Питання - Відповідь
Правила форуму
Перше, воно і останнє
1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Забороняється вживати слово "Брєд"
Перше, воно і останнє
1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Забороняється вживати слово "Брєд"
- Andrey-Brizhitskiy
- Нуб
- Телефон: 0504124810
- Контактна інформація:
Ловля коропа: розмови про різне...
:evil: Капятникі ви куди подівалися. Я розумію що не сезон... невже не хочеться поділитися приємними враженями і підготовці до сезону... :D
- Andrey-Brizhitskiy
- Нуб
- Контактна інформація:
- Borman
- Дослідник
- Контактна інформація:
ВСІМ РИБАЦЮГАМ :arrow: ПРИВЕТ БРАТУШКИ :!: :!: :!:
Всі вдома катають бойли..... ВАВАН ПРИВІТ!!!!! Україна вся сидить на бойлах, і повірте мені риба тащиться від них - так як ми від сала. І тільки в Рівненській області в цьому році більш менш почали ловити на бойли. Віталіку з Андрюхою - РЕСПЕКТ И УВАЖУХА,тільки треба хоть інколи міняти водойми Ми коли з Васюньой приїхали на Україну з трьома пачками бойлів, а пацани мали їх по пів тони, почті кожна команда. Як Лєнін казав:треба-вчитись,вчитись,і ще раз вчитись!!!!!!!!!!!!! Ловля на бойли-це не дешево, но провірено клює як у чорних :!: :!: :!: Єксперементуйте,пробуйте,находьте,діпуйте,і все у Вас вийде :lol: :lol: :lol: КАРПЯТНИКАМ-ПРИВІТ :D :D :D
Всі вдома катають бойли..... ВАВАН ПРИВІТ!!!!! Україна вся сидить на бойлах, і повірте мені риба тащиться від них - так як ми від сала. І тільки в Рівненській області в цьому році більш менш почали ловити на бойли. Віталіку з Андрюхою - РЕСПЕКТ И УВАЖУХА,тільки треба хоть інколи міняти водойми Ми коли з Васюньой приїхали на Україну з трьома пачками бойлів, а пацани мали їх по пів тони, почті кожна команда. Як Лєнін казав:треба-вчитись,вчитись,і ще раз вчитись!!!!!!!!!!!!! Ловля на бойли-це не дешево, но провірено клює як у чорних :!: :!: :!: Єксперементуйте,пробуйте,находьте,діпуйте,і все у Вас вийде :lol: :lol: :lol: КАРПЯТНИКАМ-ПРИВІТ :D :D :D
"БАРРАКУДА"
- simsim1972
- Ледар
- Контактна інформація:
Розповідай де саме ця водойма і я спробую...але є багато але!
1.Чи є там короп і який
2.Його маленького до бойлів привчати потрібно,а це - багато займає часу та фінансів.Наприклад я Басівкутського привчаю вже рік,а потрібно на таку водойму щоб не один я привчав інакше пройде років 10 а він так на бойл і не клюне.
3.Дружня порада - спробуй на волосяну оснастку, але з опаришами або з кукурудзою.Результат буде набагато кращий.
1.Чи є там короп і який
2.Його маленького до бойлів привчати потрібно,а це - багато займає часу та фінансів.Наприклад я Басівкутського привчаю вже рік,а потрібно на таку водойму щоб не один я привчав інакше пройде років 10 а він так на бойл і не клюне.
3.Дружня порада - спробуй на волосяну оснастку, але з опаришами або з кукурудзою.Результат буде набагато кращий.
- simsim1972
- Ледар
- Контактна інформація:
Знаходиться ця водойма в м.Здолбунові за залізничним вокзалом(трохи далі). Я думав , що хтось з місцевих підключеться до розмови. Я живу в Чернівцях і в Здолбунові вже не рибалив років з вісім.А по поводу, що коропа треба привчати до бойлів то тут є нюанси і не все так складно. Якщо ти дивився КОРДОВСКІ фільми то мабудь замітив, що короп збирає з дна,як пилосос не перебіраючи.
- Andrey-Brizhitskiy
- Нуб
- Контактна інформація:
Скоро сезон ура.
Скоро сезон ура. Я вже не можу дочікатися виізду на озеро. На Закарпатті є озеро, яке вже не спускалося 50 років. 140 гіктарів. Можите уявити які там є екзимпляри. Тут рибалка почнеться вже в березні. Клімат тепліший.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей