Зібравшись нашвидкоруч, заскочив на Боярку купив черв"я з опаришем пошпарив на став.
Біля церкви повернул ліворуч, довелось об"їжджати став через село до шлагбаумів. Біля шлагбаума, на першій же кабінці й зупинився. Вартість 50 грн. Берега де пологі, де гостріші, обривисті. Є прочищені місця, але не всюди. Багато перспективних місць порозші високою кропивою. Що трішки є незручно. В цілому - нормально. Буває й гірше і за більшу ціну.
прикормка була змішана: своя основа на різних сухих крупах, зернятах соняшника, конопель і т.д. + добавив пакет Фішдрім карась. На березі чуток добавив землі, розбавив водою, закормив місце і давай ловити. Оснастка: махова вудочка 5 м, основна 0,12, повідок 0,10, поплавок 0,5 г. Перші 1,5-2 год - було глухо як в танку. Потім піднявся вітер. З часом вітер посилився значно. Довелось змінити оснастку на більш "важку". Взяв 0,14 основну, 0,10 повідок, 1,5 г поплавок. З 13-ї до 17-ї години я заробив 5 реалізованих покльовок карасиків чуть меньших ніж долоня. Багато було сходів - дрібноти шпротного розміру дуже багато.
О 18-й десь добряче закормивши місце рибалки підійшла дрібна рибка і тут почалось "як у чорних камнєй"

Весь улов.

Загалом на ставку рибалок майже не було. Дві людини на авто було праворуч мене і все.
Відпочинок рахую вдався. Задоволення отримав, водойму розвідав. Цікаво було б ще пополювати там на фідер. Але то згодом.
P.S. Допоможіть опізнати дану рибку

Очі з яскраво фіолетовим відтінком, за очима йдуть жаберні кришки у вигляді 5-ти кутної зірки, дуже гострі, за ними звичайні жаберні щоки. Вздовж тіла зверху під плавником чорного кольору крапочки. Рота роздявляє "як бичок". ЩО за звіра вполював ?

Ось наче й усе.
=На конкурс-2014=