Виїхали в 6:00 з Рівного. Прибули на місце десь в 7 годин. І тут нас спіткала халепа. 2 рази з"їжджали в лісі не на ту дорогу і тому прибули на місце десь о 8 годині.
Риболовлю почали з роставляння жерлиць. Ставили жерлиці вздовж русла( там його добре видно бо кругом був сніг, а де русло - темний лід і дуже тоненький), а самі ми стояли в повороті з русла (маленькій заводі). Батько з братом сіли і наглядали з а жерлицями, а я тим часом вирішив пройтися і випробувати своє щастя на вудлика. Обійшовши лунок 15 я побачив, що риба тут клювати не хоче (вода дуже мутна і видимість дуже слабенька). Тоді в бій пішли поплавчанки (стояли до 18:00 і ні разу не дьоргнулась жилка) і дьоргалка - результат нульовий.
Батько з братом вирішили перевірити, що там далі робиться вздовж берега, а я пішов перевіряти жерлиці. Перевіривши останню жерлицю я підняв очі і побачив, що брат біжить до своєї жерлиці (тут я і подумав, що рахунок відкрито) але получилося так, що ця таємнича риба розматала всю жилку і зачепившись за ручку котушки зійшла (було це в 12 годин). Ми вже подумали, що зараз почнеться кльов і даремно. Кльову не було і він пропав

О 6 годині ми зібрали речі і з нульовим результатом поїхали додому.
P.S. Навпроти нас в такій же заводі сидів мужичьок, який розставив по всьому периметру тієї заводі 60 жерлиць. То він впіймав 5 щук і було дес 3 схода.