оз.БАСІВКУТСЬКЕ
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Даю уточнення, бомбарда - це не підводний фейерверк і не динаміт типу "бомба", це така єрунда, шо капіталюгі виробляють... прозоро-біла, яка, якоби, зроблена для регулювання глибини проводкі, тобто заглиблення снасті. Я так думаю - Ви розумієте, що без тої БОМбарди :D самі мормишкі тяяяяяжкуватенько було б провести 40 і 80 см від дна, а на рахунок забросу тих самих мормишок спіннінгом я взагалі боюся щось сказати =). Отож капіталюги...а розумні.

Не учи рыбу плавать!

!!!
Всім привіт. Хто щось знає на рахунок хижої риби в цьому озері? Де яка ловиться на які приманки(маю на увазі спінінгові приманки). Поділіться досвідом...  :roll:  
Де проходить русло в басівкуті? де хто знає яку яму,бровку і т.д? Та і взагалі давайте складем риболовну карту басівкута...[/b]

Де проходить русло в басівкуті? де хто знає яку яму,бровку і т.д? Та і взагалі давайте складем риболовну карту басівкута...[/b]
На басівкуті як в танку
Був сьогодні на Басів-куті(зі сторони нового двору). Перепробував весь свій силіконовий арсенал різного розміру, кольору і смаку  .Також випробував кілька нових воблерів та вертушки фірми Меппс(АГЛІА, БЛЕК ФЬЮРІ)1,2,3 розмірів. Та результат той що і після війни - глухо. Народ відгукніться. Хто чув щось про щуку,окуня,чи судака на Басовому куті чи річці Устя(вони теж там є)... відгукніться(Де?Коли?На що ловиться?)
  .Також випробував кілька нових воблерів та вертушки фірми Меппс(АГЛІА, БЛЕК ФЬЮРІ)1,2,3 розмірів. Та результат той що і після війни - глухо. Народ відгукніться. Хто чув щось про щуку,окуня,чи судака на Басовому куті чи річці Устя(вони теж там є)... відгукніться(Де?Коли?На що ловиться?)

.Також випробував кілька нових воблерів та вертушки фірми Меппс(АГЛІА, БЛЕК ФЬЮРІ)1,2,3 розмірів. Та результат той що і після війни - глухо. Народ відгукніться. Хто чув щось про щуку,окуня,чи судака на Басовому куті чи річці Устя(вони теж там є)... відгукніться(Де?Коли?На що ловиться?)
  .Також випробував кілька нових воблерів та вертушки фірми Меппс(АГЛІА, БЛЕК ФЬЮРІ)1,2,3 розмірів. Та результат той що і після війни - глухо. Народ відгукніться. Хто чув щось про щуку,окуня,чи судака на Басовому куті чи річці Устя(вони теж там є)... відгукніться(Де?Коли?На що ловиться?)- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Был сегодня с утра, выбрался, так сказать на пару часиков - вспомнить детство  :D . Было 450 поклёвок окуня, 200 с лишним реализовал. Улов сложил в майонезную баночку, почти весь уместился  :D  8O  :lol: 
Практически весь окунь поклёвывал в ногах или при подходе к берегу, крупного ничего замечено не было - даже и впомине. Меня хватило на то, чтобы пройти от шлюза до Царского села. Там я поматюжился, поскольку некоторые умные бедные люди перегородили около своего участка проход по берегу и, побродив по улицам указанного бедного квартала, я плюнув на всё, пошёл домой. Ось така...

Практически весь окунь поклёвывал в ногах или при подходе к берегу, крупного ничего замечено не было - даже и впомине. Меня хватило на то, чтобы пройти от шлюза до Царского села. Там я поматюжился, поскольку некоторые умные бедные люди перегородили около своего участка проход по берегу и, побродив по улицам указанного бедного квартала, я плюнув на всё, пошёл домой. Ось така...
Не учи рыбу плавать!

- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 0 гостей