Рыболовная Кухня
- Россо-Неро
- Козак
- Повідомлень: 472
- З нами з: 23 квітня 2008, 00:00
- Звідки: город-герой
- Контактна інформація:
- Niko
- Абориген
- Повідомлень: 142
- З нами з: 06 березня 2009, 01:00
- Телефон: 0677713151
- Звідки: Рівне
- Контактна інформація:
Хочу представити приготування окунів в салі запечених у фользі. Для цього нам необхідні окуні.
Якщо вони великі то їх варто облупити, якщо ні можна почистити. Голову можна не відрізати (в мене дружина любить без голови, тому як є...)
На пательню беремо подрібнену цибульку та терту морковку (якщо окуні з ікрою то додаємо ікру). Сіль перець приправи по бажанню. Все пережарюємо.
Окуні натираємо перчиком та сіллю, а черевця начиняємо піджареною сумішшю.
Після цього ложимо з двох боків просолене сало
замотуємо щільненько у харчову фольгу та ставимо на деку.
Деку із окунями ставимо на двадцять хвилин у духовку при температурі 180 градусів (хто бажає більш румяних можна довше).
Отримуємо ХАРЧІ БОГІВ які прекрасно вживати під червоне вино із лимоном (можна подавати з гарніром).
Смачного!!!
Звиняйте за якість фото (мобільним).
Якщо вони великі то їх варто облупити, якщо ні можна почистити. Голову можна не відрізати (в мене дружина любить без голови, тому як є...)
На пательню беремо подрібнену цибульку та терту морковку (якщо окуні з ікрою то додаємо ікру). Сіль перець приправи по бажанню. Все пережарюємо.
Окуні натираємо перчиком та сіллю, а черевця начиняємо піджареною сумішшю.
Після цього ложимо з двох боків просолене сало
замотуємо щільненько у харчову фольгу та ставимо на деку.
Деку із окунями ставимо на двадцять хвилин у духовку при температурі 180 градусів (хто бажає більш румяних можна довше).
Отримуємо ХАРЧІ БОГІВ які прекрасно вживати під червоне вино із лимоном (можна подавати з гарніром).
Смачного!!!
Звиняйте за якість фото (мобільним).
Розмір зловленої риби обмежений розмахом рук рибалки.
- Vetal
- Балакучий
- Повідомлень: 199
- З нами з: 01 лютого 2010, 01:00
- Телефон: 097-854-00-54
- Звідки: Рівне
- Контактна інформація:
Карась в сметані в ГУГЛІ це добре, але готував карася в сметані на природі трохі за іншим рецептом. Чищеного карася, посипав приправами, сіль, все за смаком, викладав на фольгу, обвалював в сухарях, поливав сметаною, завертав фольгу і на вогонь. Нажаль фото немає. Буду в наступний раз готувати, фото буде. Всім смачного.
Відеоуроки по чищенню риби
Випадково натрапив на підбірку відеоуроків по розробці риби. корисно подивитися всім. Коментарі - фінською мовою, але і так все ясно...
Розробка окуня - http://www.youtube.com/watch?v=w56yEbRb ... ded#at=520" onclick="window.open(this.href);return false;
лящ - http://www.youtube.com/watch?v=Il4K6zY7 ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Ну і найшвидший спосіб зняття луски зі щуки - http://www.youtube.com/watch?v=oHmEEY-e ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Розробка окуня - http://www.youtube.com/watch?v=w56yEbRb ... ded#at=520" onclick="window.open(this.href);return false;
лящ - http://www.youtube.com/watch?v=Il4K6zY7 ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Ну і найшвидший спосіб зняття луски зі щуки - http://www.youtube.com/watch?v=oHmEEY-e ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- Рома
- Рідненький
- Повідомлень: 784
- З нами з: 18 червня 2010, 14:36
- Звідки: Костопіль
- Контактна інформація:
Re: Відеоуроки по чищенню риби
Щось тема заглохла.
Не про рибу, але стане в пригоді любителям відпочивати на природі .
Не про рибу, але стане в пригоді любителям відпочивати на природі .
-
- Той, що в джунглях сидить
- Повідомлень: 1
- З нами з: 25 червня 2019, 15:33
- Контактна інформація:
Re: Рыболовная Кухня
Добавлю и свой рецепт. Тоже копчением балуюсь. Уж очень вкусно выходит.
Горячее копчение курицы в домашних условиях
⠀
Итак что нам нужно чтобы закоптить курочку, конечно сама курица лучше взять цыпленка бройлера.
⠀
Нужно взять: 1 стакан соли, 3 литра 200 мл. воды, лавровый лист, черный перец горошком, 3 зубчика чеснока, специи для шашлыка (можно взять специи для приготовления курицы, у меня просто не было) 2 столовых ложки.
⠀
Специи, чеснок, лаврушку, перец, соль опускаем в воду и доводим рассол до кипения. Кипятим 2 — 3 минуты и выключаем. Охлаждаем рассол до комнатной температуры и опускаем в него курицу. С нее нужно срезать лишний жир в районе гузки. И конечно перед засолом курицу нужно промыть внутри и снаружи.
⠀
Крепость рассола у нас такая же, как и для засола свиных прослоек, 100 гр. соли на 1 литр воды. Но курица в рассоле должна находиться 15 — 20 часов в холодильнике. Это время достаточно для полного среднего просаливания курицы. У нас в рассоле находилась 20 часов.
⠀
Затем курицу достаем из рассола и промываем проточной водой. Подвешиваем ее на пару часов, для того чтобы стекла лишняя влага. В идеале курочку нужно подержать на сквозняке, для подвяливания. Обтираем курицу салфеткой.
⠀
Засыпаем ольховые опилки в коптильню примерно 2 — 3 горсти. Ставим поддон, для стекания жира, подвешиваем курицу, закрываем крышку коптильни.
⠀
Ставим коптильню на максимальный огонь, через 10 минут огонь убавляем до умеренного. Горячее копчение курицы в домашних условиях продолжается 1,5 часа.
Горячее копчение курицы в домашних условиях
⠀
Итак что нам нужно чтобы закоптить курочку, конечно сама курица лучше взять цыпленка бройлера.
⠀
Нужно взять: 1 стакан соли, 3 литра 200 мл. воды, лавровый лист, черный перец горошком, 3 зубчика чеснока, специи для шашлыка (можно взять специи для приготовления курицы, у меня просто не было) 2 столовых ложки.
⠀
Специи, чеснок, лаврушку, перец, соль опускаем в воду и доводим рассол до кипения. Кипятим 2 — 3 минуты и выключаем. Охлаждаем рассол до комнатной температуры и опускаем в него курицу. С нее нужно срезать лишний жир в районе гузки. И конечно перед засолом курицу нужно промыть внутри и снаружи.
⠀
Крепость рассола у нас такая же, как и для засола свиных прослоек, 100 гр. соли на 1 литр воды. Но курица в рассоле должна находиться 15 — 20 часов в холодильнике. Это время достаточно для полного среднего просаливания курицы. У нас в рассоле находилась 20 часов.
⠀
Затем курицу достаем из рассола и промываем проточной водой. Подвешиваем ее на пару часов, для того чтобы стекла лишняя влага. В идеале курочку нужно подержать на сквозняке, для подвяливания. Обтираем курицу салфеткой.
⠀
Засыпаем ольховые опилки в коптильню примерно 2 — 3 горсти. Ставим поддон, для стекания жира, подвешиваем курицу, закрываем крышку коптильни.
⠀
Ставим коптильню на максимальный огонь, через 10 минут огонь убавляем до умеренного. Горячее копчение курицы в домашних условиях продолжается 1,5 часа.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot] і 3 гостей