Потім весь час кидавши не заробив жодного удару, тільки коли почало пригрівати сонце на одній з проводок з під кущика вилетів окунь

, який був єдиним окунем впійманим за весь день. Чомусь в цей день він був абсолютно пасивним і відмовлявся коштувати весь мій арсенал приманок,які я йому подавав, стайки окунів стояли всі в березі наче заторможені =).
Так проходивши до години 15-00 і марно полоскавши приманки, вирішив привязати до шнура флюрокарбоновий повідок, в надії що хоч якась обережна рибина відізветься на приманку. І через пів години протягуючи твістер та слідкуючи за ним бачу як з куща вилітає невеликий щупачок і б"є в приманку з такою силою, що по руках віддало

Це хоч якось розрядило ситуацію з кльовом, і я вирішив залишитись до вечору, в надії що клюне більш достойніший трофей, але не так сталось як гадалось, до настання темноти не відбулось жодного клювання, тому на останок вирішив просто стати на точку (ще до маршрутки було 1,5 год.) і кидати на ній в надії на вихід судака, коли вже геть стемніло і я кидав на осліп, на одній з чергових проводок, вже майже під самим берегом енергійний удар...підсічка, і "кликастий" на березі

Час підбіг до завершення і на такій чудовій ноті закінчив риболовлю, надихався морозного повітря, і з чудовим настроєм поїхав додому. Всім граних рибалок та НХНЧ!