шкода, бачу занепад рівненського спінінга почався на всіх напрямках

Може звяжетеся з хлопцями з Житомира,попутно вас і заберуть.Вроді в них бусік.Дуже хотілося б побачити Рівненських спінінгуїв в нас!!!KYM писав:Отже, скоріше всього, поїздка відміняється
Дякую! Не перевелися ще добрі люди, які хоча б добрим словом поможуть!ttearjerker писав:Кум, якщо можна виразити мій сум в макових зернах,тоді 33 мішки макових зерен ,що Ви не приймете участь в даних змаганнях. Думав за Вас вболівати. Дуже шкода!!!
Дякую за запрощення, Олександре, але щодо мене - вже пізно мінятися на роботі, потрібно було зараня порішати це притання з колегами про підміну-заміну і т.і.Jigmen писав:Може звяжетеся з хлопцями з Житомира,попутно вас і заберуть.Вроді в них бусік.Дуже хотілося б побачити Рівненських спінінгуїв в нас!!!KYM писав:Отже, скоріше всього, поїздка відміняється
lovec писав: ...заберуть скоро в якусь із нормальних федерацій!!! ...
Нам також шкода,що тебе не було...Але це не останні змагання,думаю що ще побачимось.KYM писав: шкодую, що не зміг приїхати
Дай Боже, Саша! З нетерпінням чекаю на зустріч!Jigmen писав:Нам також шкода,що тебе не було...Але це не останні змагання,думаю що ще побачимось.KYM писав: шкодую, що не зміг приїхати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість