Вийшов увечорі сьогодні на Басік перевірити,свіжепридбану с*єдобку Багсі від Бейт Бріз 2"5.Вітерець був несильний,
але дув не з того напрямку,що мені хотілося

Традиційна ступєнька на багсі не працювала,поки підібрав проводку пройшло трохи часу.Проводив приманку,як би мовити вірно,щось схожим на плавний твіч з підбором шнура тільки в горизонтальній площині з незначними паузами.
Покльовки були на паузі,причому,було чутно як риб човпе силікон,після чого давав паузу для заглотування і матрос на
березі,розмір хижаків був не дуже вражаючий

але були більш-менш пристойні

.Під кінець риболовлі зарядив я багсі на дерево(із технікою заброса мені,ще треба працювати)Мусив обривати,оскільки сонце вже зайшло за горизонт,вирішую поставити рейнсовський граб світлого кольору(непогано показав себе в Корчині),проводку не міняю.Незабаром після паузи чую,що хтось вже є на гачку і фрікціон почав працювати,але я потроху закрутивши фрік почав виводити рибу на поверхню(думаю окуніще мінімум грам 600-700),а фіг вам щупака,на око біля 800гр.А в мене на поводку монка 0,14

Прискорюю підтягування зубатої,на скільки можна,біля берега риба робить свічу,але залишається на гачку(паща в щуки весь час відкрита)та заходить
в очерет в метрах двух біля мене впирається в корягу,що поруч та натягує шнур...та закриває пащу і стається зріз.
Звичайно якби берег був нетак закоряжений чи мав би я підсак щука була зловлена,але якби та мав би не рахується
Надіюсь,що хижачка здихається гачка та ще порадує,когось із спіннінгістів.Оскільки я ставку робив на окуня,то не
хотів в*язати 0.35 флюр,оскільки на мою думку такий діаметр частково відлякував би настороженого окуня.
Результат риболовлі -десяток окунців.Можна сказати,що Багсі підходить для басівкутського матроса.І бачу,що я
починаю конкретно підсідати на с*єдобку
Ось така вийшла риболовля.