Доброго дня. Ви на Горині ловили вище від дамби чи нижче, дуже схоже місце що біля Німецької стариці???antosik писав:Знову вирішив вихідні провести на Горині.
На фото - место впадения "тёплого канала" ниже шлюза, если не ошибаюсь.Orbit писав:Доброго дня. Ви на Горині ловили вище від дамби чи нижче, дуже схоже місце що біля Німецької стариці???antosik писав:Знову вирішив вихідні провести на Горині.
За те час проведений на рибалці в рахунок життя не йде.JonyJ писав:Нажаль фото не зробив так як смартфон упав у воду... стілець розвалився, підставку зломав...
Мені завжди видавалось кумедним, коли олдскульні способи ловлі були ефективнішими за сучасні технологічні. Одного разу при ловлі спінінгом теж спостерігав, як в невеликій акваторії щука ігнорувала воби і силікон (двох рибалок), але двічі відгукнулась з невеликим інтервалом на колєбалку якогось місцевого рибалки, яку той закидав допотопними снастями (дрин, інерційна котушка, товста ліска)Цікавий момент був на початку рибалки, метрів за 10 від нас вмостився місцевий рибак з двома вудками з ліщини, теж активно ловив плотву при тому, що гачок у нього був 10 номер по радянській нумерації, на який він насаджував одну пшеничку До його приходу у нас під ногами крутився щупачок який активно топтав малька, який збирався на залишки корму! Щука так активно годувалася, що влетіла на пшеничку місцевого Дядько звісно без підсака.... очі в нього перелякані... берег обривистий, ну я звісно допоміг витягнути, заважила щука 1.600
Саме так і було, місцевий сидить там мабуть кожного дня і кожного дня прикормлює пшеницею! Я ложив кормушку на стіл під протилежним берегом, а він ловив у себе під ногамиЮра писав:У місцевого рибалки і його снастей немає переваги перед вами. Просто він добре знає водойму, повадки в ній риби, скоріш за все часто кормить одне місце тою ж пшеницею (приважує), от і ловить залікову рибу.
Часто крупна риба ловиться у таких людей в самому березі, вони сидять тихо і знімаючи "пінку" до 10-00 йдуть додому.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей