ПАНТАЛІЯ
13 червня. Перша "самостійна" рибалка на фідер.
Дуже вдячний "наставникам" Марчуку Віталію та Півню Юрію за щирі та відверті поради.
Тепер сама рибалка. Ловив лише до обіду, в результаті зловив більше 20 підлящиків та верховодки а також залікового ляща і особливо карася. Я таких карасів ще не бачив
.
Дуже сподобалася водойма і відношення її власників.

Дуже вдячний "наставникам" Марчуку Віталію та Півню Юрію за щирі та відверті поради.
Тепер сама рибалка. Ловив лише до обіду, в результаті зловив більше 20 підлящиків та верховодки а також залікового ляща і особливо карася. Я таких карасів ще не бачив

Дуже сподобалася водойма і відношення її власників.

- Kolyan i syn
- Дослідник
- Контактна інформація:
Re: ПАНТАЛІЯ
Ау!!!Браття рибацюги.Хто підкаже?Яка зараз обстановка на ставку,можна ловити на ставку чи ні?Якщо можна , то які умови і оплата.Буду дуже вдячний за відповідь.
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Ставок закритий до 6 червня.Kolyan i syn писав:Ау!!!Браття рибацюги.Хто підкаже?Яка зараз обстановка на ставку,можна ловити на ставку чи ні?Якщо можна , то які умови і оплата.Буду дуже вдячний за відповідь.
Вступний внесок 250
Внесок 200грн за рік
Вступний внесок пенсіонерам 200
Внесок пенсіонерам 150 за рік
Разовий білет ще не визначили.
- Kolyan i syn
- Дослідник
- Контактна інформація:
Дякую за інформацію.Ставок закритий до 6 червня.
Вступний внесок 250
Внесок 200грн за рік
Вступний внесок пенсіонерам 200
Внесок пенсіонерам 150 за рік
Разовий білет ще не визначили.
- Shamik
- Дослідник
- Контактна інформація:
Всім доброго дня! Офіцйно відкрито сезон рибалки на Панталії! Народу була маловато, порівняно з минулим роком!Рибалка ропочалась в суботу 06.06 близько 21-00 я з братом та кумом прибули на став. Олег Баранов оприділив нас на містки, де було поставлено по два фідери. Після того як снасті були закинуті пролунав салют на честь відкриття.
та присутніх запрошено в сторожку на вечерю. Поласувавши смаженим кабанчиком з гречаною кашею ми повернулись по своїх містках. Погода була чудова, зорі світили, жаби квакали, ближче до ранку густий туман окутав весь ставок і було прийнято рішеньння трошкі вздрімнуть! Близько 5-00 гучним криком "Підйом" нас розбудив кум і почалось змагання. Ми з братом проти кума! В улові один заліковий карась, десяток підлящиків чуть більше долоні, краснопірка і в самому кінці йоршик розміром з мізинець позарився на великого черв"ячка! В кума : підлящик і три десятки верховодок з краснопірками! Він нас взяв кількістю, а ми вагою! Всі залишились довольні.
Зі слів сторожа який проводив інструктаж по техніці безпеки, на тій стороні ближче до м.Дубно, клювали непогані лящі на пшеницю і перловку, ми ж ловили на червоного та білого опариша!
Дякую за увагу!

Зі слів сторожа який проводив інструктаж по техніці безпеки, на тій стороні ближче до м.Дубно, клювали непогані лящі на пшеницю і перловку, ми ж ловили на червоного та білого опариша!
Дякую за увагу!
- serzdubno
- Балакучий
- Телефон: 0509129975
- Контактна інформація:

Урочисте відкриття сезону риболовлі на Панталійському ставку осв*ятив і провів службу батюшка. По словах охорони,в неділю після обіду результат уловів- карп 2кг.700 ,карась-1кг.500, були карасі по кіло і багато таких 400-600грам, лящі під 1кг в одного рибака на пшеницю(кілька штук),менших також багато хто впімав, були пристойні лини, з човна впіймано кілька щучок не більші 1кг, в мене брав окунець на мікроджиг,пацанчик на тісто впіймав карася -я важив 650гр., а були рибаки що взагалі не бачили кльову. Після підписів про техніку безпеки,було зареєстровано більше 120 рибаків + дружини,діти ,палатки і т.д.!!!
Ser.
-
- Carpfisher
- Телефон: 11111111
- Контактна інформація:
Яка ціна разового білету?
Рыбалка - это не увлечение, а искусство!В котором каждый рыбак по-своему МАСТЕР, со своими секретами и загадками!!!!
- serzdubno
- Балакучий
- Контактна інформація:
30 гривень -карп до зо см.,відпускається ,загальна вага улову 10 кг, якщо повезе і буде впіймана карп-матка -прохання відпускати (4 вудки ,або донки) ,на хижака-20гривень. більш детальніше за тел.-0632278743 Олег.
Ser.
- Shamik
- Дослідник
- Контактна інформація:
дякуем за фото , щей дід Сергійович на фото репортаж попав!
Був з 6,00 до 10 плотва,густера, 3 лящика до кіло кожен, Бомбажний горох,кукурудза,,, Лящ продовжував брати,але чекала робота, От таке на Панталіі,,
- serzdubno
- Балакучий
- Контактна інформація:
До уваги рибалок - 11 липня в неділю ,в честь ДНЯ РИБАКА -ловля на Панталійському ставку буде безкоштовною+приз за найбільшу впійману рибину !!!
Ser.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей