Доброго дня, звіт трохи з запізненням за понеділок 25.08!
Плана були відвідати Хрінники, але сильний вітер їх змінив і ми відправилися на Горинь.
О 6 ранку вже на воді, вода очікувано піднялася і стала мутнішою! Погода для щуки саме та! В бій спочатку пішли Сквади які порадували на минулій риболовлі, але зубатій вони не припали до смаку! Не припали і до смаку половина моєї коробки з приманками!
Перше клювання заробив я десь о 9 годині, посеред річки стояло затоплене дерево і чомусь мені здалося ща том мусить стояти судак, корчі вирішили пробити джигом

Здається на третій проводці по приманці щось стукноло, рефлекторна підсічка, але безрезультативна! Віброхвіст повністю стянутий з гачка і на джиг-голівці залишилися тільки дві свіжі борозди

Мабуть це і був кликастий! Ще з пів години обкидували цей корч, але клювань більше не було!
Сплавляємося далі.... вітер все сильніший і сильніший... зробити точний кидок воблером вздовж прибережної трави все складніше, то його задуває на берег, то на центр річки! Вдосталь накидавшись, змінюємо тактику і вирішили потролінгувати!
І це мабуть було правильно! Я почепив старого горинського бійця, на якого завжди у відсутність кльову я заробляв клювання - це була флагманівська копій Rapala Jointed Shad Rap-а в кислотному кольорі! На перших 50 метрах річки удар і приємні ривки на протилежному кінці шнура, кастингова снасть передає більше відчуттів в руку і я вже подумав, що щось серйозне

Але підвівши зубату до човна, побачив що це далеко не монстр, заважила так само як і на минулій рибалці - майже 1.600! В неї були всі шанси зійти, так як засіклася одним трійником за краєчок губи!

Це нас трохи розшевелило, потроливши ще з 500 метрів не заробили жодного клювання і почали знову обкидувати цікаві місця, але все було в ігнорі
Сплавилися вже досить далеко, почало з"являтися сонце між хмарами, але вітер не зменшувався.....
На годиннику майже 15 і вирішуємо повертатися назад і тролити!
Перший, другий, третій поворот річки.... батя тільки сказав "Ще б одненьку" і у мене знову покльовка... підсічка і щось сидить на гачку! Ця щучка була меншою, але також заліковою 800гр! Спокусилася на Перча в кольорі НР! І також взяла за самий кінчик губи!

Ну тролінгуємо далі.... батя також почепив собі ще небачившого води Перча, але натурала

Черговий поворот річки і вже покльовка у батька, цього разу був окунь!

На цьому клювань не було і вирішили збиратися ...
Висновки
1. Сьогодні працював тільки тролінг, будь які інші проводки були в ігнорі
2. Новенький, куплений перед рибалкою Перч не витримав і одного дня! Відламалася лопатка
3. В порівнянні з минулим роком, у воду зійшло з берега багато дерев, що затрудняло прохід на човні

4. Надія на хорошу горинську щуку не зникає! Я її ще в цьому році виманю з глибин
Ну здається все!
Всім вдалих рибалок!