Борьба с браконьерством.

Правила форуму
Ініціатива Чиста Устя

Телефон гарячої лінії Рівнерибоохорони 0(362) 63-39-32
email rivneryboohorona@gmail.com
"Телефон довіри" відділу запобігання та протидії корупції в органах рибоохорони 0(63) 982-24-62

Усіх небайдужих громадян просимо повідомляти журналістів телеканалу „Рівне1” про випадки браконьєрства за телефоном 0362-623-501
proteus
Герой
Контактна інформація:

Re: Борьба с браконьерством.

Непрочитане повідомлення proteus »

NazarKO писав:Ось я розумію і співчуваю Геннадію.Все таки він знайшов в собі сміливість відреагувати сам на неправомірні дії браконьєрів.І нехай нелякає ця стаття жодного з тих хто її читає,наприклад я буду цих під.рів мочить :pi_rat: :pi_rat: :pi_rat: і ставить їм палки в колеса де тільки буду бачить. :du_el: :du_el: :du_el: :du_el: :du_el: Так Геннадій Шинкар постраждав,але вибачте мене невже тяжко директору мисливського господарства набрать номерків етак зо два 102 та 0673607856 Рибохорона.І подзвонити знайомим да вломать цим трьом так щоб місяць бульйон пили через трубочку, а на рахунок тілесних ушкоджень все гарно списуєтья встречной заявой в прокуратуру якщо хтось з браків попробує написать заяву.І правда буде на вашій стороні,мол ви робили з колегами обхід а тут бракі, ви їм зауваження а вони вам по морді(тіпа) .Ви дзвінок в міліцію а вони вам по почках(тіпа)ніхто ж невинен що у вас шкіра менш чутлива і синців у вас нема, і повірте коли складуть адмінпротокол можна буде передавати справу в суд.Ось таких справ з п"ять в кожному районі і цих уродів поменшає кругом,і буть шептатись між собою що може не стоїть за пару кг рибки по почках получать і вивалювать купу грошей щоб відкупитись,чи гасать по судам а потом перебувать в "местах не столь отдалённых".Бажаю всім успіхів а вам proteus трішки більше хитрості і сміливості.(Читайте на "досуге"Адмін Кодекс та Кримінальний,при розмові з браками в погонах і не тільки часто ставав і мені внагоді) А повідомлення краще б назвав "НЕ ДАДИМ НАШЫХ В ОБИДУ......." а не "...доборолся ...."
я вижу ты весь такой герой из себя ... где и что читать я и без тебя знаю, аналогично как и называть текст сообщения ... Я совершенно не призывал сложить руки и смириться с борьбой с этими питарами ... Наоборот данное сообщение несет в себе смысл, что б такие герои как ты не лезли против 3-х, 4-х и т.д. браков В ОДИНОЧКУ, а поступали разумнее, действительно звоня в соответсвующие службы, или накрайняк звоня друзьям и товарищам не "байдужих" к этой проблеме ... Так как, такая разьяснительная работа может плачевно закончиться для самого такого героя, и его семьи ..

ПС. И не надо писать большим шрифтом таким ... тут слепых нет товарищ ...
NazarKO

Непрочитане повідомлення NazarKO »

Я як то кажеться "дико извиняюсь"якщо я вас образив але ваше "вот один борец .....доборолся" :-( звучить так песимістично що просто більшість прочитавши подумають да ну його я собі рибку половлю а бракі ловлять під носом нехай ловлять аби мене нечіпали.Таким чином ми самі дозволяємо їм залізти нам на голову.А на рахунок геройства,то здається ви неуважно читали моє попереднє(справи говорять самі за себе якщо невірите в мої слова можу вам особисто сказати на кого відкривалась кримінальна справа) і перед ним повідомлення я дійсно рекомендую всім діяти спочатку головою але ви знаєте як швидко та часто приїжджає Рибохорона.На вашу думку якщо я приїхав на риболовлю і там при мені знімають сітку а в мене на задньому сидінні МР-153, двоє друзів з табельним(співробітники МВС) то я буду сидіти спокійно і чекати пока ці пітари :ps_ih: :ps_ih: :ps_ih: серед білого дня набивають мішки риби??? :cry_ing: :cry_ing: :cry_ing: Недумаю що й ви сиділи б спокійно. І попрошу мені не тикать я з вами особисто не знайомий.
proteus
Герой
Контактна інформація:

NazarKO писав:Я як то кажеться "дико извиняюсь"якщо я вас образив але ваше "вот один борец .....доборолся" :-( звучить так песимістично що просто більшість прочитавши подумають да ну його я собі рибку половлю а бракі ловлять під носом нехай ловлять аби мене нечіпали.Таким чином ми самі дозволяємо їм залізти нам на голову.А на рахунок геройства,то здається ви неуважно читали моє попереднє(справи говорять самі за себе якщо невірите в мої слова можу вам особисто сказати на кого відкривалась кримінальна справа) і перед ним повідомлення я дійсно рекомендую всім діяти спочатку головою але ви знаєте як швидко та часто приїжджає Рибохорона.На вашу думку якщо я приїхав на риболовлю і там при мені знімають сітку а в мене на задньому сидінні МР-153, двоє друзів з табельним(співробітники МВС) то я буду сидіти спокійно і чекати пока ці пітари :ps_ih: :ps_ih: :ps_ih: серед білого дня набивають мішки риби??? :cry_ing: :cry_ing: :cry_ing: Недумаю що й ви сиділи б спокійно. І попрошу мені не тикать я з вами особисто не знайомий.
ну тыкать не я первый начал ... так что тут проехали ... Насчет
NazarKO писав:На вашу думку якщо я приїхав на риболовлю і там при мені знімають сітку а в мене на задньому сидінні МР-153, двоє друзів з табельним(співробітники МВС) то я буду сидіти спокійно і чекати пока ці пітари :ps_ih: :ps_ih: :ps_ih: серед білого дня набивають мішки риби??? :
Ну бред ... и ппц ... где ж я такую мысль свою изложил? В этом случае и с таким набором наоборот можно ездить и искать их и как ВЫ выразились "під.рів мочить", но если ты или я или кто то САМ, ОДИН или БЕЗ ТОВАРИЩЕЙ , и видишь как "ці пітари серед білого дня набивають мішки риби???" то лучше не геройничать ...
Так что бороться надо или с умом, или с "МР-153, двоє друзів з табельним(співробітники МВС)", так как кроме как у ВАС этого набора не у кого может не оказаться, то советую действовать с умом, особенно повторюсь если вs ОДИН а браков несколько ...

и ...
NazarKO писав:Я як то кажеться "дико извиняюсь"якщо я вас образив але ваше "вот один борец .....доборолся" :-( звучить так песимістично що просто більшість прочитавши подумають да ну його я собі рибку половлю а бракі ловлять під носом нехай ловлять аби мене нечіпали.
все я это написал, из за того, что ВАШ рассказ звучит так оптимистично ... что многие без "МР-153, двоє друзів з табельним(співробітники МВС)" пойдут с оптимистичиским настроениям в следующий раз ломать браков, а в ответ мог получить не доведи Бог, перо под ребро ... долпоепов хватает ... Такие действия надо с умом делать ... и компанией ...
Востаннє редагувалось 31 жовтня 2011, 18:45 користувачем proteus, всього редагувалось 1 раз.
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

proteus писав:я вижу ты весь такой герой из себя ... где и что читать я и без тебя знаю...
то б такие герои как ты ...
Не поддерживаю такую грубость на ФОРУМе ... :ni_zia:
Не учи рыбу плавать!
proteus
Герой
Контактна інформація:

KYM писав:
proteus писав:я вижу ты весь такой герой из себя ... где и что читать я и без тебя знаю...
то б такие герои как ты ...
Не поддерживаю такую грубость на ФОРУМе ... :ni_zia:
так а где грубость? Измененный размер, цвет шрифта еще и с регистром воспринимаю как тыканье пальцем, что не есть действительно вежливым ...
NazarKO

Шановні колеги нас же біля півтори тисячі на форумі.Ну невже нікого не знайдеться щоб організувати(бо з мене організатор нікакой) таку штуку як колись при Союзі був "Зелёный патруль"в основні обов"язки якого входило не лише контроль вилову риби а й складання адмінпротоколів.
Ви уявіть: прийшли ви наприклад на Басік чи ще куди атам брак сітку тягне,ви дзвінок в Рибохорону (про те що ви із організації ну наприклад той же "Зелёный патруль"повідомляєте при дзвінку).Приїхали патрульні Рибохорони склали протокол а ви зразу це діло на контроль: номер протоколу ето раз,особа порушника ето два,номерні знаки авто та посвідчень патрульного екіпажу ето три.Тоді всю інфу в тему "Борьба с браконьерством" всі гарненько відслідковуємо подальшу долю браків.Якщо діло пішло в суд люкс, якщо ні лист в Облдержадміністрацію з підписами всіх форумчан.А також було б непогано створити тему куди хто найчастіше їздить на риболовлю і там залишати свої координати.Наприклад Петро начастіше рибалить в с.Хотинь я приїхав в Хотинь і виявив факт браконьєрства але бачу що самому непідсилу справитись дзвоню до Петра той Василя і пішло поїхало.....Як то кажуть "разом і цікавіше і брака легше бить.."
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Можна відкрити нову тему з назвою новоствореного "товариства" там домовлятися про збори, а вже на зборах вирішувати куди їхати і кому пику милити. Подумайте і відпишіться кому цікаво боротися з гадюками і хто має на те час і енергію. Чим зможу поможу зі своєї сторони.
Не учи рыбу плавать!
NazarKO

Можу взяти на контроль відрізок річки Горинь від с.Хотинь до с.Рубче і всі прилягаючі до неї водойми в цьому районі. хто буде помічати факти браконьєрства будь-ласка телефонуйте 0973091926 або маякуйте передзвоню.
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

2: NazarKO & proteus вы зря спорили ибо оба правы, только не совсем точно изложили, что имели в виду.
NazarKO писав:Можу взяти на контроль відрізок річки Горинь від с.Хотинь до с.Рубче і всі прилягаючі до неї водойми в цьому районі. хто буде помічати факти браконьєрства будь-ласка телефонуйте 0973091926 або маякуйте передзвоню.
пропозицію прийнято!
NazarKO

Шановні колеги знову об"явився браконьєр якого вже майже посадили, але чомусь він знову дав про себе знати на водоймах.По словах деяких форумчан він недавно "пробомбив" Шкільну яму біля села Рубче р.Горинь,але чомусь мені здається що на цьому він не зупинився.Я звертаюсь до тих хто може допомогти вплинути на ситуацію з юридичної сторони,так як цю особу прикривають люди в погонах.Допоможіть звести цю заразу з наших водойм.
vpna211
Ледар
Телефон: 000000
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vpna211 »

Так як цю людину покривають люди в пагонах, на мою думку, вихід один це знімати його "Злу" роботу на відео і закидати в інтернет. Нехай люди знають його в обличчя.
Рибалка - найкращий відпочинок в кінці напруженого робочого тижня.
NazarKO

Він тоже не пацан щоб його зняти на відео треба чуть не щодня з перших морозів і до льодоставу прочатувати біля Горині. :ne_vi_del: :ne_vi_del:
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

NazarKO писав:Він тоже не пацан щоб його зняти на відео треба чуть не щодня з перших морозів і до льодоставу прочатувати біля Горині. :ne_vi_del: :ne_vi_del:
я звичайно вибачаюся, але здається Ви казали:
"Можу взяти на контроль відрізок річки Горинь від с.Хотинь до с.Рубче і всі прилягаючі до неї водойми в цьому районі. хто буде помічати факти браконьєрства будь-ласка телефонуйте 0973091926 або маякуйте передзвоню."

я думав, що Ви тут в стані рулити всі питання :men: , але .... як виявляється теж є нюанси.
Прикриття хлопцвів в пагонах - ну хто, із школи міліції, чи хто - от скажіть мені, чи нетак - Ви взнайте хто прикриває, а я вже подумаю, як можна з юридичної сторони повпливати, або не так - знайду дуже близьких їм людей, і через них спробую вплинути, можливо так допоможе!?
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
NazarKO

Коли я писав про контроль то дісно напевне трохі перебільшив приношу свої вибачення :smu:sche_nie: :smu:sche_nie: :smu:sche_nie: Я мав наувазі якщо хтось буде помічати факти але сам з деяких причин незможе вплинути на ситуацію щоб дзвонив я якщо буду десь поряд зможу під"їхати допомогти,а саме за цей відрізок річки написав тому що їжджу до батьків в Городок,та й рибалю в основному там і мені непроблемно заскочити на Горинь та перевірити парочку місць на присутність браків чи їх діяльності. Але ми всі люди і зрозумійте мене, я також маю роботу і хочеш чи ні а на її ходити треба з понеділка по суботу так що сидіти на Горині сутками неможу та й думаю ніхто б незміг.А на рахунок даного брака після того як його притягували до відповідальності думав що питання по йому буде закрито.Алеж бачите як воно "горбатого лише..."
Відповісти

Повернутись до “Екологія та Відновлення рибних запасів”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість