З Вашого дозволу створив нову тему для звітів з різних регіонів України.
Так склалися обставини, що сезон за місцем проживання (м. Харків) відкрив лише сьогодні. Погодні умови не дозволяли прогулятися із спінінгом, точніше відсутність рідкої води.

А ви самі знаєте що значить "відсутність можливості", аж зуби починають кришитися.

Я хоть трішки відвів душу на різдвяні свята на Горині, а мої колеги рибацюги рідкої води не бачили з листопада 2014.

На цьому тижні температуру відпустило, пішов дощ, сніг тане на очах.

Ще в вівторок домовились - їдем. Кожен день переписки в скайпі, прочісування сайтів погоди... І ось вона субота.
В кожного з нас є свої забобони, та гарні/погані прикмети...
Від дзвінка будильника до машини - все на 5 +
Їду за товаришем (сьогодні я їздовий)... бздинь зупиняють ДАЙ. - погана прикмета, але хоч удачі не побажали. серед них рибак був

зустрілись, загрузились 40хв. і ми на р. Сіверський Донець.
жарти, швидкий збір снаряги, ось вона річка - ось вони ми...
П'ємо чай та обговорюемо хто кого шукає, та хто на що буде ловити.
Я - шукаю окуня, паралельно буду приділяти увагу судачку, але впиратися буду в окуня (хочеться зимньої тараночки з окуньців)
Вадим - щука, щука і ще раз щука
Денис - цитата "пацаны мне похер, у меня такой бадун, что рыба будет ловить меня, вы вперед а я за вами, что то буду в воду кидать" в цей момент він пакує в кишеню куртки літрову пляшку кока коли

Ну... погнали!!!

В нашій команді є ще одна погана прикмета на першому забросі зловити шось...
Ось це шось виволік Денис.

Да так волочив, що шансів на сход у шнурка не було.

Фотосесія - та https://www.youtube.com/watch?v=1u8YhWh ... e=youtu.be нещадне топіння шнурка.
В цілому погані прикмети зробили свою справу, окуня я не знайшов, судакі також не хотіли перекусити запропонованими їм вкусняхами.
За всю рибалку (а вона слава богу була практично цілий світовий день) на команду натопили шнурків штук цять, трохі наживок залишили в річці, протопали 5-7 км, та своє таки взяли.

Як кажуть: ЧАС, ЯКИЙ ТИ ПРОВІВ НА РИБАЛЦІ - ЗА ПРОЖИТЕ ЖИТТЯ НЕ ЗАРАХОВУЄТЬСЯ.
НХНЛ
ДАЛІ БУДЕ.