Мои поздравления участинкам и призерам!!!
Чемпіонат Рівненської обл. по фідеру 13-14 сепня
- Konstantin
- Балакучий
- Телефон: 777-777
- Контактна інформація:
Re: Чемпіонат Рівненської обл. по фідеру 13-14 сепня
может мне показалось, но реально было на соревнованиях 4 команды???Было сложно промахнутся
Kostya » Вт авг 16, 2011 6:55 pm
Мої вітання учасникам змагань, та всім форумчанам. Дуже хочу прийняти участь у змаганнях по фідеру вже роки зо три, але не маю "команди". тому питання для І.Ш. : Чому змагання по лову фідером не проводяться в особистій першості? Та чому вони проводяться так рідко навіть для команд?
P.S. Ще багато є запитань та пропозицій, але дайте відповідь хочаб на це.Kostya
Якщо ви уважно подивитеся умови, то змагання особисто-командні.Кожен рік проводилися по 2 змагання ЧО і КО.Цей рік ЧО був перенесений з червня на серпень і то зібралися лише 4 команди.
Мої вітання учасникам змагань, та всім форумчанам. Дуже хочу прийняти участь у змаганнях по фідеру вже роки зо три, але не маю "команди". тому питання для І.Ш. : Чому змагання по лову фідером не проводяться в особистій першості? Та чому вони проводяться так рідко навіть для команд?
P.S. Ще багато є запитань та пропозицій, але дайте відповідь хочаб на це.Kostya
Якщо ви уважно подивитеся умови, то змагання особисто-командні.Кожен рік проводилися по 2 змагання ЧО і КО.Цей рік ЧО був перенесений з червня на серпень і то зібралися лише 4 команди.
Хоча трохи з запізненням, та все ж дістався до компа. Ось і відбувся ЧО по ловлі риби фідером, який неодноразово переносився, але шкода, що це так і не допомогло зібрати більше, ніж чотири команди. Зібралися ті, хто "не словом , а ділом" довів свою відданість фідерній ловлі. На диво погода під час змагання була чудовою, не так як в минулі роки - з дощами і холодом.
Хочу подякувати учасникам змагання, суддям та усім, хто допоміг провести це дійство. Особлива подяка спонсорам, завдяки яким була надана така чудова кількість призів:
Магазину "Вдала рибалка"(гранд базар,12 школа)
"Світ рибалки"(Грушевського 2а)
Торгова точка "Карась"(прод.ринок)
"Риболовні снасті у Фєді"(прод.ринок)
Магазину "Сапсан"
Підприємцю Наумчук за воду мінеральну Лужанська 7, Поляна 8.
Олексієвцю Дмитру за сприяння у наданні мінеральної води.
Рівненський Обласній Федерації Риболовного Спорту.
Хочу подякувати учасникам змагання, суддям та усім, хто допоміг провести це дійство. Особлива подяка спонсорам, завдяки яким була надана така чудова кількість призів:
Магазину "Вдала рибалка"(гранд базар,12 школа)
"Світ рибалки"(Грушевського 2а)
Торгова точка "Карась"(прод.ринок)
"Риболовні снасті у Фєді"(прод.ринок)
Магазину "Сапсан"
Підприємцю Наумчук за воду мінеральну Лужанська 7, Поляна 8.
Олексієвцю Дмитру за сприяння у наданні мінеральної води.
Рівненський Обласній Федерації Риболовного Спорту.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість