Кустин
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Просьба до рибалок з завтрашнього дня, на рибалку в Кустин не їхати.
Лід став тонкий, сьогодні один рибалка скупався. Допомога йому не знадобилась.
Для того, щоб не витягували не задачливих рибалок з води та не сварились на тих які будуть робити спроби вийти на лід, виїзд на риболовлю заплануйте в інші місця.
ДЯКУЮ,
Лід став тонкий, сьогодні один рибалка скупався. Допомога йому не знадобилась.
Для того, щоб не витягували не задачливих рибалок з води та не сварились на тих які будуть робити спроби вийти на лід, виїзд на риболовлю заплануйте в інші місця.
ДЯКУЮ,
Re: Кустин
Яка ціна там?
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
10 грн.proteus писав:Яка ціна там?
Членам Федерації риболовного спорту, та пенсіонерам 5 грн.
Місцевим жителям та льготникам , які мають право на бесплатну рибалку згідно правил рибальства безкоштовно.
- sid99
- Нуб
- Телефон: 098-72-74-779
- Контактна інформація:
Був в неділю на Миколая. Результат невтішний, обсверлили весь став результат на 4 чоловіка 23 окуні :(((
ТАкож був з AndriyK .. На двох результат 10-12 штук (точно не пам"ятаю). Єдине що запам"яталось .. це мля холодно-сильно-морозно-заважаючий мля ВІТЕР!sid99 писав:Був в неділю на Миколая. Результат невтішний, обсверлили весь став результат на 4 чоловіка 23 окуні :(((

Був теж у неділю.почало брати приблизно з 14:00 на блесну. на 3-ох улов за 3 години біля 100 штук.
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
Які екземпляри попадалися на блешню?Yurasik писав:...почало брати приблизно з 14:00 на блесну...
- sid99
- Нуб
- Телефон: 098-72-74-779
- Контактна інформація:
lде ти саме ловив, на якому місці? розкажи детальніш, якщо маєш фото то викладиРома писав:Які екземпляри попадалися на блешню?Yurasik писав:...почало брати приблизно з 14:00 на блесну...
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Був сьогодні до обіду, кльов середній, але нормальний.
Окунь стандартний 30-50 гр.
Клювало на все, я пробував ловити навіть на маленьку вольфрамову балду,клювало теж, тільки в тих лунках де було скупчення окунів.
Ось декілька фото

Хто має бажання навчитись ловити Кустинського окуня, я буду в середу тобто взавтра до обіду на ставу, можу навчити та показати як це робиться.
Окунь стандартний 30-50 гр.
Клювало на все, я пробував ловити навіть на маленьку вольфрамову балду,клювало теж, тільки в тих лунках де було скупчення окунів.
Ось декілька фото

Хто має бажання навчитись ловити Кустинського окуня, я буду в середу тобто взавтра до обіду на ставу, можу навчити та показати як це робиться.
був в районі острова біля села.великих екземплярів не було мах. 200гр. але потрібно було шукати рибу .пробурив мабуть лунок з 30.коли чистив рибу в кожному окуньцю сидів мальок в середині. значить може я помиляюсь але рибу потрібно шукати по теплій течіі де гуляє той самий мальок.всім рибалкам привіт. ганьба бракам!!! 

- alegka87
- Ледар
- Телефон: 0967752893
- Контактна інформація:
Доброго дня!
Як там ситуаціяз рибалкою? Льод ще крепкий? яка вартість рибалки?
Дякую!
Як там ситуаціяз рибалкою? Льод ще крепкий? яка вартість рибалки?
Дякую!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість