Це , я так зрозумів, Млинів водосховище?
KYM писав:Так вот, думаю, лучше перестать соревноваться на тему - кто лучше рыбаки или подводники и направить свои усилия действительно на борьбу с браконьерством. Если есть люди, которые могут помочь - пускай отписываются - работы - "непочатый край!". Выехать на ту же Хотынь, не те же старицы в том районе, нырнуть, обследовать и указать где "уроды" ставят сети - бросил клич на форум и невзначай компания отдыхающих рыболовов зацепила все сетки и сожгла, а то по-другому даже не знаю как быть. В свете последних событий, особенно которые описал pirania, думаю, нужно организовывать чуть ли не фронт национального спасения в своём роде , по борьбе с браками! На том же Млынове люди, которые могли бы нырнуть и указать на орудия браков тоже были бы, как никогда нужнее.eliot писав:...Я всего лиш изложил своё мнение и предложил вместе объеденить усилия в борьбе с браконьерством! ...KYM писав:Может вам тему поменять, а то, вижу, тут тема должна быть не "збереження та відтворення рибних запасів області", а "рыбаки vs подводники - кто кого перекричит?!" Если нечего сказать по теме прошу в дебаты и кровотоки не вступать, вижу безполезно, Ну, погоди какое-то получается...
Djab писав:Якщо проводити таку акцію то лише з ненацька ,щоб у хрінниках чи млинові знали за 10 хв до початкубо інакше нічого не получиться
PASHA, бачу ти заядлий активіст, і не терпиш браків як і більшість нормальних рибалок, так давай створимо групу активістав, чоловік 10, і зробимо пару таких рейдівPASHA писав:Djab писав:Якщо проводити таку акцію то лише з ненацька ,щоб у хрінниках чи млинові знали за 10 хв до початкубо інакше нічого не получиться
все вірно, ми так плануємо робити час від часу, коли вже будемо на водойомі, заліземо у воду і побачимо сітки, зразу наберемо рибінспекторів, а тобі разом з ними будемо доставати "бракон"єрське добро"
VIK, так питань немає, я ж про це вище й написав!!!Ми, наприклад, в суботу в Хрінниках зарибили водойму, запустили риби 2 тони з копійками. Найближчим часом плануємо там рейд провести по доставанню сіток і не тільки в хрінниках, а й на інших водоймах. Підключайтесь, якщо з вас будуть бажаючі - ми тільки раді!!!Vik писав:PASHA, бачу ти заядлий активіст, і не терпиш браків як і більшість нормальних рибалок, так давай створимо групу активістав, чоловік 10, і зробимо пару таких рейдівPASHA писав:Djab писав:Якщо проводити таку акцію то лише з ненацька ,щоб у хрінниках чи млинові знали за 10 хв до початкубо інакше нічого не получиться
все вірно, ми так плануємо робити час від часу, коли вже будемо на водойомі, заліземо у воду і побачимо сітки, зразу наберемо рибінспекторів, а тобі разом з ними будемо доставати "бракон"єрське добро"
Пане Саха1604, зрозумійте одну річ, в період нересту ті, хто рибу ловлять на багато вудок, а також ті, хто стріляють по ній - моральні уроди і їх вже ніхто не поміняє, але ж не всі такі!!!Саха1604 писав:РАSHA да не списують люди на підводників, а говорять правду. Я сам займався підводним полювання з 2005р. по 2010р. 2010р. осінню продав все спорядження і думаю більше не повертатись до полювання. Розкажу чому, 60-70% підводних мисливців це і є ті самі браки, в нас в Кузнецовську 35-40 мисливців з них 25-30 браконєри 100%, ниряють під час запрету так щей є такі які ниряють з балонами, стріляють все що бачать навіть линка і щуку з ікрою а потім щей хваляться от застрілив рибу і получилась тарілка ікри. Я не говорю про всіх підводних мисливців але більшість з них браконєри.
Ви не праві, бо закон україни дозволяє полювати і рибалити вночі, але є одне но...це все те ж саме моральне поняття людини!Один підводник ніччю вб"є один трофейний екземпляр і все, а інший наб"є цілий кукан!Так само як і рибак, один зловить ніччю одну трофейну рибу, а інший набомбить цілий мішок!!! А висновок один, як підводники так і рибаки можуть займатись підводним полюванням вночі і нічною рибалкою, от тільки вони повинні контролювати свої дії і дотримуватись моральних якостей!!!!Саха1604 писав:Можливо і я був браконєром тому що ниряв в ночі. Получалось в мене дуже добре і часу було достатньо. В мене зараз є маска і трубка, ниряю я дивлюсь ту всю красоту та щей без трофеїв і дуже задоволенний.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість