Фідерна прикормка

Обговорення прикормки, ароматизаторів, повідків та ін.
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Re: прикормка Traper

Непрочитане повідомлення stal1n »

stal1n писав:пропоную почати обговорювати конкретні прикормки, щоб знайти в них сенс і найкращі методи застосування в наших рідних краях
Почну з себе :)
Я в цьому сезоні доволі успішно рибалив з використанням їхньої прикормки Lin-Karas
Зображення

Дійсно, попадались і карасі і линки. Ловив не в акваріумах, а на річці Стир, де злапати линка є дуже непростою справою, що вимагає кількаденного прикормлювання і приготування місця..
Прикормка цікава тим, що у ній є якісь шматочки зелених водоростей, схожих на ряску і дуже оригінальний запах. Прикормка гарно замішується і зробити з неї пластилін мабуть взагалі неможливо

Також користувався їхніми атрактантами, в таких от банках:
Зображення
використовував на річці Big Fish і на ставках Karas-Lin
На перший завжди йшла плотва, ну а ефективність линь-карася суб'єктивно оцінити важко, але карасі ловились завжди :)
Згадав один приклад.. На ставку в Шпанові я завжди прикормлював макухою і кльов м'яко кажучи був не дуже, але одного разу прикормив трапперівською прикормкою Lin-Karas з застосуванням однойменнного атрактанту. Відразу клюнуло два дибелі карасі :)

Було б дуже корисно почитати відгуки про дану прикормку і від інших рибаків
а тим час з'явився каталог Траперу на 2014 рік: http://trapersiedlce.pl/katalogg/index.html
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
dop3
Ледар
Контактна інформація:

Re: Фідерна прикормка

Непрочитане повідомлення dop3 »

На злобу дня! Був я 08.06.2014 на рибалці у с. Варковичах, (навіть звіт писати бажання не було, "ПАЗОР :facepalm: "). Поїхали ми в чотирьох, наживки були у всіх однакові: опариш, гнойовий хробак. А, от прикормки: у двох хлопців, якісь куплені темно червоного кольору (ніби фідер-універсальна), у третього хлопця - ФішДрім Карась Мед, а у мене - Флагман Карась Мед - попались ми вже 2 раз!!! Тхнуть вони дуже різко (прикормки Мед Карась), якимось кисляком, дикою незрозумілою есенцією, хоча виробники ніби різні. В теплій воді - нікому не раджу!!! За весь час риболовлі - по 2 покльовки, а у 2 інших наших товаришів - хоч було трохи карася. Ось такий досвід... хоча можливо його просто мало. (як я вже вказував це не вперше з цим ароматом :wall: )
Ничто человеческое - мне не чуждо!
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

dop3 писав:На злобу дня! Був я 08.06.2014 на рибалці у с. Варковичах, (навіть звіт писати бажання не було, "ПАЗОР :facepalm: "). Поїхали ми в чотирьох, наживки були у всіх однакові: опариш, гнойовий хробак. А, от прикормки: у двох хлопців, якісь куплені темно червоного кольору (ніби фідер-універсальна), у третього хлопця - ФішДрім Карась Мед, а у мене - Флагман Карась Мед - попались ми вже 2 раз!!! Тхнуть вони дуже різко (прикормки Мед Карась), якимось кисляком, дикою незрозумілою есенцією, хоча виробники ніби різні. В теплій воді - нікому не раджу!!! За весь час риболовлі - по 2 покльовки, а у 2 інших наших товаришів - хоч було трохи карася. Ось такий досвід... хоча можливо його просто мало. (як я вже вказував це не вперше з цим ароматом :wall: )
ну, на день народження моєї дружини (восьмого червня) на всіх ставках області кльов був відсутній, і справа тут не в прикормці. Коли я пишу "на всіх", то маю на увазі ті, з яких були новини :)
Я, наприклад, використовував прикормку Sonubaits по 119 гривень за пачку, і бачив аж ціле одне клювання майже за добу рибалки.
Зображення
Ось звіт: http://rivnefish.com/blog/2014/06/09/ho ... 8-06-2014/

Це не означає, що у вас чи в мене прикормка була погана, просто день такий. :strange:
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
ehnaton
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ehnaton »

100% підтверджую. Реально бувають дні, коли хоч ти їй (рибі) під ніс то все суй - жодної покльовки за день не побачиш. Просто ми ще не все знаємо про її повадки, симпатії, реакції на зміни погоди і т.д. Роботи, короче, непочатий край :) І не в прикормці справа 100%.
Si vis pacem, para bellum ("хочеш миру - готуйся до війни")
dop3
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення dop3 »

Справа в тому, що з цією прикормкою в мене така історія вже не перший раз, хоча на рахунок загального неклювання я погоджуюсь. Але чомусь на всім відому прикормку fishdream карп (червона) ну завжди щось хоч подьоргує 0_0
Ничто человеческое - мне не чуждо!
ehnaton
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ehnaton »

dop3 писав:Але чомусь на всім відому прикормку fishdream карп (червона) ну завжди щось хоч подьоргує 0_0
то нервовий тік :-)
Si vis pacem, para bellum ("хочеш миру - готуйся до війни")
slavikrovno
Абориген
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення slavikrovno »

Привіт рибацюги. ПРикормкка прикормом, головне щоб вона була, і якщо це не чемпіонат черговий, вона збере рибу в місці лову. Якщо сильний різкий запах, не потрібно багато годувати, користуйтесь кормушками малої місткості, або як варіант підрозвести любою базовою сумішшю і ловити як звикли.
І друге, на рахунок фіш дрім карп збирає рибу, а флагманівська ні. Поякості прикормки в принципі однакові, проте фіш дрім реально дає кращі результати.
Важлива ще така річ як колір. В варковичах темне мульне дно, і світле пятно на дні (таке як дає флагман карась) просто збирає малька, коли фіш дрім карп, має темніший колір і вже працює краще. Спробував саму темну прикормку в бабині - звіт я думали читали. Їздив пару днів перед тим з Сталом, результат в два рази менший, бо купив по пораді якусь мега прикормку "Плотва-Лящ" смурділа маминими спеціями, фракція просто пилюка, води не пила взагалі, відразу стала пластиліном.
І не списуйте наявність кльову тільки на не працюючий прикорм, може повідок бачить, може кормушка близько (повідок короткий) і риба боїться підійти, наживка не прийшлась по душі, про тиск, погоду і пору доби я взагалі вже мовчу. :smu:sche_nie:
В наших краях, зазвичай дно темне, купіть "пищевой краски" чорного або коричневого кольору і результат дасть плоди.
Нехай рве!!! :metal: :metal: :metal:
Юра
Боєць
Контактна інформація:

Re: р.Стир

Непрочитане повідомлення Юра »

stal1n писав:Рибалив в районі сіл Лисин-Вичавки у п'ятницю, 27.06.2014. Кльову зовсім не було, лише пофоткав добре.
Така ж ситуація на більшості річок. Кльову немає. Так що особливо не переживай, ще буде свято і у нас.
Також, можливо, помилкою може бути сильна ароматизація прикормки. Рибка там не привчена до сильних запахів Сенсасу :-) , так що можна і пролетіти.
В таких незапресованих новомодними прикормками місцях краще використовувати прикорм не сильно ароматизований або розведений землею чи кашою.
AndreyK
Модератор
Телефон: 0677966277
Контактна інформація:

Re: р.Стир

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Юра писав:Також, можливо, помилкою може бути сильна ароматизація прикормки. Рибка там не привчена до сильних запахів Сенсасу :-) , так що можна і пролетіти.
В таких незапресованих новомодними прикормками місцях краще використовувати прикорм не сильно ароматизований або розведений землею чи кашою.
Как мне кажется, наоборот - на речке с хорошим течением излишняя ароматизиция почти невозможна, в разумных пределах конечно. Это ведь не стоячий водоём, где весь запах от прикормки концентрируется в одной точке - здесь течение постоянно смывает его и ослабляет, и наоборот нужно делать концентрацию побольше.
Rybik
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Rybik »

всім доброго дня, хто може підсказати де в рівному можна придбати прикормочного мотиля? зазделегідь дякую!
Orafol
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Orafol »

в магазині Рибалка був
zerik75
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення zerik75 »

Rybik писав:всім доброго дня, хто може підсказати де в рівному можна придбати прикормочного мотиля? зазделегідь дякую!
На сьогодняшний день, знаю точно, є у "Флагмані", а також в риболовному ларьку на Андріївському ринку.
Рівненський Рибальський Клуб
Rybik
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Rybik »

zerik75 писав:
Rybik писав:всім доброго дня, хто може підсказати де в рівному можна придбати прикормочного мотиля? зазделегідь дякую!
На сьогодняшний день, знаю точно, є у "Флагмані", а також в риболовному ларьку на Андріївському ринку.
Дуже дякую!!! :nez-nayu: :nez-nayu: :co_ol:
AndreyK
Модератор
Телефон: 0677966277
Контактна інформація:

Re: Вдала рибалка (магазин)

Непрочитане повідомлення AndreyK »

vdala rybalka писав:Мінеральний прикорм

Зображення
А чем эта замечательная "прикормка" отличается от обыкновенного грунта, который есть в ассортименте у многих производителей, например того же Траппера, и которые не приписывают ему таких чудодейственных свойств? :facepalm: К слову, грунты и глины у Траппера - отличного качества.
И вообще, я как-то привык к тому, что словом "прикормка" называют ПИЩЕВЫЕ смеси, привлекающие рыбу именно своей пищевой ценностью как объект питания, а не глину или там песок, пусть даже обогащённые адсорбентами. Давайте тогда и активированный уголь называть прикормкой. :-)
vdala rybalka
Боєць
Контактна інформація:

Re: Вдала рибалка (магазин)

Непрочитане повідомлення vdala rybalka »

Відпоідаю Андрію особисто Вам.

А чем эта замечательная "прикормка" отличается

1.Тим, що в ній взагалі не має органіки.

К слову, грунты и глины у Траппера - отличного качества.

2,Задайте собі питання для чого потрібні грунт та глина?

3. Цей корм не має властивостей закисання.

4. І на останнє даний продукт був розоблений людьми які вирощують форель. Не один рік спостережень і важкоі праці, тому як риболов, Ви маєте розуміти,що не один з видів риб не потребує такого догляду як даний вид.

А в загалі я спочатку теж так мислив.

Андрій;
И вообще, я как-то привык к тому, что словом "прикормка" называют ПИЩЕВЫЕ смеси, привлекающие рыбу именно своей пищевой ценностью как объект питания.,

Ось і я кажу; САЛО, МЯСО, РИБА, ВОДОВКА, теж"натур-продукт", але чомусь на третій день Великодня, одна людина втікає здому зі спіном на берег, інша біжить до лікарів бо животік болить, а третя жере мезим і Ваше "кохане" активоване вугілля і знову в бій з натур-продуктом :facepalm:

А в загалі ми теж коли хворіємо біжимо до лікарів і ЖЕРЕМО все ,що нам випишуть, І навіть не запитуємо, з чого це складається, а може ми купуємо крейду в гарній коробці і не замаленькі грошики :cry_ing:

А для того, щоб порівнювати треба випробувати, а лише тоді робити висновки.

ХАЙ ЩАСТИТЬ.
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей