Спінінг. Який кращий?Поради.
Re: Спінінг. Який кращий?Поради.
Дякую, Вітя. (я в принципі вже також знайшов відповідь на своє питання
).

НАдумав покращити свій ул. інструмент ,так як КФ мікроджиг вже не пре. Антон прропонував Кальзанте. Але він чомусь не лягає до душі. Випадково натрапив на Донецькому форуміна порівняння Кальзанте і МК ЗАЛЬТС 05- 5гр поприманці (мебару серія) .Як в ціновому діапазоні,так і по своїм характеристиках майже рівноцінні. Але люди надають перевагу МК. Меніщось ближче МК. Дуже хочца класний патичок - звонкий ,швидкий,здоброю чуйкою ну і моцний. Хотів би почути думки Людей ,що знають толк в УЛ снастях,іловлі на мікроджиг. Буду вдячний.
- Samuraj
- Козак
- Телефон: 321123
- Контактна інформація:
Сколько потратить не жалко?Kylibin писав:НАдумав покращити свій ул. інструмент ,так як КФ мікроджиг вже не пре. Антон прропонував Кальзанте. Але він чомусь не лягає до душі. Випадково натрапив на Донецькому форуміна порівняння Кальзанте і МК ЗАЛЬТС 05- 5гр поприманці (мебару серія) .Як в ціновому діапазоні,так і по своїм характеристиках майже рівноцінні. Але люди надають перевагу МК. Меніщось ближче МК. Дуже хочца класний патичок - звонкий ,швидкий,здоброю чуйкою ну і моцний. Хотів би почути думки Людей ,що знають толк в УЛ снастях,іловлі на мікроджиг. Буду вдячний.

не жалко 200 уэ, а,щоб нежалко було більше то треба більше досвіду. Ятак думаю. 

Саша, на мою думку, варто не пожаліти ще чуть-чуть і взяти Фінеззу або Джакала.Kylibin писав:не жалко 200 уэ, ....
за ті гроші що коштує Finezza +10-20$, можна взяти Super Rozy Figaro 6'9", від Matagi,
старішою моделькою Rozy володіє Samuraj, він може поділитись враженнями
- Samuraj
- Козак
- Телефон: 321123
- Контактна інформація:
В таком ценовом диапазоне могу посоветовать только кросстейдж от майора, который гораздо лучше КМДЖ.Kylibin писав:не жалко 200 уэ, а,щоб нежалко було більше то треба більше досвіду. Ятак думаю.

Из палок. о которых спрашивали, в руках держал только кальзанте, не понравилась, но это сугубо личное. Если вы уже созрели потратить 200 уе на спиннинг, то мой вам совет, зима длинная соберите еще 100 и возьмите обычную финку, там выбор большой и по длинам, и по тестам, а лучше 200 и возьмите родбилд, там будет все как вы хотите, Vik вам с выбором поможет. Покупка за 200 майора все равно рано или поздно обернется его продажей.

Напевно треба зробить по англійські і купувать чи Фінесу ,чи Айрок і ще варіант отримати від Віктора пораду відносно робібілда ,як складеться по мані булоб цікаво отримати інфу врайоні 250-270 ує. Чи це похоже на жлобство. 

- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Старіша моделька, саме та..., ще багатьох за пасок запхне!Vik писав:за ті гроші що коштує Finezza +10-20$, можна взяти Super Rozy Figaro 6'9", від Matagi,

А? Серж.
Для Kylibin:
Я спочатку теж так складав у мислях: 100+30, +10, +50...
А вийшло:
- Garry Loomis-842 GLX (tuning for me) - 520$
- Matagi (rodbuild) 1-8g - 420$
- Perch Harakiri (Big Pond blank) 0,3-4g - 350$
Не рахую катушки від 270 до 330$ та шнури по 40-70$
і т.д і т.п., коли розумієш, що Воно реально працює і Їм комфортно ловити - ні які матеріальні перепони не можуть завадити Його собі придбати. Це з однієї сторони, а з другої - і дрином можна ловити лише не будеш відчувати тієї "тонкої" миті і грані...
Моя думка - загорівся - купуй класне, коли ще у цьому житті собі дозволиш Його мати (за умови, що ти впевнений у тому, що це твоє хоббі, а не за компанію...).
Не учи рыбу плавать!
- Горыныч
- Рідненький
- Контактна інформація:
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
Дякую всім ,що відгукнулись на мій запит Резюме - таке треба спочатку піднатужиться і натрамбувать еквівалент 300 вічнозелених ,а тоді не дуже напряжно буде зробити вибір. Щоб мати класну снасть (для душі) і на довгий термін. 

- ИхтиофилРыбопедович
- Ледар
- Контактна інформація:
Все. Баста. Есть возможность заказать себе на днюху палку (а то задолбали уже дарить всякую фигню
). Нужна МДЖ палочка в коридоре 350-450уёв
Посему появился вопрос: А на что позариться?
- Маджор Аирок (где глянуть хар-ки?). Коля Свирык, ты ж его юзаешь - скажи что-нибудь!
- Финезза Графитлидер - есть ли смысл?
- Еще варианты?

- Маджор Аирок (где глянуть хар-ки?). Коля Свирык, ты ж его юзаешь - скажи что-нибудь!
- Еще варианты?
за такі грошики вже можна японяку MatagiИхтиофилРыбопедович писав:Все. Баста. Есть возможность заказать себе на днюху палку (а то задолбали уже дарить всякую фигню). Нужна МДЖ палочка в коридоре 350-450уёв
- Еще варианты?
- SHELBY
- Балакучий
- Контактна інформація:
http://midacompany.ru/Manufacturer/3-ma ... px?TabID=1 - ТУТАИхтиофилРыбопедович писав: - Маджор Аирок (где глянуть хар-ки?).
Плохой день на рыбалке лучше, чем хороший день на работе.
КРЕДО РЫБОЛОВА-дайте опоры хоть чуточку, я там размещу свою удочку !
КРЕДО РЫБОЛОВА-дайте опоры хоть чуточку, я там размещу свою удочку !
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей