Всім доброго вечора! Дуже приємно що Віктор висвітлив цю тему на нашому ресурсі.Поїхали ми з напарником на ці змагання напередодні рестрації,щоб переночувати на водоймі і потренуватись так ,як по регламенту дозволена була треніровка до 14 години четверга.В четвер на світанку встали і так нормально відірвались по карасю,визначились з кормом,довжиною поводків,і загрузивши речі пішли на рестрацію.По волі жеребу попали в 17 сектор зони "В" -це не далеко від місця де ми ночували і тренувались,тому як мінімум одна проблема карасяча злетіла з голови,а далі поспілкувавшись з деякими старими знайомими по карпових турнірах і новими з Закарпаття я зрозумів,що на жаль карпфідер- це не карпфішінг і, що в карпфідері я повний профан,а саме прикольно,що інформацію ти отримуш рівно стільки скільки хочуть, щоб ти знав Закарпатці і навіть крайом вуха нічого не почуєш,так як між собою вони шваргочуть по Венгерськи

.В Закарпатті цей вид ловлі дуже популярний,і прийшов він до них з Венгрії де на зариблених ставках маса 8 годинних турнірів по карпфідеру де вони успішно виступають,що з року в рік на практиці доводять на Карп марафонах в Прилбичах.Зранку вирішили стартувати і з карпа і з карася,тому я почав підглядувати,аналізувати і мавпувати дії команди "Берег" з Берегово які були в полі мого зору,а напарник стартував з карася.Прилбичський карась зрозумів,що приїхали по його душу і закрив рот на замок,тому не бачачи смислу бодатись з карасьом перейшли на ловлю коропа. Ну а далі

карусель-закидання(відстані від 80 до 110 метрів),таймер на 20 хвилин і всі інші дії в секторі,робляться не зводячи очей з свого фідера,проходить 20 хвилин,новий перезакид і так 30 годин нон стоп. В підсумку пропоную фото деяких радісних моментів! Як для першого в мому житті такого турніру,враховуючи те, що коропів(найбільший 8960гр) на фідер ще з таких відстаней я виважував вперше в свому житті,

результатом(5-ті в своїй зоні-з 18 команд зони "В" і 13 ті в загальному з 54 команд-16 з яких Закарпатці) задоволений!

З повагою Тарас!