Сюда загляниOlegP1 писав:Ищу бюджетный джерковый спиннинг с курком, длинной 160-210 см, тестом от 20-60 до 70-150 гр. (например DIAMOND JERK CAST) и бюджетную мультипликаторную катушку.
Предложения и цены прошу в личку.

Сюда загляниOlegP1 писав:Ищу бюджетный джерковый спиннинг с курком, длинной 160-210 см, тестом от 20-60 до 70-150 гр. (например DIAMOND JERK CAST) и бюджетную мультипликаторную катушку.
Предложения и цены прошу в личку.
Попробуэм попробыавтьГорыныч писав:Неплохая резина, плавающая (будет стоять на дне как паролонка).
Хотя резина довольно сопливая, хвосты будут лететь, но готов жертвовать - хочу.
Niko писав:Потрібна ручка для котушки Ryobi ECUSIMA 3000. Тимчасово використовую з Кобри, але естетики 0. Можливо підійде з іншої більш дорожчої. Буду вдячний за допомогу.
Бачив сьогодня в Луцьку, оригінал, але ціна 49грн.Niko писав:Потрібна ручка для котушки Ryobi ECUSIMA 3000. Тимчасово використовую з Кобри, але естетики 0. Можливо підійде з іншої більш дорожчої. Буду вдячний за допомогу.
Минулого року товариш позичив у мене катушку Дайва Кікс. Повернув без ручки - вмудрився втопити. Через прайси київських магазинів зясувалося, що в продажі у них є оригінальні ручки. Але ціна!!! Більше 60 баксівtrans писав:Бачив сьогодня в Луцьку, оригінал, але ціна 49грн.Niko писав:Потрібна ручка для котушки Ryobi ECUSIMA 3000. Тимчасово використовую з Кобри, але естетики 0. Можливо підійде з іншої більш дорожчої. Буду вдячний за допомогу.
Ответил в личкуDemmon писав:є карпові палки???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей