Для того, щоб робити рейди треба збиратись групою і раптово виїздити не повідомляючи водойму(бо браки на даному форумі сидять однозначно). Щодо прибирання я колись пропонував зробити прибирання тієї самої території Усті від моста і в сторону Авангарту, але у відповідь 0slash писав:Не в обіду, але Олександр має рацію. Трохи різко озвучив питання, проте висловив основну думку. Не загорами період нересту, велика кількість браків, знахабнілі орендарі, а також болюче питання - сміття на водоймах. Може почнемо щось робити, а не думати про карту проведення змагань, давайте скинемось на зариблення нашої водойми, влаштуємо рейд по бракам, надрукуємо брошурки про шкідливість бракон’єрства та розклеїмо наприклад в Рубче, Хотинь, Метків,...,влаштуємо "суботнік", та бодай щось, а то дійсно складається думка, яка описана вище.
P.S. Прохання не брати близько до серця, це моя думка. Може ми любителі не володіємо повною інфою, проте "піз..ц" який відбувається змушує ставити такі питання, можливо і болючі для когось.
Змушує виробити собі привичку брати разом з вудочками на рибалку один (не треба багато) одноразовий пакет на сміття і по ходу рибалки його наповнити і викинути в смітник і, оці піз...ци, пі...ц як зменшаться.По поводу рейдів,також продумується практика, як рейд закінчувати в правовому руслі з залученням осіб які,будуть складати відповідні документи,в іншому випадку така благородна річ як рейд може закінчитись банальним мордобоєм,а в результаті купою юридичних проблем для самих же організаторів рейду.slash писав: не володіємо повною інфою, проте "піз..ц" який відбувається змушує.
барабашка ;)Voxa писав:А куда ділось Тараса повідомлення!!!!!
Я випадково видалив!ZGAMES писав:барабашка ;)Voxa писав:А куда ділось Тараса повідомлення!!!!!
Нехай щаститьОлександр писав: ...
На цьому ставлю крапку і більше тут не з’явлюсь можете спати спокійно так як ви не варті моєї уваги.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей