Верхів
НАПРОТИ 1-Ї ДЕРЕВ"ЯНОЇ ДАЧИ ЯКЩО ЇХАТИ З РІВНОГО Є МАРКЕР З КУСКА ПИНОПЛАСТА ЗА МЕТРИВ 100-120 ВІД БЕРЕГА ЯКЩО ДОКИНЕШ ТАМ Є БРОВОЧКА І ЛОВИТИ ТІЛЬКИ НА ГОРОХ ТАМ ТЕ МІСЦЕ ПОСТІЙНО КОРМЛЯТЬ БОЙЛИ ТАМ НЕДУЖЕ,А ПІД БЕРЕГОМ НА ПОПЛАВОК З НАСАДКОЮ ЧЕРВ"ЯК АКТИВНО КЛЮЮТЬ БИЧКІ ЧИ ПІСКАРІ
ХАЙ РВЕ :lol: :lol:
Дякую за інфу. На 100-120 метрів мені іще тренуватися і тренуватися...красько писав:НАПРОТИ 1-Ї ДЕРЕВ"ЯНОЇ ДАЧИ ЯКЩО ЇХАТИ З РІВНОГО Є МАРКЕР З КУСКА ПИНОПЛАСТА ЗА МЕТРИВ 100-120 ВІД БЕРЕГА ЯКЩО ДОКИНЕШ ТАМ Є БРОВОЧКА І ЛОВИТИ ТІЛЬКИ НА ГОРОХ ТАМ ТЕ МІСЦЕ ПОСТІЙНО КОРМЛЯТЬ БОЙЛИ ТАМ НЕДУЖЕ,А ПІД БЕРЕГОМ НА ПОПЛАВОК З НАСАДКОЮ ЧЕРВ"ЯК АКТИВНО КЛЮЮТЬ БИЧКІ ЧИ ПІСКАРІ
Будемо старатися.
- Banderivets
- Балакучий
- Контактна інформація:
- Віктор
- Перехожий
- Контактна інформація:
Re: Верхів
Рибалив в 2011р в Верхові кілька разів, сідали по берегу, що ближче до дороги.
Фідера чи пружини закидаєш якомога далі. Кормив зазвичай Дрім Фішем з додаванням для об"єму різних круп,жмихів. Ароматизаторів не використовую узагалі(не дійшов ще до того
). Карп та амур бере в основному на варений горох та кукурудзу з банки. Карась, плотва, підлящики(додайте в карту)- черв"як,опариш, таж-таки кукурудза. Пробував під комишом маховкою 5м на манку, плотва, при систематичному підкормлюванні, дрібну збив замінивши манку на кукурудзу(бере теж добре). За вечір-ніч-ранок обов"язково брав одного чи кілька карпів(амурів рідше) під 2 кг
. Одного разу сусідній чолов"яга вночі на резину витяг карпа під 5 кг(з садком допомагали). -"На що?" ....."а в ответ тишина..."
так і не зізнався, та кормив з човна відром, я так зрозумів-постійний клієнт на своєму місці.
Вартість 100грн, "залюдненість" досить щільна, варто їхати якомога раніше, щоб вибрати місце.
Мені особисто подобається, не зважаючи на ціну виїжджали без заготівельної мети, а якщо задатись, думаю можна і заготовити. Ліс-1км далі по трасі(маю на увазі потребу в дровах, якщо на машині). Особливо сподобалась стабільність кльову, звичайно: коли менше, коли більше, та такого щоб "УЗАГЛІ фігово" не було ні разу.
Фідера чи пружини закидаєш якомога далі. Кормив зазвичай Дрім Фішем з додаванням для об"єму різних круп,жмихів. Ароматизаторів не використовую узагалі(не дійшов ще до того

Вартість 100грн, "залюдненість" досить щільна, варто їхати якомога раніше, щоб вибрати місце.
Мені особисто подобається, не зважаючи на ціну виїжджали без заготівельної мети, а якщо задатись, думаю можна і заготовити. Ліс-1км далі по трасі(маю на увазі потребу в дровах, якщо на машині). Особливо сподобалась стабільність кльову, звичайно: коли менше, коли більше, та такого щоб "УЗАГЛІ фігово" не було ні разу.
Був час, коли масу "фірмових" прикормок, ароматизаторів та іншої "лабуди" заміняло додавання олії в м"якуш хліба.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей