Спінінг. Який кращий?Поради.

палки, катушки, жилка, шнури....
AndreyK
Модератор
Телефон: 0677966277
Контактна інформація:

Re: Спінінг. Який кращий?Поради.

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Горыныч писав:Юра, вот подходящая палочка - даже с сомом справляется :-) ...
Там змееголов - он ещё сильнее, чем сом. :)
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Горыныч писав:
Viktorovi4 писав:просто ищу себе палку на Хрены - а там такие окуняры мощные, что мои палочки с большим трудом справляются с ними :a_g_a:
Юра, вот подходящая палочка - даже с сомом справляется :-) ...

Вообще мне это напомнило анекдот - 4 ствола и все небо в попугаях ;;-))) ;;-))) ;;-)))
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
trans
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення trans »

В огляді спінінга Major Craft (http://majorcraft.com.ua/catalog/zaltz/zat-s682m.html
побачив додаткову характеристику:
Мощность: Medium
Тобто крім строя, теста по приманкам і по шнуру, спінінг характеризується ще й потужністю, в кого які роздуми над вимірюванням потужності спінінга (для мене саме потужність асоціювалась з тестом по шнуру)..... причому одиниця вимірювання також мені незрозуміла.
Rostislavovich
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Rostislavovich »

trans писав:В огляді спінінга Major Craft (http://majorcraft.com.ua/catalog/zaltz/zat-s682m.html
Тобто крім строя, теста по приманкам і по шнуру, спінінг характеризується ще й потужністю, в кого які роздуми над вимірюванням потужності спінінга (для мене саме потужність асоціювалась з тестом по шнуру)..... причому одиниця вимірювання також мені незрозуміла.

Це загальний показник ,який охоплює великій діапазан приблизно від трьох лібрів і до дванадцяти. На приклад : ви приходите в магазин :) і кажете продавцеві " мені потрібний лайтовий спінінг" і він вам відразу пропонує 10 вудок на одній вказано 3-6лб на іншій 4-12...
trans
Козак
Контактна інформація:

Rostislavovich писав:
trans писав:В огляді спінінга Major Craft (http://majorcraft.com.ua/catalog/zaltz/zat-s682m.html

Це загальний показник ,який охоплює великій діапазан приблизно від трьох лібрів і до дванадцяти. На приклад : ви приходите в магазин :) і кажете продавцеві " мені потрібний лайтовий спінінг" і він вам відразу пропонує 10 вудок на одній вказано 3-6лб на іншій 4-12...
Та це зрозуміло - це тест по лесці і він вимірюється по лесці - грубо 500гр - 1 лібр - при тесті 3-6лб -максимальна рекомендована риба 1,5-3кг :)

Длина, m / ft: 6'8" / 2.04
Спиннинг / Кастинг: Спиннинг
Cтрой (Action): Extra-Fast
Вес, гр: 85
Тест по приманкам (Lure), гр: 0.5-5
Тест по леске (Line), Lbs: 1-5
Число колен: 2

Що означає потужність: Medium (третя колонка зверху в характеристиках)? - спінінг ультралай, стой екстрашвидкий, потужність по моєму розумінні 1-5 Лб , а потужність по їхньому Medium :)
Rostislavovich
Балакучий
Контактна інформація:

Rostislavovich писав:

чють неправильно написав : Light-охоплює діапазан приблизно від трьох лібрів і до дванадцяти
trans
Козак
Контактна інформація:

Тим більше незрозуміло - якщо лайт від 3-до 13, тоді медіум (як зазначено в їхніх характеристиках) має бути вище, а він , в тих же характеристиках 1-5Лб.

Я це розумію по-іншому (але це тільки здлгадки):

Є, наприклад ультралайтовий спінінг з тестом до 5 грам (по чутливості).
Ця категорія ділиться, наприклад на 3 потужності - допустим 0-3Лб (типа Лайт чи ще якось), 1-5 - Медіум, 5-12 - Хеві чм ще інакше.

Тобто мені здається, чисельну характеристику потужності спінінга в Лб (так званий тест по лесці) тепер поділили на категорії з відповідними вже іменами а не цифрами)
trans
Козак
Контактна інформація:

Rostislavovich писав: Це загальний показник ,який охоплює великій діапазан приблизно від трьох лібрів і до дванадцяти. На приклад : ви приходите в магазин :) і кажете продавцеві " мені потрібний лайтовий спінінг" і він вам відразу пропонує 10 вудок на одній вказано 3-6лб на іншій 4-12...
чють неправильно написав : Light-охоплює діапазан приблизно від трьох лібрів і до дванадцяти
Ми ведемо розмову про ультралайтовий спінінг з тестом до 5грам.

Питання потужності - в характеристиках вказано як тест по шнуру так і термін: Потужність-Медіум
Rostislavovich
Балакучий
Контактна інформація:

Клас спінінга -Medium опечатка
Востаннє редагувалось 10 листопада 2011, 19:41 користувачем Rostislavovich, всього редагувалось 2 разів.
trans
Козак
Контактна інформація:

Rostislavovich писав:Швидше всього опечатка .
Мабудь все-таки не опечатка - зайшов спеціально на їхній сайт - подивився характеристики інших спінінгів
- лінійка Зальт містить 9 ультралайтових спінінгів з тестом по приманкам до 5 (в деяких до 7грам) - потужність всіх Медіум - окрема колонка в характеристиках і навіть буква в маркуванні (раніше в маркуванні М завжди означала тест спінінга Медіум по приманкам а це порядка 5-20грам...) також стоїть М. Тест по жилці в даних спінінгах також різний 1-5Лб і 2-6Лб
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Однозначно - опечатка. Смотреть нужно на сайте изготовителя.
Мощность медиум - я впервые слышу вообще такую характеристику.
Не учи рыбу плавать!
NazarKO

Непрочитане повідомлення NazarKO »

Як може бути потужність спінінга Medium :sh_ok: якщо Medium,Lowe,Fast,це стрій палки.Полюбому опечатка100% :-) :-)
morfeus5555
Споглядаючий
Телефон: 0985774877
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення morfeus5555 »

цікавить інфа.про спінінг мажор серії айрок порадьте для рибалкі зберега.дякую :-)
Samuraj
Козак
Телефон: 321123
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Samuraj »

morfeus5555 писав:цікавить інфа.про спінінг мажор серії айрок порадьте для рибалкі зберега.дякую :-)
Вопрос не совсем конкретный, рискуете получить такой же ответ," :ti_pa: хороший". Задавайте вопрос по существу. Такой спиннинг есть в пользовании у Лин, Nikolas. Спросите у них.
Vik
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vik »

trans писав:
Rostislavovich писав:Швидше всього опечатка .
Мабудь все-таки не опечатка - зайшов спеціально на їхній сайт - подивився характеристики інших спінінгів
- лінійка Зальт містить 9 ультралайтових спінінгів з тестом по приманкам до 5 (в деяких до 7грам) - потужність всіх Медіум - окрема колонка в характеристиках і навіть буква в маркуванні (раніше в маркуванні М завжди означала тест спінінга Медіум по приманкам а це порядка 5-20грам...) також стоїть М. Тест по жилці в даних спінінгах також різний 1-5Лб і 2-6Лб

Саша, ти не помилився
є така класифікація спінів, виробники так класифікують потужність бланків, але у кожного своя класифікація, щоб не бути голослівним приклад:
St. Croix
Зображення

G-Loomis Rod Blanks
Зображення
Відповісти

Повернутись до “Спінінгові снасті”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість