Бойли!

Правила форуму
Зображення
Serhij
Ледар
Контактна інформація:

Re: Бойли

Непрочитане повідомлення Serhij »

В Миклашеві на змаганнях практична вся риба була зловлена моєю командою на звичайні бойли. Не порвали бойли Любомира (хоть мав я їх цілу фігню) мій сектор. Чого так, я і сам незнаю.
Я рахую, що на змаганнях основне знайти правильні місця годування риби і подати більш менш правильний бойл. На змаганнях в Миклашеві я ще раз переконався в тому.
Немає і ніколи не буде чудо бойла. Рибу ловить риболов, а не бойл.
БОБР
Бувалий
Телефон: 0993355115
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення БОБР »

Скорее всего залогом успеха является комплекс действий, а не бойл на который мы закинули.
А именно начиная с выбора места лова, прикормочной программы, презентации наживки, слаженности и взаимозаменяемости членов команды, правильности распределения сил на протяжении 3-х суток, питании спортсменов, отдыхе и многом другом.
Правильный бойл на волосе, это всего лишь дополнение к этому комплексу. А уж словить можно (извините) на козью какашку или окурок. ИМХО
Усё всем пока я уехал на ЧУ (В Камянку) :-) :-) :-)
Душман
Місцевий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Душман »

Сергей! Я с тобой не согласен,в первую очередь сектор,во вторую огромную роль играет наживка которую ты используеш и в третих умение спортсмена преподать рыбе то что она хочет, включая удержание ее в секторе.Вспомни осень,отборочный как клевало на Любчика бойли в этом же секторе,ты поймал больше 100кг.Это ведь не случайность.
С уважением Душман.
Рыба не еда, рыба - друг!
Serhij
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Serhij »

Душман писав:Сергей! Я с тобой не согласен,в первую очередь сектор,во вторую огромную роль играет наживка которую ты используеш и в третих умение спортсмена преподать рыбе то что она хочет, включая удержание ее в секторе.Вспомни осень,отборочный как клевало на Любчика бойли в этом же секторе,ты поймал больше 100кг.Это ведь не случайность.
С уважением Душман.
Вася, сектор сектору рознь. І ця різниця в секторах грає роль.
Висновки я роблю чисто з практики. Ще раз наголошую, що немає панацеї в насадці, і я не бачу потреби її шукати. І, крім того, я ніколи не казав, що бойли Любчика погані, просто я не підібрав до них ключик на даному конкретному секторі.
Приклад, дві палки - на одній бойл Любчика, на іншій - звичайні. І виїжали звичайні. Точка та сама, оснастка теж. ???????????????? І це не був одиничний випадок.
Не бачу змісту зараз виясняти чому так, я це виясняв на змаганнях і рішення не найшов. Будем пробувати.
Душман
Місцевий
Контактна інформація:

Сергей! Все правильно нужен ключ, без него замок не открыть.На тренировке команда ЗЕ БЕСТ показала шикарный результат,на соревнованиях провал хотя бойли у них были очень серьезно изготовлены, сектор сыграл свою роль и мастерства маловато. Но я думаю кормление играет тоже очень важную роль как покормиш так половиш.
С Уважением Душман.
Душман
Місцевий
Контактна інформація:

Господа! Ловил тузиков в Грушвице на 24 бойл, от клева получил удовольствие, бойли Любомира с правильным кормлением работают классно!
С Уважением Душман.
ZLAJAPYLJA
Нуб
Телефон: 0673642239
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ZLAJAPYLJA »

Душман писав:Господа! Ловил тузиков в Грушвице на 24 бойл, от клева получил удовольствие, бойли Любомира с правильным кормлением работают классно!
С Уважением Душман.
підскажіть де в Рівному можна придбати такі бойли??? а то тілько маленькі бачу і то асортименту ноль... чи їх надо доставать поблату?????
БОБР
Бувалий
Контактна інформація:

Самый простой способ это купить (Например в Сазане), но можно и сделать самостоятельно.
Но учтите, хороший "самопальный бойл", как правило, дороже.
Например, себестоимость наших прибл. 80-120 грн. (иногда дороже)
Удачи
Зображення
Зображення
ZLAJAPYLJA
Нуб
Телефон: 0673642239
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ZLAJAPYLJA »

а можна якось на майстер клас попасти ?????????
БОБР
Бувалий
Контактна інформація:

Думаю в скором времени.
Мастер класс планируется проводиться в "Сазане".
Всем пока уехал на ЧУ
Душман
Місцевий
Контактна інформація:

На Международном турнире на Каменке, который проводил МЕД-КАТРАН,команда ОДИССЕЙ Винница-Ровно работала на самокатах, результат общее 4 место,и 1 место в зоне итог 425кг рыбов.
Хочу добавить сам был в шоке от количества паровозов, для победы не хватило немного времени.
С Уважением Душман.
Demi_DM
Ледар
Контактна інформація:

Re: Бойли!

Непрочитане повідомлення Demi_DM »

Хлопці подивився Ваші звіти з риболовлі (Shalun_99 maksimus) і так поняв , що бойли ви самі катаєте. Таке нескромне питання а рецептами поділетесь,?).
Лутшего соперника ты находиш там где меньше всего ищеш!
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення MAXIMUS »

А чому ж не поділитись - звичайно можна!!!
Demi_DM
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Demi_DM »

Буду дуже вдячний якщо висвытлете рецепт приготування, а також де всы складовы можна придбати
Лутшего соперника ты находиш там где меньше всего ищеш!
zerich
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення zerich »

Рецептом поділитись можна . але є пару питань , ви точно хочете катати бойли ? Як правило собівартість самокатів є дорощую за готові куплені. Окрім інгредієнтів , Вам потрібно мати : спеціалізовану дошку, пневмошприц, широка тара мінімум на 20 л. , добру витримку і купу часу =)

Інгредієнти такі як робін ред, екстракт перцю , тигровий горіх , базові суміші ми купуємо у своїх знайомих або з Європи. Розходнік такий як : конопля, ЦСЛ, бетаїн і.т.д купуємо в маг.Сазан. Амінокислоти купуємо в спеціалізованих фірмах. Бактерії в аптеці.
www.carp.rv.ua
Відповісти

Повернутись до “Приманки та насадки”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей