1літра пивка Жигулівське
8кг м*яса(4кг харковини+4кг крижовки)
1кг цибулі
4п.майонезу(по500гр. 50%жирність)
2 лимони
жменя петрушки
мінеральна вода *острозька*
приправа по смаку.
перш за все нарізаєм м*ясо нормальними кусками при цьому попиваючи пивко,потім нарізаєм цибулю(кілечками) і петрушку .Берем відро (або щось подібне)видушуєм туди майонез,закидаєм слоями м*ясо пересипаючи його приправкою і цибулькою додаючи пр цьому сіль(на відро я давав дві невеликі жменьки)незабуваєм про петрушку...допиваєм пивко і починаєм перемішувати це все діло...перемішавши добавляєм приблизно 350 грам мінералки з лимонним соком і знову перемішуєм.
Для хорошого засвоєння шашличка потрібна весела і дружня компанія!!!!
СМАЧНОГО!!!
