Нарешті випало вільних днів на риболовлю, поїхати вирішили на "дальній кордон", як каже AndreyK! Як завжди коли їдеш на риболовлю, прогноз обіцяє погану і не стабільну погоду, але бажання побачити горинських лящів, головнів і інших зубатих і кликастих машканців не змусить залишитись вдома

До риболовлі готувався давно.... перерив багато форумів... літератури.... так, що впевненість у покльовках була!
Отже, п"ятниця, виїзд в 5.00.... дорога в компанії 4 рибалок пройшла швидко.... як завжди трохи поблукали по горинських берегах і нарешті натрапили на цікавий участок Горині.... на годиннику майже 9
Руки нетерпляче розкладають фідери.... замішують прикормку.... і готують табір!

Прикормку використовував Флагман Лящ, Флагман Холодна вода і ще декілька видів флагманських кормів, повідкі 0.14-0.16, потім перейшов на 0.12, наживка опариш, черв"як, бутерброд, горох, перловка...
Закинутися і налаштувати табір вдалося тільки в 14 годині, місце лову обрали між ямами між якими було десь 500-600м, глибина в місці лову 2-2.5м!

Клювань не було досить довго, почав змінювати довжини повідків, але результатів ніяких не було.... на корм риба не збиралася... в годині 17 перша нормальна і впевнена покльовка, на опариша спокусилася чехонь, перша в моєму житті

Заважила 350 гр

Потім знову пауза і через хвилин 40 підійшов дрібненький підлящик, але не надовго, виловлено декілька екземплярів, які відразу поверталися назад у воду...
На цьому покльовки закінчилися, небо почало затягувати хмарами, просидівши біля фідерів до 12 ночі і не побачивши жодного клювання пішли спати
Субота.....
Я встав найперший, на годиннику 5 ранку.... і дощ.... погода не з приємних і на Горині повний штиль....
Перекинувши фідери пішов перевірити закинуті на ніч донки з живцем і жабою, живці всі живенькі і активні, тому закинув їх назад у воду! Поки всів не проснулися, насолоджувався тишиною, яку перебивав лище дощ

Клювань як і раніше не було... змінив корм, наживку, повідок на 0.1, але все марно... Дощ все більше посилювався і ми ховаючись під тентом готували сніданок

Суботній день пройшов зовсім без активності риби, взявши махову вудку, вирішив половити верховодки, але і вона крутила носом перед опаришем

На вечір піднявся вітер і розігнав хмари з дощем... потрібно було щось змінювати і я пішов прогулятися по березі і вибрати місце на завтрашній день... Місце знайшов, русло від нашого берега різко переходило до протилежного і утворювалась "обратка" в якій на мою думку могла відпочивати риба, тут я і провів вечір з фідером... і знову жодного клювання
Неділя...
Ранок і ніч були морозними, іній покрив все навколо, промокші шнури на катушках позамерзали і це не дало змогу порибалити вранці, чекав поки на сонці відігріються
Але біла риба абсолютно ігнорувала все... Поснідавши я взяв в руки спінінг і пішов в розвідку по обривистих берегах Горині

Активність проявляв тільки жерех, але мабуть трохи руки неправильно виросли, що б його впіймати і я перейшов на джиг..... На одному з пісчаних пляжів на Bait Breath SL-Remix 3,5 все ж вдалося виманити маленьку щучку яку потім відпустив

Після цього нажаль потрібно було збиратися додому....
Поїздка в плані відпочинку від міста вдалася, з кльовом все складніше... зміна погоди + повний місяць + кривизна рук

Вода ще холодна, риба малоактивна! Але ще обов"язково побуваємо в цих краях коли трохи наладиться кльов!
Всім вдалих рибалок!