ПАНТАЛІЯ

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Scorp
Нуб
Контактна інформація:

Re: ПАНТАЛІЯ

Непрочитане повідомлення Scorp »

если никуда не поеду рыбачить, обязательно буду там) а цена билета в обычные дни сколько сейчас?
http://carpfishing.do.am/ - все о ловле карпа!
bag25
Дослідник
Телефон: 0504438557
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bag25 »

Теж цікавить ціна квитка. І чи можна поїхати туди з ночівлею. Можливо є телефони з ким там про це можна домовитись.
Scorp
Нуб
Контактна інформація:

того года было 40 грн.. может что изменилось, вот и спрашиваю)
serzdubno
Балакучий
Телефон: 0509129975
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення serzdubno »

30 гривень-4 вудки,20 гривень на хижака. З ночівлею можна,деталі в Олега -тел: 0506125769
Ser.
Scorp
Нуб
Контактна інформація:

блин, не получается на панталию, большенство за мильныки, прийдется ехать туда..
Желаю всем отличного улова и победы на соревнованиях)
bag25
Дослідник
Контактна інформація:

З суботи на неділю планую чудово провести час, ну і звичайно виграти змагання :smu:sche_nie: :smu:sche_nie: :smu:sche_nie: :smu:sche_nie: ::yaz-yk: ( як кажуть: головне "настрой"). Хто там буде підходьте на стопку "чаю" :mi_ga_et: :mi_ga_et: На став їду перший раз, тому виїзд буде більш зосереджений на знайомство з водоймою, хоча хто зна.... :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser: .
serzdubno
Балакучий
Контактна інформація:

Стосовно змагань - приз за найбільшу спійману рибину від маг.САФАРІ (що,незнаю),в залік йде риба впіймана в період з 00год.00хв.,ночі з суботи на неділю,зважування монстрів в 13.00год.біля будки охорони в неділю!!! Окремо будуть різні конкурси і маленькі змагання для дітей ,членів клубу РОБІНЗОНЧИК і не тільки !!! ВСІМ РИБАКАМ *КЛЬОВОГО* СВ*ЯТА !!!
Ser.
serzdubno
Балакучий
Контактна інформація:

Короткий звіт з Панталійського - було впіймано 6 карпів,найменший 3кг.,найбільший 6кг., білий амур-8кг.500гр., 82 см (сам важив і міряв,і фоткав), сомик біля кілограма (був відпущений),карась більше 800гр., багато линків,лящів,густери,малих карасів(100-400гр),за плотву мовчу,було багато карпових покльовок і один солідний схід біля пірса(боротьба більше 15 хв)це в того що взяв амура і карпіка 3,5кг.Це інформація про тих хто прийшов на зважування,а було багато ще карп*ятників і не виключено що карпи ще були! Дітям було організовано список різних конкурсів ,відповідно з різними призами.По закінченні св*ятковий плов від спонсора призів для дітей ПАРТІЇ НАША УКРАЇНА І МЕРА МІСТА (були присутні на св*яткуванні !) Св*ято вдалося,рибалки діти і дорослі задоволені ! Підводники по ровах вполювали кілька щук.ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Ser.
Kolyan i syn
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Kolyan i syn »

Приїхали на ставок в суботу,приблизно о 15.00.Зі мною були-син Сашко і Сашко сусід(kolesdok).На ставок приїхали перший раз і щоб не попасти в просак звернулись до сторожа Кості за порадою у виборі місця для рибалки,бо з розповідей знайомих - місця там зарезервовані членами клубу.Отже,пройшовши з півкілометра берегом ми нарешті знайшли здавалось би нічийне місце,у чому нас запевнив сторож.Поки йшли змагання веслярів ми приготували прикормку ,закормились і закинули снасті.А далі було те про що мене попереджали знайомі -прийшли господарі помосту і загодоване пачкою пелетсу і пів відра гороху місце нам довелось залишити.Більше на цій водоймі ми залишатись не хтіли,тим більше ,що основна прикормка вже була в воді,щоб якоь врятувати свято,ми вирішили поїхати на рідний Б.Кут.
Я вважаю,що перед тим як запрошувати людей кудись,тре як слід підготуватись.Бо складається враження,що на ставку господаря немає.Сторож не знає де є вільні місця.Місця зайняті членами клубу ,в основному ніяк не позначені,хоча можна було б зобов язати цих членів поставити якісь таблички,а по хорошому і з номером телефону,щоб можна було дізнатись-буде він сьогодні рибалити , чи ні.І взагалі,я не знаю як мають там рибалити люди,які не є членами клубу і хочуть порибалити за гроші - вони їх просто втратять,як їх втратили ми(гривень-100 на закормку + бензин).
Отже "шановні" директори і члени клубу,на мою думку,доки ви не вирішите організаційні питання рибалки,рибалкам (не членам клубу) їхати на рибалку до вас не радив би.

P.S.Думаю Саша (kolesdok) також щось додасть від себе,можливо я ще не все виклав.
serega
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення serega »

Сьогдні з ранку був на Панталійському ставу,в улові плотвичка,густерка,,,,,слабенько! Видно загодували на вчорашньому святі,,,, :bra_vo: :bra_vo: :bra_vo: І саме головне-Іхав молодий чоловік з Рибалки зупинився біля сторожа показав улов----сомище в 2-х мішках , Іхав важити,фотографувати,, Рибалка з Рівного,казав що зареестрований на сайті і фото постараеться закинути,,,,, Молодчина !!! Хотілось-би прочитати звіт як це було,,,,,
БОБР
Бувалий
Телефон: 0993355115
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення БОБР »

прийшли господарі помосту
Ого, мы тоже хотели поехать.
Понятно значит поездку переносим на Мосор.
Там попроще.
trans
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення trans »

Я думаю, що не варто робити передчасних висновків.
Стався дійсно прикрий випадок, 100% помилка охоронця (до речі вищеназваний Костянтин - новий працівник на даній водоймі).
В дійсності водойма дуже чудова і відношення на ній також.
Поскільки часто ловлю на даній водоймі і також являюсь членом Клубу "Робінзон" буду радий допомогти з питаннями і організацією риболовлі на даній водоймі.
P.S. З аналогічним проханням на рахунок рибалки в Панталії в цю суботу до мене звернувся наш форумчанин bag 25. (можливо також напише декілька слів)
serega
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення serega »

Олександре! Там дійсно не зрозуміти е господар пірсу чи нема,,,, Згідний з попереднім дописувачем за таблички з номерами телефону,,,, І сторожу справді важко,я там був тоді-він просто незнав куди гостей садити,,,,, Раз кликали-повинні були продумати, Така моя думка,
bag25
Дослідник
Контактна інформація:

Доброго дня - колеги.
Був і я з суботи на неділю на цій незабутній водоймі.
Враження - найкращі за мінусом однієї дрібнички, але попорядку.
В п'ятницю я звернувся до "trans" з проханням "забити" мені місце ( берег для палатки та редподу та поряд пірс), і в суботі я (перший раз ) на водиймі. Приїхали до охоронця (як звати не спитав :smu:sche_nie: ) котрий сказав: "я про Вас не був повідомлений бо тільки заступив на пост", але одним дзвінком він все з'ясував і показав нам теоретично (пальцем :-) ) куди нам сідати. Під'їхавши на місце я почув скрегіт і тріск :sh_ok: :sh_ok: :ps_ih: :ps_ih: - це був мій новесенький ковпак (на передньому колесі). З високої трави стирчала 20см. труба котра його зтрощила, :cry_ing: хвала Богу що то колпак, а не днище, поріг чи скат. Після того як трубу обклав пляшкам вирішуємо розложуватись на схожому місці за метрів 15 -25 від "труби" :) . Поки я розкладав палатку, надував матрац, швагро вже на містку з "спутніком". Перша - краснопірка на 20гр. (поки не відпускаємо :smu:sche_nie: ), друга залікова на 400гр. - густера :sh_ok: :sh_ok: я такої риби в житті не ловив - радості повні штани. Ну, а далі відпускаємо краснопірку (бо на уху буде ;;-))) ) і в перед. За пів суботнього дня було зловлено близько 4 кг риби (70% - густера, 5% - окунь, 25% - карась). В вечері уха, перезакид "корповика" і в люлю.

За весь час рибальства нами було зловлено близько 12кг. риби ( скажу чесно густера за добу надоїла). В неділю з ранку пішов гарний окунь і карась. Нажаль карповик тільки з рідка попікував :cry_ing: , як виявилось після купання на ставу великий слой мулу і мої оснастки просто були втоплені в ньому. "Знаючі" люди (котрі сіли біля "труби" і зловили карпа на 5кг.) робили мікс горошина+пінопласт+горошина :bra_vo: .

І так: Дууууже вдячний Олександру за домовленість та закріплення чудового місця. Якщо воно не зайняте членами клубу - готовий його закріпити за собою :-ok-: :mi_ga_et: . Відпочив суперово.
Що до реплік з верху: "Колян і син" - абсолютно з вами згідний на рахунок відсутності телефону на містку, але тільки з цим. Вірю, що зло бере за пелетс..., але ж перед тим як кудись їхати можна зателефонувати (тим паче, що тел. був вісвітлений). Прийміть мої співчуття - ситуація дійсно прикра.

P.S.Шкода, що не познайомився з директором, але думаю , що це діло наживне :mi_ga_et:
bag25
Дослідник
Контактна інформація:

Сорі, забув саме головне (яке деколи і сам вимагаю) ;;-)))

На став було взято з наживки: опариш - 2шт. ( клювала - густера, карась) - на фідер не вспівав закидати.
черв'як - 1шт. ( клювала - густера, карась, окунь)
мастирка - 3шт. ( клювала - густера, карась)
бойли - краб, скопекс, клубніка, мед ( клювала - нічого :cry_ing: :cry_ing: )
Все, крім бойлів, закінчилось в перший день. Хвала месному хлопцю котрий за незначну винагороду возив нам черв'яка і воду до ухи :nez-nayu:

З прикормки: пелетс, прикормка - 2 пачкі, стік - 2 пачкі, макуха.

Дуже вибачаюсь, що звіт не супроводжується фотками - сів мобільний. Хоча як виявилось - це на краще - релакс повний :co_ol: :co_ol: :co_ol:

Вдалось віднайти лише одне фото: Батько і густера :bra_vo:
Зображення
Востаннє редагувалось 14 липня 2010, 17:19 користувачем bag25, всього редагувалось 3 разів.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей