою це зробити;
- що робити в разі неналежного техстану гаджету або поломки після його нетривалого використання

Нагадую!!! Замовлення до кінця дня...
Вальодічька, може ти зі своїми кросівками і чудошапочками на spua.org перекочуєш?shalun_99 писав:Нагадую!!! Замовлення до кінця дня...shalun_99 писав: От для прикладу... Замовляю собі кроси. Приблизна ціна 400грн. Кольрову гаму додаю. Розмір від 39 до 46.
...
Є ще чисто чорні...але вони дратують своєю чорнотою. Тому і не виставляв фото![]()
Якщо в когось є бажання такі "забинтовані" ноги мати - відписуйте і за 3 неділі вони у вас.
Вітінька, моя відповідь ховається в назві теми...DerSieger писав:Вальодічька, може ти зі своїми кросівками і чудошапочками на spua.org перекочуєш?shalun_99 писав:Нагадую!!! Замовлення до кінця дня...shalun_99 писав: От для прикладу... Замовляю собі кроси. Приблизна ціна 400грн. Кольрову гаму додаю. Розмір від 39 до 46.
...
Є ще чисто чорні...але вони дратують своєю чорнотою. Тому і не виставляв фото![]()
Якщо в когось є бажання такі "забинтовані" ноги мати - відписуйте і за 3 неділі вони у вас.
Це ж вроді як риболовний сайт.
ну, раз таке двіжло, то і я похвалюсь.shalun_99 писав:...
Вітінька, моя відповідь ховається в назві теми...
мій родич якраз всякі такі фото-відео штуки і возить з різних закордонів. навіть для телеканалів якихось камери возив.Рома писав:Так я так і не зрозумів. Може хтось посприяти у купівлі товару з Еbey. Зрозуміло, що не за "просто так". Планую в середньостроковій перспективі придбати собі Gopro Hero 3 Silver Edition.
оригінал?DerSieger писав:shalun_99 писав:...
куплав собі такого ось годинничка аж з самісінької сполученої америки.
![]()
Я таку штуку не знайшов...Є дешевші, але простіші.Рома писав:Так я так і не зрозумів. Може хтось посприяти у купівлі товару з Еbey. Зрозуміло, що не за "просто так". Планую в середньостроковій перспективі придбати собі Gopro Hero 3 Silver Edition.
агаРоссо-Неро писав:оригінал?DerSieger писав:shalun_99 писав:...
куплав собі такого ось годинничка аж з самісінької сполученої америки.
...
Можу з http://arum.com.ua/catalog/video/?fa=1958 знижку дати.Рома писав:Так я так і не зрозумів. Може хтось посприяти у купівлі товару з Еbey. Зрозуміло, що не за "просто так". Планую в середньостроковій перспективі придбати собі Gopro Hero 3 Silver Edition.
шукав собі gopro hero 3 blaаck edition, якщо десь за кордоном є дешевше то перевод грошей і доставка зводить на 0 (або небагато дорожче), та й плюс гарантії ніякоїРома писав:Так я так і не зрозумів. Може хтось посприяти у купівлі товару з Еbey. Зрозуміло, що не за "просто так". Планую в середньостроковій перспективі придбати собі Gopro Hero 3 Silver Edition.
гы, по аруму на 800+ дешевше без знижки ;)Vik писав:шукав собі gopro hero 3 blaаck edition, якщо десь за кордоном є дешевше то перевод грошей і доставка зводить на 0 (або небагато дорожче), та й плюс гарантії ніякоїРома писав:Так я так і не зрозумів. Може хтось посприяти у купівлі товару з Еbey. Зрозуміло, що не за "просто так". Планую в середньостроковій перспективі придбати собі Gopro Hero 3 Silver Edition.
а так можна замовити на оф сайті http://gopro-shop.com.ua/products/71366 ... 3god8jYAyw
там бувають різні акції і розпродажі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей