я вижу ты весь такой герой из себя ... где и что читать я и без тебя знаю, аналогично как и называть текст сообщения ... Я совершенно не призывал сложить руки и смириться с борьбой с этими питарами ... Наоборот данное сообщение несет в себе смысл, что б такие герои как ты не лезли против 3-х, 4-х и т.д. браков В ОДИНОЧКУ, а поступали разумнее, действительно звоня в соответсвующие службы, или накрайняк звоня друзьям и товарищам не "байдужих" к этой проблеме ... Так как, такая разьяснительная работа может плачевно закончиться для самого такого героя, и его семьи ..NazarKO писав:Ось я розумію і співчуваю Геннадію.Все таки він знайшов в собі сміливість відреагувати сам на неправомірні дії браконьєрів.І нехай нелякає ця стаття жодного з тих хто її читає,наприклад я буду цих під.рів мочить![]()
![]()
і ставить їм палки в колеса де тільки буду бачить.
![]()
![]()
![]()
![]()
Так Геннадій Шинкар постраждав,але вибачте мене невже тяжко директору мисливського господарства набрать номерків етак зо два 102 та 0673607856 Рибохорона.І подзвонити знайомим да вломать цим трьом так щоб місяць бульйон пили через трубочку, а на рахунок тілесних ушкоджень все гарно списуєтья встречной заявой в прокуратуру якщо хтось з браків попробує написать заяву.І правда буде на вашій стороні,мол ви робили з колегами обхід а тут бракі, ви їм зауваження а вони вам по морді(тіпа) .Ви дзвінок в міліцію а вони вам по почках(тіпа)ніхто ж невинен що у вас шкіра менш чутлива і синців у вас нема, і повірте коли складуть адмінпротокол можна буде передавати справу в суд.Ось таких справ з п"ять в кожному районі і цих уродів поменшає кругом,і буть шептатись між собою що може не стоїть за пару кг рибки по почках получать і вивалювать купу грошей щоб відкупитись,чи гасать по судам а потом перебувать в "местах не столь отдалённых".Бажаю всім успіхів а вам proteus трішки більше хитрості і сміливості.(Читайте на "досуге"Адмін Кодекс та Кримінальний,при розмові з браками в погонах і не тільки часто ставав і мені внагоді) А повідомлення краще б назвав "НЕ ДАДИМ НАШЫХ В ОБИДУ......." а не "...доборолся ...."
ПС. И не надо писать большим шрифтом таким ... тут слепых нет товарищ ...