Борьба с браконьерством.

Правила форуму
Ініціатива Чиста Устя

Телефон гарячої лінії Рівнерибоохорони 0(362) 63-39-32
email rivneryboohorona@gmail.com
"Телефон довіри" відділу запобігання та протидії корупції в органах рибоохорони 0(63) 982-24-62

Усіх небайдужих громадян просимо повідомляти журналістів телеканалу „Рівне1” про випадки браконьєрства за телефоном 0362-623-501
vpna211
Ледар
Телефон: 000000
Контактна інформація:

Re: Борьба с браконьерством.

Непрочитане повідомлення vpna211 »

Якщо в мене буде можливість, буду знімати "фейси" бракон єрів та їхні дії мобільним і кидати і інтернет. Нехай їх всі побачать. http://rybalka.rovno.ua/modules/forum/p ... =52&t=1012#
Рибалка - найкращий відпочинок в кінці напруженого робочого тижня.
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Здається нашій славетній Рибохороні глибоко начхати на це... :sh_ok:

Думаю треба буде запостити про дану ситуацію на Ріненських водоймах і бездіяльність певних структур на всеукраїнських форумах - бачу по іншому ніяк...
Хто що думає з цього приводу?
Не учи рыбу плавать!
Vetal
Балакучий
Телефон: 097-854-00-54
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vetal »

Ситуація "SOS" Басік пресують і не дивлячись на мої дзвінки в Рибоохорону, ніхто ніколи не приїзжає. Про Млинів знаю, що водойму "пресують" страшно браки. Також цікавий факт, в рядах на продуктовому ринку є кіоск де постійно продають плотву і карася, раків з Млинівської водойми (про питання звідки риба, продавщиця без сорому казала, що виловлена сітками на Млинівському водосховищі). Якщо у кого є можливість треба бити у всі "дзвони".
Vik
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vik »

Vetal писав:Ситуація "SOS" Басік пресують і не дивлячись на мої дзвінки в Рибоохорону, ніхто ніколи не приїзжає. Про Млинів знаю, що водойму "пресують" страшно браки. Також цікавий факт, в рядах на продуктовому ринку є кіоск де постійно продають плотву і карася, раків з Млинівської водойми (про питання звідки риба, продавщиця без сорому казала, що виловлена сітками на Млинівському водосховищі). Якщо у кого є можливість треба бити у всі "дзвони".
всім по... на те що робиться на водоймах, як сказав наш перзидент федерації, 4,07,2011 в інтерв'ю на телебаченні, що в держрибохорони немає коштів на пальне щоб реагувати на виклики, ,тоді скажіть мені навіщо така структура, щоб отримувати гроші, а за що, вони ж не виїзджають на виклики бо немає пального, тоді навіщо держава розбазарює бюджетні кошти на утримання дармоїдів? нехай краще міліції доплочують і віддадуть ій виконання цих обовязків а таку страктуру як рибохорона розігнати в три чорти,
поскорочувати медпрацівників, вчителів, інженерів, гаїхшників можуть а цих долб... ні, парадокс
FishxHunter
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення FishxHunter »

В неділю під час змагань, на невеликій акваторії водойми було витягнуто купу сіток. Давно чув що на озері промишляють браки, але до такої степені... :sh_ok: . Коли вже закінчиться цей безпредєл? Частіше б випливати на озеро і шматувати їх, або спалювати- можливо меньше стане (але ж все одно ненадовго).
спалення знарядь незаконного лову
Зображення
Snaiper
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Snaiper »

Cьогодні на танковому озері, там де тиждень тому був фестиваль Трохимчук Василь Сидорович колишній начальник рибінспекціїї зі своїми вірнопідданими ловив сітками рибу. Ловив впевнено нікого не боячись. В 8 годин ранку тільки почали знімати сітки які стояли від дамби і до самого кінця, і ще пару разів поперек перекрив. Свого особистого УАЗА поставив біля верби і спочатку складалося враження що це військові собі рибу ловлять, але коли підійшов доних і запитав що це ви тут робите, почув у відповідь що нам дозволив Ніколайчук. Виїхав він з озера тільки біля 11. В улові було кілограмів 30 риби це те що лежало ще не сховане. Якщо цей браконьер уже туди занадився то слідуючий фестиваль шановні риболови під загрозою, згадайте як він зачистив ставок в Олександрії. Якщо на форумі є впливові люди то зробіть щось, бо на тих 15 простих грішних що були свідками цього всього йому наплювати.
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Snaiper писав:Cьогодні на танковому озері, там де тиждень тому був фестиваль Трохимчук Василь Сидорович колишній начальник рибінспекціїї зі своїми вірнопідданими ловив сітками рибу. Ловив впевнено нікого не боячись. В 8 годин ранку тільки почали знімати сітки які стояли від дамби і до самого кінця, і ще пару разів поперек перекрив. Свого особистого УАЗА поставив біля верби і спочатку складалося враження що це військові собі рибу ловлять, але коли підійшов доних і запитав що це ви тут робите, почув у відповідь що нам дозволив Ніколайчук. Виїхав він з озера тільки біля 11. В улові було кілограмів 30 риби це те що лежало ще не сховане. Якщо цей браконьер уже туди занадився то слідуючий фестиваль шановні риболови під загрозою, згадайте як він зачистив ставок в Олександрії. Якщо на форумі є впливові люди то зробіть щось, бо на тих 15 простих грішних що були свідками цього всього йому наплювати.
ОГО! Як це можливо? Вперше чую, щоб командувач дозволив ловити на Танковому озері рибу сітками!!!!?????. Яка риба була в прилові ? Сьогодні планую зустрітися з командуючим і задам йому запитання стосовно цієї події - і відпишуся на форумі, і заодно взнаю, яке відношення має колишній начальниу рибінспекції до полігону і взагалі.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Viktorovi4 писав:
Snaiper писав:Cьогодні на танковому озері, там де тиждень тому був фестиваль Трохимчук Василь Сидорович колишній начальник рибінспекціїї зі своїми вірнопідданими ловив сітками рибу. Ловив впевнено нікого не боячись. В 8 годин ранку тільки почали знімати сітки які стояли від дамби і до самого кінця, і ще пару разів поперек перекрив. Свого особистого УАЗА поставив біля верби і спочатку складалося враження що це військові собі рибу ловлять, але коли підійшов доних і запитав що це ви тут робите, почув у відповідь що нам дозволив Ніколайчук. Виїхав він з озера тільки біля 11. В улові було кілограмів 30 риби це те що лежало ще не сховане. Якщо цей браконьер уже туди занадився то слідуючий фестиваль шановні риболови під загрозою, згадайте як він зачистив ставок в Олександрії. Якщо на форумі є впливові люди то зробіть щось, бо на тих 15 простих грішних що були свідками цього всього йому наплювати.

ОГО! Як це можливо? Вперше чую, щоб командувач дозволив ловити на Танковому озері рибу сітками!!!!?????. Яка риба була в прилові ? Сьогодні планую зустрітися з командуючим і задам йому запитання стосовно цієї події - і відпишуся на форумі, і заодно взнаю, яке відношення має колишній начальниу рибінспекції до полігону і взагалі.
Отже, зустрічався з командуючим, порозмовляли, передав йому подарунок від нас - за можливість провести фест, ну і запитав так "чисто не в значай" - чув, що мов в неділю на Танковому озері ловили сітками?! Нащо він мені дав таку відповідь, цитую: "Так, дійсно ставили сітки, щоб побачити якої риби багато, чи щуки багато і тд. і тп - в прилові в основному був карась, карп, щуки мало, за окуня взагалі нічого незнає. Але, сказав, що риби не багато, і більшу половину зловленої риби відпустили назад в озеро". От тепер я думаю - в принципі на полігоні він сам собі директор. Танкове озеро - це суто технічна водойма, а не озеро - це так по документам. Пред"явити командуючому претензію - повірте ні я, ні ми взагалі не зможемо. Те, що він дозволив чоловікові розтавити сітки - цн звичайно не подобство, але.....як кажуть "хазяїн - барін". Знаю одне, що командуючий хоче по-максимуму зменшити популяцію щуки на цій водоймі, можливо вирішив таким чином це зробити, незнаю. В мене є одна мислішка - а що, якщо ми організуємо фест знову і обізвемо його тіпа "ЗАЛІЗНИЙ КРОКОДИЛ" :-) чи ще якось... і будемо впиратися чисто в щуку! Прошу висловити думки.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

От тепер я думаю - в принципі на полігоні він сам собі директор. Танкове озеро - це суто технічна водойма, а не озеро - це так по документам. Пред"явити командуючому претензію - повірте ні я, ні ми взагалі не зможемо. Те, що він дозволив чоловікові розтавити сітки - цн звичайно не подобство, але.....як кажуть "хазяїн - барін".
авжеж
В мене є одна мислішка - а що, якщо ми організуємо фест знову і обізвемо його тіпа "ЗАЛІЗНИЙ КРОКОДИЛ" чи ще якось... і будемо впиратися чисто в щуку! Прошу висловити думки.
Щось не складається:
в прилові в основному був карась, карп, щуки мало
і водночас
Знаю одне, що командуючий хоче по-максимуму зменшити популяцію щуки на цій водоймі
Відтак, якими можуть бути результати фесту по щуці, якщо її там мало...
pirania
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pirania »

Шановні форумчани те, що пан Трофимчук браконьєр першої гільдії, то не для кого не секрет, про це писалося на нашому форумі десь років 2 назад, коли він і такі самі браконьєри здійснили рейдерських захват Держрибоохорони в Рівненській області у липні 2008 року, за допомогою певних впливових осіб нашої області та їх грошей. Ним же було зруйновано структуру рибоохорони, яка працювала в області з 1977 року, розігнано порядних інспекторів і фахівців, а тих що залишили працювати заставили плазувати перед такими як він негодяями і браконєрами. Теперішній результат роботи рибоохорони на лице... І до речі цей вищезгаданий подлєц і на даний час є працівником рибоохорони і відповідає у тому "калхозі" за роботу із ЗМІ і масово-розяснювальну роботу, яка зведена на нуль..., зате найбільшу зарплатню в управлінні він не забуває регулярно отримувати. Окрім того хочу повідомити вам, що для лову риби у так званому "танковому озері" необхідний дозвіл на спеціальне використання водних живих ресурів, адже риба і інші тварини навіть, якщо вони перебувають на землях Міноборони є державною власністю і їх вилов чи відстріл регулюються Законому України Про тваринний світ. На самому ділі це є кричущий випадок банального браконьєрства працівниками рибоохорони і якщо вас турбує це питання то пишить в обласну прокуратуру і хай командувач пояснить, хто дав йому право розбазарювати державні рибні запаси а Трофимчук як працівник рибоохорони розкаже чи не було в його дiях ознак злочину як мінімум по двох статтях Кримінального кодексу, це за умови якщо ви якось хочете вплинути на ситуацію...
NazarKO

Непрочитане повідомлення NazarKO »

Я бачу всі кричать про те що треба щось робити хтось судить тих що хочуть рішити питання на місці з допомогою силових методів хтось кричить про юридичну сторону питання хтось пише про факти я бачив я сфотографував я зняв на відео.Шановні колеги чи не здається вам що ми "товчем воду в ступі".Тема називається боротьба з браконьєрством а не давайте поплачемся як в нас все погано.Будь-ласка пропонуйте свої ідеї як дійсно боротися з цією проблемою.Я розумію тих кого осуджують за силові методи але зрозумійте в них немає ні зв"зків ні самі вони окрім того щоб дать по шапці цим ідіотам нічого неможуть.Я звертаюся до тих хто може дійсно допомогти.Колеги все що можу запропонувати від себе це дві руки дві ноги монтіровка і Таврольот з виїздом в Рівненському районі хто може щось більше пропонуйте будь-ласка реальну допомогу.Один брак у мене вже чуть несів (отмазали)але я його вже з півроку на водоймах небачу спочатку тихенько втопив лодочку,а потім в нього вдома знайшли і сєткі і капкани навіть нарізну зброю без доків.Ось реальні дії а не я бачив,і тд.....Можливо когось образив пробачте просто вже в печінках сидить а ніхто нічого неробить.Доречі номер диспетчерської Роиохорони 0673607856 два рази дзвонив обидва при мені в"язали браків,правда представився я їм журналістом повірте діє як на чорта ладан.
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

2 pirania: якщо Ви володієте фактами про злочинну діяльність Трофимчука і Держрибоохорони в Рівненській області та маєте вихід на ЗМІ, то допоможіть журналістам належно подати матеріал, від цього повинна бути користь. Навіть якщо виходу на ЗМІ немає, то можно просто запропонувати редакторам різних газет зробити матеріал на тему браконьерства.
2 NazarKO: +1 за активну позицію
proteus
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення proteus »

вот борец один ... доборолся :-(
На лікарняне ліжко потрапив директор ТОВ «Мисливське господарство «Залужжя» Геннадій Шинкар після зустрічі з браконьєрами, які незаконно ловили рибую .

Патрулюючи на мотоциклі свої мисливські угіддя, в 23 кварталі державного лісового фонду Залузького лісництва ДП «Дубровицьке лісове господарства» , він побачив трьох мешканців с. Шахи Дубровицького району, які на центральному меліоративному каналі бродником ловили рибу. Мисливець зупинився біля браконьєрів, представився та зробив їх зауваження. Чоловіки зреагували агресивно, почали бити його, потім силою забрали мотоцикл та мобільний телефон і втекли з місця події.

Діставшись у село Залужжя, Геннадій Шинкар звернувся із заявою в Дубровицький районний відділ УМВСУ в Рівненській області. Ввечері з виїзною бригадою райвідділу постраждалий приїхав в село Шахи, де особи порушників були встановлені. На сьогодні триває слідство. Наступного дня Геннадій Шинкар звернувся за допомогою до лікарів. При обстежені було виявлено забій лівої нирки, численні гематоми на обличчі та тілі. Нині директор ТОВ «Мисливське господарство «Залужжя» досі перебуває на лікуванні в Дубровицькій центральній районній лікарні.

Про це повідомила прес-служба Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.
NazarKO

Непрочитане повідомлення NazarKO »

Ось я розумію і співчуваю Геннадію.Все таки він знайшов в собі сміливість відреагувати сам на неправомірні дії браконьєрів.І нехай нелякає ця стаття жодного з тих хто її читає,наприклад я буду цих під.рів мочить :pi_rat: :pi_rat: :pi_rat: і ставить їм палки в колеса де тільки буду бачить. :du_el: :du_el: :du_el: :du_el: :du_el: Так Геннадій Шинкар постраждав,але вибачте мене невже тяжко директору мисливського господарства набрать номерків етак зо два 102 та 0673607856 Рибохорона.І подзвонити знайомим да вломать цим трьом так щоб місяць бульйон пили через трубочку, а на рахунок тілесних ушкоджень все гарно списуєтья встречной заявой в прокуратуру якщо хтось з браків попробує написать заяву.І правда буде на вашій стороні,мол ви робили з колегами обхід а тут бракі, ви їм зауваження а вони вам по морді(тіпа) .Ви дзвінок в міліцію а вони вам по почках(тіпа)ніхто ж невинен що у вас шкіра менш чутлива і синців у вас нема, і повірте коли складуть адмінпротокол можна буде передавати справу в суд.Ось таких справ з п"ять в кожному районі і цих уродів поменшає кругом,і буть шептатись між собою що може не стоїть за пару кг рибки по почках получать і вивалювать купу грошей щоб відкупитись,чи гасать по судам а потом перебувать в "местах не столь отдалённых".Бажаю всім успіхів а вам proteus трішки більше хитрості і сміливості.(Читайте на "досуге"Адмін Кодекс та Кримінальний,при розмові з браками в погонах і не тільки часто ставав і мені внагоді) А повідомлення краще б назвав "НЕ ДАДИМ НАШЫХ В ОБИДУ......." а не "...доборолся ...."
Відповісти

Повернутись до “Екологія та Відновлення рибних запасів”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей