Дану водойму бачу щодня їдучи повз потягом і від побаченого чесно скажу афігіваю, оскільки все плесо занесено цвітучим субстрактом та прибувши на місце таки з батьком знайшли два місця зі сторони поля де є прочищено, а одне навіть позволяло закинути донні снасті яких я не брав

Прикормкою виступила:
- Фішка "карп-карась";
Наживкою:
- червяк, перловка звичайна біла, перловка з ваніллю жовта, пшеничка, манка.
Єдине чого не вистачило так це опариша

Закинувши гачки почав регулювати глибину но із-за великої кількості зелених крупних листків на дні схожих на салат зробити це було важко та після пару десятків підборок я таки це зробив

Вудка під берегом промовчала весь період, глибина з пів метра, вода прозора і будь-які маніпуляції з глибинами, довжиною повідка, огрузкою недопомогли.
На дальній успіхи таки були і тільки на червьяк, та із-за того що приїхали на став ми десь о 04,20 то побачити маленький однограмовий поплав було важко, тому підсікав вже тоді коли вудку смикало, або поплава взагалі не було на поверхні води

Ці його голки

Також взяло на перловку пару краснопірок та там з покльовкою все було гаразд

Ще скажу що кожен сомик означав обрив гачка при спробі його витягти з риби, а знімача в мене небуло. Повідки я використовую 0,12 флюрокарбон, от він і не витримує.
Загалом рибалка сбодобалась, по постійних всплесках видно що риба є та готуватись до її ловлі треба краще.
Пару фото. А краса там ну просто неймовірна