Мормишка Відкритий Кубок Житомирської області 06.03.2011

фестивалі та різного роду тусовки
sportfishing
Ледар
Телефон: 380931227557
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення sportfishing »

«ЗАТВЕРДЖУЮ»:
Голова ФРСЖО…….Ю.Кошель.
18.02.2011р.

ПОЛОЖЕННЯ
про проведення відкритого Кубку Житомирської області з ловлі риби на мормишку з льоду.

1. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ
Змагання проводяться з метою:
• пропаганда фізичної культури і спорту як важливого засобу покращення та зміцнення здоров'я, загартування населення;
• залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом;
• підвищення спортивної майстерності і удосконалення техніки володіння спортивним знаряддям;
• популяризація риболовного спорту;
• визначення переможців та призерів змагань.

2. СТРОКИ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ
Змагання проводиться 06 березня 2011 року в м. Житомир, Гідропарк, від Рятувальної станції і до острову.

3. КЕРІВНИЦТВО ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ
Загальне керівництво, організація та підготовка до проведення змагань здійснюється Федерацією риболовного спорту Житомирської області. Безпосереднє проведення змагань здійснюється суддівською колегією згідно Правил змагань і даного Положення.

4. УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ
До участі в змаганнях допускаються усі охочі Житомирської області та інших регіонів України, які за віком не молодші 16 років. Змагання проводяться в особистому заліку (1 сектор).

Учасники зобов'язані:
• самостійно пройти медичне обстеження;
• виконувати вимоги поведінки на водоймищах, правил змагань і даного положення, морально-етичних норм поведінки в суспільстві;
• беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів;
• при погіршенні здоров'я терміново поставити до відома суддю.

5. ПРОГРАМА ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ
Змагання проводяться в 2 тури, по дві з половиною години кожен.

8.30 -8.50 - реєстрація учасників;
8.50-8.55– інструктаж, жеребкування;

I - тур
9.00 - Старт І туру
11.30 - Фініш І туру змагань
11.30 – 12.20 – Зважування риби, підбиття підсумків.

II - тур
12.30 - Старт ІІ туру
15.00 - Фініш ІІ туру змагань
16.00 - Нагородження переможців, закриття змагань.

6. ПОЛОЖЕННЯ, ЯКІ НЕ ВВІЙШЛИ ДО ПРАВИЛ ПРО ЗМАГАННЯ
До зважування приймаються всі види риби, окрім судака, до 42см (в протилежному випадку, вага впійманої риби має від'ємний знак), спіймані на дозволену наживку. Розмір риби не лімітується. Зважування: після сигналу про закінчення змагань спортсмени залишаються в своїх секторах. Судді збирають рибу в кожному секторі. Зважування проводиться на березі у присутності учасників змагань. Результат заноситься в протокол та підтверджується підписами суддів і спортсмена, впіймавшого рибу.
Використання на змаганні штучних насадок ( в тому числі кембриків, бісеру, штучного мотиля і опариша) заборонено.

7. ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ, НАГОРОДЖЕННЯ ТА ПРАВИЛА
Підбиття підсумків робиться на основі протоколів суддівської колегії, згідно правил змагань. Переможці та призери визначаються в особистому заліку. Переможці змагань в особистому заліку 1-3 місця нагороджується, медаллю та дипломом. Переможець також отримує кубок.
Змагання проводиться згідно діючих правил Федерації Риболовного Спорту України.

8. ВИТРАТИ
Витрати, пов'язані з організацією змагань, покриваються за рахунок вступних внесків. Вступні внески становлять 50 гривень з спортсмена. Проїзд, харчування та проживання учасників – за рахунок самих учасників.

9. УМОВИ ЗАЯВОК УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ
Учасники прибувають на місце змагань самостійно, за власний рахунок. Прибуття не пізніше 8.50 год. 06 березня 2011р.

10. ЗАСТЕРЕЖЕННЯ
- 05 березня 2011 р. заборонено тренування в зоні змагань.
- використання на змаганні штучних насадок (в тому числі кембриків , бісеру, штучного мотиля і опариша) заборонено.
- Вживання спиртних напоїв заборонено.

11. РЕЄСТРАЦІЯ
Реєстрація проводиться в магазині "Катран" на Московській 24-б (ТЦ "Квадрат") http://frszt.org/forum/viewtopic.php?f=13&t=135
реєстрація до 05.03.2011р.

Примітка: Змагання відбудуться лише при наявності сприятливих кліматичних умов, які дозволяють безпечне знаходження спортсменів на льоду.

Контактна особа: Баранов Олександр (Baran4ik) 067-4956819

Координаты 50°14'02.04"C 28°35'59.87"B

Зображення
Востаннє редагувалось 02 березня 2011, 18:53 користувачем sportfishing, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Creator
Нуб
Телефон: 0672571274
Контактна інформація:

Re: Мормишка Відкритий Кубок Житомирської області 06.03.2011

Непрочитане повідомлення Creator »

Насколько мне известно Кубок будет 12-13 марта.
http://fishing.vn.ua/forum/viewtopic.php?p=21823#21823
Konstantin
Балакучий
Телефон: 777-777
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Konstantin »

Пошли слухи,что соревнования будут лично-командные...пока информации в интернете не нашел...

В любом случае,ищу команду для поездки на данное мироприятие.Предложения в личку...
sportfishing
Ледар
Контактна інформація:

Команда 3 человека. Уже от Ровно зарегистрировалась одна команда.
Зображення
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Выставьте тут список регистрации.
Не учи рыбу плавать!
sportfishing
Ледар
Контактна інформація:

1. Команда ФРСЖО (Житомир)
Кошель Юрий
Кошель Александр
Баранов Александр

2. Команда "Антилопа-гну" (Рівне)
Міхненко Олександр
Черпак Олександр
Юженко Сергій

3. Команда "ЖРК" (Житомир)
Пупко Константин
Иванов Никита
Дятел Тарас

4. Команда "Марлин" (Житомир)
Горковенко Валерий
Солоный Игорь
Хомчук Евгений

5. "КВС" (Рівне)
Красовський Павло
Цімох Віталій
Корнас Олександр

6. Киевская команда :
Лисаковская Юлия
Гридько Евгений
....................

7. Команда "Баракуда" (Житомир)
Антонюк В.
Гольцев А.
Станкевич В.

8. Команда "Аматоры" г.Ровно
1.Кравченко Константин
2.Джус Владимир
3 Юра Пивень

9. Олексієвець Дмитро, м.Рівне
Востаннє редагувалось 05 березня 2011, 00:18 користувачем sportfishing, всього редагувалось 3 разів.
Зображення
Konstantin
Балакучий
Контактна інформація:

Занесите в список команду "Аматоры" г.Ровно
1.Кравченко Константин
2.Джус Владимир
3.проводим кастинг :-)
Konstantin
Балакучий
Контактна інформація:

В команду "Аматоры" присоединяется Юра Пивень!

Пожалуйста добавьте еще раз карту размещения место соревнований.
sportfishing
Ледар
Контактна інформація:

Карта места соревнований в первом сообщении этой темы.
Зображення
sportfishing
Ледар
Контактна інформація:

Два золота уехало в Ровно
1-е в личке Олексієвець Дмитро, м.Рівне
2-е Красовский Павло
3-е Кошель Олександр

1-е команда "Антилопа-гну"
2-е команда "ФРСЖО"
3-е команда "Аматоры"

Респект Диме Олексевцу, 2 золота в личке и в команде
Зображення
FishxHunter
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення FishxHunter »

Респект і подяка вам, організіторам, суддям, учасникам-за нелегку боротьбу, та всім хто був причетний! Змагання пройшли чудово, водойма ваша дуже спортивна-підтвердять всі хто був з Рівного. :co_ol:
На перший тур вийшов дуже спокійним що і допомогло знайти та зловити рибку. Спочатку клював добре окунь, але на прикорм підійшла непогана плотва, та декілька густірок. В першому турі ловив рівним темпом, були й кулеметні лунки, були й сходи та холості покльовки. Під кінець туру риба почала вередувати, мабуть через те що вийшло сонце, а я не поміняв колір мормишки. Дуже вразив перепад глибин в 1 турі: звали, горби, бровки, різниця глибин до метра і все це в радіусі декількох метрів (кажуть в тих місцях колись щось копали). На другий тур вийшов в бойовому настрої, але були переживання, суперник теж був неслабий. Після сорока хвилинного безкльов"я знаходжу все таки першого окуня, після чого отримую схід чогось гарного- це був підлящ, що зрозумів після того як натрапив на його кулемет. Такого повороту я зовсім не очікував, а самий перший якого тягнув хвилини дві -виявився найбільшим 188гр. Піля нього виникло бажання розслабитись, та й мандраж не давав спокою, але я вирішую ловити далі, за що отримую винагороду ряд покльовок підлящика. Побачивши мій успіх до мене підходить спортсмен з такою фразою: "Ничего личного- только бизнес!" , відраховує від моєї лунки п"ять метрів, де була одна з моїх прикормлених лунок та бурится там, а мій другий прапорець за 15-20 мтерів від мене (затупив конкретно), як потім виявилось це був Балабанов Андрій. Здивуванню моєму не було меж коли він почав ловити підляща з таким же успіхом, як ловив його я :sh_ok: , а вмене тим часом як обрізало, та й проводка вже не та від хвилювання. З того всього я взяв бур, та почав буритись та кормити рядом, в надії відтягнути рибу назад. За п"ять хвилин до фінішу ловлю останнього підлящика, пробую ще та марно. В результаті програю 32 грами чемпіону України. В принципі спорт є спорт: не виграєш ти- виграють тебе! Як кажуть- вчитися найкраще на своїх помилках. Після зважування взнаю, що в Красовського Павла і в мене по три бали, але по вазі я попереду! :ya_hoo_oo: Ура- я виграв, у що не міг до кінця повірити! Команда наша теж перша! Післю дружньої фотосесіїї з піднесеним настроєм поїхали додому. Рідне місто Рівне чекало на переможців.
десь за годину до старту
Зображення
Зображення
капітан Джус настроює своїм снасті
Зображення
зважування 1 туру
Зображення
Паша та Костя
Зображення
інтеробласна бесіда
Зображення
нагородження команди
Зображення
на фоні водойми
Зображення
Востаннє редагувалось 07 березня 2011, 21:26 користувачем FishxHunter, всього редагувалось 1 раз.
KESHA
Абориген
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KESHA »

Як капітан команди "Антилопа ГНУ" хочу привітати Діму з першим золотом в лічці ,молодець , зміг вгамувати своє хвилювання особливо в другому турі. За день до змагань один учасник команди вибув за сімейними обставинами і був замінений на Діму , а за пари годин до виїзду вибув другий , захворіла дитина , його вже в Житомирі замінив Костя. В такому складі і вийшли на старт .
Перший тур в моєму секторі працювала в основному берегова бровка з двох десятків прикормлених лунок працювали лише п"ять з яких і збирав окунців , на зважуванні я другий програв дві бонусних рибки .Діма перший і Костя четвертий в команді 7 балів ми перші , другі 12 балів Житомир , а далі п"ять команд по 15 балів.
Другий тур ; першого окунчика ловлю майже на старті , а далі все гірше та гірше за півтори години з десяток рибин .Але заспокоює , що не ловить ні хто і тут в середині зони помічаю як Красовський Паша починає постукувати диригентською паличкою по партитурі . Підсів за його спиною і бачу , що тут набагато глибше на вудочці не хватило ліски (за сезон використав) . Бурю дві лунки , щоб рибка затихла поки збігаю за ящиком .
Беру другу вудочку починаю ловить на третьому підлящику мормишка залишається в руках , знов заминка . А Паша в цей час нагло на моїх очах напихає сумку рибою .Не втримуюсь і щоб збити йому темп роблю ще три лунки зліва від нього. Спрацьовує і я маю трохи часу на переобладнання . В цей час суддя оголошує 15 хвилин до фінішу і в мене кулемет , підлящики від 30 до 80 грам , краєм ока бачу , що Паша теж ловить . В зоні Красовський перший з гарним відривом а я другий . Діма теж другий , Костя п"ятий .В результаті у нас 16 балів , кубок наш .Другі Житомир 23 бали ,треті збірна Рівного та Житомира під керівництвом Джуса Володі 30 балів.
Dum spiro, spero...
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Вітання, молодці! Житомирянам респект, потроху вливаються в "трудовий колектив"! :hi_hi_hi: :bra_vo: :co_ol:
Не учи рыбу плавать!
tarpon
Перехожий
Телефон: 0974775756
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tarpon »

И вам всем респект что приехали и подержали развитие спорта в Житомирской обл,всех еще раз поздравляю!!!
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей