МЛИНІВ - Водосховище
- ВікторGVS
- Абориген
- Телефон: 234567
- Контактна інформація:
Re: МЛИНІВ - Водосховище
"Ворота" - стадіон.
На "воротах" аншлаг. Хто вміє, ловить краснопірку. Але рибалка в толпі - це не моє.
Багато бродили, бурили, бурили і знову бродили.
Підсумок - десяток краснопірок на "воротах" і півтора десятка непоганих окунів в районі стадіону.
На "воротах" аншлаг. Хто вміє, ловить краснопірку. Але рибалка в толпі - це не моє.
Багато бродили, бурили, бурили і знову бродили.
Підсумок - десяток краснопірок на "воротах" і півтора десятка непоганих окунів в районі стадіону.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Були на водоймі в суботу і неділю. В районі магазина. Народу дуже багато. Ловилась краснопірка, причому розмір радував. В суботу був хороший кльов. Якщо клювало, то клювало на любу приманку. Хто попадав на правильну лунку то з лунки штук 20 брав. Улови у всіх різні, хто всього 2-3 рибки впіймав, а хто пів пакета. Я впіймав штук 15, з них з одної лунки встиг штук 7-8 впіймати, поки не оббурили. Неприємно, коли навколо бурять лунки в пів метра від тебе, а ще більш неприємно коли відійшов, ящик залишив біля своєї лунки, вертаюсь, а з моєї лунки дідок ловить, штук 10 впіймав. Якби хтось молодший був то можна було б послать, а так подивився він на мене, вибачився. Ладно, кажу, і пішов шукати іншу лунку.
В неділю кльова не було. Зате був сильний вітер і загар на пів-лоба. В пошуках риби ходили на плесо в сторону Аршичина, але риб вперто мовчав.

В неділю кльова не було. Зате був сильний вітер і загар на пів-лоба. В пошуках риби ходили на плесо в сторону Аршичина, але риб вперто мовчав.

- SergeyOn
- Балакучий
- Телефон: 063-477-93-16
- Контактна інформація:
Всім привіт!
19,02,2012 Вирішили відвідати Млинів, по словах на передодні клювало непогано.
Десь біля 7-ї години вже були на водоймі. На під"їзді до місця (до магазину в район воріт) подумали шо попали на авторинок а не на рибалку
Рибаків на водоймі було вже близько сотні, потім підходили ще і ще.
Приступили до ловлі, приблизно до 12-00 не бачив жодної покльовки, Саша і Андрій мене підтримали
, кум з напарником зловили по 2 краснопірки.
Після обіда почали зміщатись по далі від того "заговореного місця". Пошук дав свій результат, найшли більш-менш пару нормальних окунів, було і пару сходів, мій найбільший заважив 270 гр.
Все було зловлено на мотиля.
Скіль задоволення отримуєш при виважуванні

Весь мій улов склав 8 окунів, 1 плотичка та 1 маленька густерка.
Всім НХНЧ!!!
19,02,2012 Вирішили відвідати Млинів, по словах на передодні клювало непогано.
Десь біля 7-ї години вже були на водоймі. На під"їзді до місця (до магазину в район воріт) подумали шо попали на авторинок а не на рибалку
Рибаків на водоймі було вже близько сотні, потім підходили ще і ще.
Приступили до ловлі, приблизно до 12-00 не бачив жодної покльовки, Саша і Андрій мене підтримали
Після обіда почали зміщатись по далі від того "заговореного місця". Пошук дав свій результат, найшли більш-менш пару нормальних окунів, було і пару сходів, мій найбільший заважив 270 гр.
Все було зловлено на мотиля.
Скіль задоволення отримуєш при виважуванні

Весь мій улов склав 8 окунів, 1 плотичка та 1 маленька густерка.
Всім НХНЧ!!!
Рыба не клюет, потому что у нее клюва нет!!!
Були в неділю в Млинові. Приїхали біля 9 години ранку. Спочатку зупинились в районі між магазином і стадіоном, ходили, шукали, сверлили, але пошуки результату не дали, та ще й вітер заважав.
Біля 14 години переїхали в район ближче до плеса і надибали краснопірку, до 17 години двох з товаришем впіймали штук 70, з них більше 20 втоплені (мелочь).
Народу в порівнянні з попередніми разами набагато менше.
На льоду багато промоїн. Є промоїни, яких і не видно, бачили як один рибацюга скупався.
Такщо треба бути дуже обережними.
Біля 14 години переїхали в район ближче до плеса і надибали краснопірку, до 17 години двох з товаришем впіймали штук 70, з них більше 20 втоплені (мелочь).
Народу в порівнянні з попередніми разами набагато менше.
На льоду багато промоїн. Є промоїни, яких і не видно, бачили як один рибацюга скупався.
- ВікторGVS
- Абориген
- Контактна інформація:
Промоїни починаються метрів за 300 вище стадіону і до воріт по льоду вже не пройти. На решті водоймі (від дамби і до стадіону та в районі Аршичина лід крепкий (до 40см) і стоятиме ще довго.os1 писав: На льоду багато промоїн. Є промоїни, яких і не видно, бачили як один рибацюга скупався.Такщо треба бути дуже обережними.
В неділю теж був там. Народу дійсно мало. Не клює, тому і людей не багато. Якщо порівнювати в попереднім сезоном, то в цьому в Млинові і не тільки, риба плаває з закритим ротом, доводится добре побігати, рибка получається справді трудовою.
Вибігав я вчора до обіду з кілограм окунців і пліток на грам на 30-50 і лише під вечір всі реабілітувалися, піймавши по декілька залікових екземпляраів, які підняли настрій.
Пристойні екземпляри попадались лише на бровках та і взагалі активність риби помітна була саме по бровках. Головне було знайти цю саму бровку.
Декілька фото з недільного виїзду...
-
Єгор
- Ледар
- Телефон: 066-3007458
- Контактна інформація:
Доброго всем времени суток!
Сегодня первый раз в этом году побывал в Млынове. Погода – радовала, компания – удалась, а вот с рыбой не сложилось. Ехали в надежде на крупного окуня и плотву… Был на водоеме в 8.00, народа было немного. Температура около -5, лунки хватались льдом достаточно быстро. Льда по такой погоде хватит еще на пару недель.
Начинали ловить влево от понтонов метров 300, далее бродили по всему водохранилищу. Клевала в основном некрупная плотва, окунь, и ерш. Было два обрыва – лишился любимой «козы» и еще одной мормышки - не успел спустить леску.
Под вечер перешел на «чертика» и не безуспешно. Поймал парочку неплохих плотвиц и густеру. Но они погоды не сделали, улов не оправдал наших ожиданий – в основном мелочь.
Ставил три жерлицы на щуку – не сработали. Что там мои три, когда все озеро утыкано ими как лес и тоже без подъемов.
Находились, набурились, а крупняка не нашли. Местные уходя со льда тоже жаловались на слабую активность рыбы. Может повезет в следующий раз… А все-таки на рыбалке были.
Сегодня первый раз в этом году побывал в Млынове. Погода – радовала, компания – удалась, а вот с рыбой не сложилось. Ехали в надежде на крупного окуня и плотву… Был на водоеме в 8.00, народа было немного. Температура около -5, лунки хватались льдом достаточно быстро. Льда по такой погоде хватит еще на пару недель.
Начинали ловить влево от понтонов метров 300, далее бродили по всему водохранилищу. Клевала в основном некрупная плотва, окунь, и ерш. Было два обрыва – лишился любимой «козы» и еще одной мормышки - не успел спустить леску.
Ставил три жерлицы на щуку – не сработали. Что там мои три, когда все озеро утыкано ими как лес и тоже без подъемов.
Находились, набурились, а крупняка не нашли. Местные уходя со льда тоже жаловались на слабую активность рыбы. Может повезет в следующий раз… А все-таки на рыбалке были.
- ВікторGVS
- Абориген
- Контактна інформація:
Два дні, 8-го і 10-го березня, рибалив в Млинові.
Нічого особливого, але і не без риби.
Окунь, плітка, йорж. Кльов слабенький, риба трудова.
Нічого особливого, але і не без риби.
Окунь, плітка, йорж. Кльов слабенький, риба трудова.
- SergeyOn
- Балакучий
- Телефон: 063-477-93-16
- Контактна інформація:
Всім привіт!
І так третій день підряд рибалки!
Пятниця - СТАВКИ
Субота - Горинь
Неділя - Млинів.
І так Млинів! Виїхали приблизно в 6-30. Приїхавши на водойму були в шоці, пока їхали в машині то казалось шо погода нормальна
як повилазили по приїзду поняли шо нам сьогодні буде *опа.
Сильний вітер з дощем не давав зробити навіть проводки! Кума при одному сильному пориві вітру катало по льду десь метрів 20-25 пока не доїхав до містка і не зупинився! Добре що вітер був в берег а не в сторону русла і промоїн!
Про рибалку, ловили на мотиля та опариша. В основному активі окунь (80-100гр) та йорш (60-100гр) дві гарних плотви та один підлящик.
Йорш в основному брав на стояка, окунь лише на підйом. Також пробував опариша - попалось пару окунців.
В загальному в мене в активі 1,520 кг.
Вже є багато промоїн, але лід ще тримає нормально, думаю хто ше на тажні вирветьсято ще половить, до вихідних думаю вже буде - "ЛІД ДЛЯ ЕКСТРЕМАЛІВ"
Я то на цій ноті вже напевно закриваю зимовий сезон.
Всім НХНЧ!
І так третій день підряд рибалки!
Пятниця - СТАВКИ
Субота - Горинь
Неділя - Млинів.
І так Млинів! Виїхали приблизно в 6-30. Приїхавши на водойму були в шоці, пока їхали в машині то казалось шо погода нормальна
Сильний вітер з дощем не давав зробити навіть проводки! Кума при одному сильному пориві вітру катало по льду десь метрів 20-25 пока не доїхав до містка і не зупинився! Добре що вітер був в берег а не в сторону русла і промоїн!
Про рибалку, ловили на мотиля та опариша. В основному активі окунь (80-100гр) та йорш (60-100гр) дві гарних плотви та один підлящик.
Йорш в основному брав на стояка, окунь лише на підйом. Також пробував опариша - попалось пару окунців.
В загальному в мене в активі 1,520 кг.
Вже є багато промоїн, але лід ще тримає нормально, думаю хто ше на тажні вирветьсято ще половить, до вихідних думаю вже буде - "ЛІД ДЛЯ ЕКСТРЕМАЛІВ"
Я то на цій ноті вже напевно закриваю зимовий сезон.
Всім НХНЧ!
Рыба не клюет, потому что у нее клюва нет!!!
Були у Млинові два дні підряд, 8 і 9 березня.
Перший день приїхали в 7 годин. Починали навпроти стадіону, біля протилежного берега, в надії знайти пристойного окуня - не знайшли. Але справно клював дрібний окунь та йоршик, які одразу відправлялись кликати старших.
Біля 10 години надоїло смикати мелочь і вирішили переїхати в район магазину, туди, де були попередній раз. Одразу знайшли краснопірку і там залишились до вечора. Краснопірка гарно клювала на протязі всього дня, з невеликими перервами, якими ми користувались, щоб перкусити і випити стопку чаю.
Підходили інші рибацюги, скаржились, що кльов не дуже.
Другий день приїхали десь в 9 годин. Одразу пішли на вчорашнє місце і далі продовжили смикати краснопірку. Краснопірка радувала покльовками та розмірами. В інших рибацюг, чув, що гірше набагато.
Погода два дні була чудова, сонце, легенький вітерець. Як наслідок - загар на всю морду, доводилось знімати шапку, щоб лоб теж загаряв, бо попередній раз лоб загорів на половину і виглядало дуже смішно, ну рибацюги в курсі.
Лід дуже тріщав, бувало прямо під ногами, а враховуючи, що поруч було багато промоїн, то адреналіну теж набрались.
Промоїни кожного дня збільшуються, тому на наступні вихідні, напевно вже туди не зайдеш.
Фото улова 8 березня (на двох з товаришем). Після фотосесії впіймали ще штук 20, в т.ч. окунь грам 250.

Результат 9 березня:

Перший день приїхали в 7 годин. Починали навпроти стадіону, біля протилежного берега, в надії знайти пристойного окуня - не знайшли. Але справно клював дрібний окунь та йоршик, які одразу відправлялись кликати старших.
Біля 10 години надоїло смикати мелочь і вирішили переїхати в район магазину, туди, де були попередній раз. Одразу знайшли краснопірку і там залишились до вечора. Краснопірка гарно клювала на протязі всього дня, з невеликими перервами, якими ми користувались, щоб перкусити і випити стопку чаю.
Підходили інші рибацюги, скаржились, що кльов не дуже.
Другий день приїхали десь в 9 годин. Одразу пішли на вчорашнє місце і далі продовжили смикати краснопірку. Краснопірка радувала покльовками та розмірами. В інших рибацюг, чув, що гірше набагато.
Погода два дні була чудова, сонце, легенький вітерець. Як наслідок - загар на всю морду, доводилось знімати шапку, щоб лоб теж загаряв, бо попередній раз лоб загорів на половину і виглядало дуже смішно, ну рибацюги в курсі.
Лід дуже тріщав, бувало прямо під ногами, а враховуючи, що поруч було багато промоїн, то адреналіну теж набрались.
Промоїни кожного дня збільшуються, тому на наступні вихідні, напевно вже туди не зайдеш.
Фото улова 8 березня (на двох з товаришем). Після фотосесії впіймали ще штук 20, в т.ч. окунь грам 250.

Результат 9 березня:

Re: Лід - який, де, коли? Стан льоду на водоймах.
Був в субботу 15.12.2012 в Млинові. Льод в середньому 10 см. Сиділи навпроти бази і трохи лівіше до "Воріт". Кльов не дуже, бо погода не радувала. В улові основа окунь та трохи плотви. Один бонус в мене 620 гр. та у кума 380 гр.
Навпроти бази замерзло все плесо, чи можна вже перейти на протилежну сторону ?
Ми не переходили, але люди сиділи навпроти бази на руслі, також були і біля "Воріт" під протилежним берегом. Жерлиці стояли по всьому плесі. Снігу на льоді не багато, місцями взагалі не має, а де не де є кучугури(але льод там теж нормальний)
Після Косарева ми переїхали в Млинів ,прибули десь об 11.30. Рибалок було, багато ловилася непагано краснопірка .Зустріли там товариша,в нього було розтавлено близько 25-ти жерлиць.Але покі ще не одна неспрацювала.О першій годині ми сіли по обідати,І раптово спрацювала одна із жерлиць. Там був не поганий щука десь до 2кг.. Потім кльов стих,ми ще трохи позагаряли, тай поїхали до дому.
Хто знає, яка ситуація з льодом на водосховищі, в районі стадіону????
Були вчора 25.01.14 знайомі у Млинові на так званому "апендициті". Впіймали 100500 окунів на долоню, клював на все. Лід - ОК.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей