Ні я мав на увазі інтернет-магазини. В Рівному я й сам знаю що не куплюVik писав:в Рівному?нажаль немає

Ні я мав на увазі інтернет-магазини. В Рівному я й сам знаю що не куплюVik писав:в Рівному?нажаль немає
У Коли Свирыка спроси, у него какой-то тикт есть...rerikster писав:хтось щось може розказати про такі палки як TICT RALGO RLC-75 та Tict Inbite Azing Maniacs IB73-CS ?????
чим ловить?Рома писав:Хто і що може порекомендувати в р-ні 400-500 грн. Основні вимоги: довжина 210 см, швидкий стрій, тест до 30 грам.
Дякую, прохання вже не актуальне....Delife писав:чим ловить?Рома писав:Хто і що може порекомендувати в р-ні 400-500 грн. Основні вимоги: довжина 210 см, швидкий стрій, тест до 30 грам.
Ні. Нещодавно придбав на сусідньому форумі б/у палку "Серебрянный Ручей TSUNAMІ" 5-25 гр, 2,1 м. Брав для свого брата, який починає освоювати спінінгову ловлю. В цей день вирішив половити цим спінінгом і побачити, що він із себе представляє.SPIN писав:...Рома: невже на фото кінгфішер міракл?
Чи є щось у Дави і Шимано в цьому діапазоні, самому цікаво.Олександр писав:Допоможіть вибрати палку для джига бюджет 1200 грн. Дайва або шимано. Потрібно щоб чутливість була в руку, кастинг приблизний 5-25 гр. довжина 2,1-2,4 м. Дякую
Неплохой вариант Daiwa R'Nessa 2.40 7-25. Ещё можно посмотреть Team Daiwa Mode 07 802MHFS 2.40 7-28.Олександр писав:Допоможіть вибрати палку для джига бюджет 1200 грн. Дайва або шимано. Потрібно щоб чутливість була в руку, кастинг приблизний 5-25 гр. довжина 2,1-2,4 м. Дякую
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість