Изъятие денег Димой Лопачуком в магазине Флагман. Собрана сумма 1007,27 грн. По другим магазинам информация будет позже.

У мене зауваження до організаторів цієї акції: хоча б рядочок у відеоролику додали б про інформаційну підтримку на сайті про рибні місця рівненщиниAndreyK писав:К сожалению, малёк карпа закупить не удалось. Пока только щука - 30 тыс личинок. Какая-то часть из этого количества обязательно выживет, вырастет и будет радовать нас поклёвками.
А на ділі виявилось що все-таки все якраз навпаки.МАК писав:Це ідея мого ліпшого друга Лопачука Димитра, давненько хотілось щось подібне зробити але ніяк руки не доходили, от і вирішили ми з ним зайнятися цим не легким ділом зробили ящики, розвезли по магазинам і на мою думку хоч якось намагаємся щось зробити, наголошую ініціатором виступив Лопачук Д. я підтримав і допомагаю що в моїх силах, тому і Вас рибацюг сильних прошу допомоги в цьому ділі тому що разом легше буде це зробити.stal1n писав:важливе питання:
під чиєю егідою ця акція з зариблення? чи не спроба це попіаритись за рахунок простих рибалок?
готовий закинути грошей, лише якщо це буде зроблено від імені простих громадян міста Рівне
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей