Не вводите людей в заблуждение, мне самому нравится анархия, когда это мне выгодно.Slaider писав:Всім попереднім постам присвячується: хлопці, з грудня місяця 2011 року дихайте вільно - посилайте будь-якого інспектора, який вас зупинив на воді на..р, тому що в них це вже агонія!!!!!!!!! Я Вам правду кажу, їх сук..и розігнали нах....р, і вони в агонії відібрати і урвати бабок бажають на місці!!! А про суд то мовчать, а про конфіскацію - ТО ЦЕ РОЗВОД ПОВНИЙ!!!!! Слава Україні!!!! Пи.Си. може в статусі хоч звання модери піднімуть, а то .... корупціонери... салагу зразу дали...)))
называется читали читали поумничали да не дочитали ... Главный государственный регистратор флота Украины действительно не так давно ликвидирован, но Вы про Главную Инспекцию Украины по безопасности на морском и речном транспорте что то слышали? Положение ее читали? Так вот довожу к Вашему сведению что пунктом 36 положения про вышеупомянутую инспекцию предусмотреноSlaider писав:і чого б я реготав, законодавство краще вивчайте.... або принаймі хоч цікавтесь, а то обсасують тему лодка, регістрація, а по законодавству ні в зуб ногою.... Які регістрації, і т.д. і. т.п. якщо немає такої вже структури, а дехто поведеться- подзвонить по номерку в Луцьк - а парні і порішають питання ( але невідомо як) ... Тоді я реготав би...![]()
![]()
![]()
так же36) реєструє судна в Державному судновому реєстрі України з видачею свідоцтва про право плавання під Державним Прапором України (судновий патент) та реєструє судна в Судновій книзі України з видачею суднового білета і видає свідоцтва про виключення з Державного суднового реєстру України та Суднової книги України (крім риболовних суден) у порядку, визначеному законодавством;
Териториальных органов данной инспекции пока нет .. Так что можно напрямую кидать документы на регистрацию в Киев! Ну и Постанову Кабинета Министров "Про затвердження Порядку ведення Державного суднового реєстру України і Суднової книги України від 26 вересня 1997 р. N 1069" никто не отменял ...25) веде журнал обліку суден (крім риболовних суден), зареєстрованих у державному судновому реєстрі України й Судновій книзі України;
Что и требовалось доказать, название поменяли, а все остальное осталось также.Vob Ler писав:... а також судна та плавзасоби з найбільшою довжиною корпусу до 2,5 метра... технічному нагляду Регістру не підлягають.”;
у тексті Положення слово “Мінтрансзв’язку” замінити словом “Мінінфраструктури”.
любая лодка независимо от длины и грузоподъемности при эксплуатации с подвесным мотором (даже электро) обязана пройти регистрацию!KYM писав:Если брать лодку 2,40м и движок менее 55 квт, надо регить?
ага ...KYM писав:А жаль...
Миша - регистрацию лодки все равно нужно проходить и получить номера на лодку + права конечно тоже нужны.Bizba писав:А нам - я думаю ждать придёццо вечно.
Насколько я понял - они убрали только регистрацию. А что насчет прав (удостоверения судноводителя)? Так как немного смешно, что имея мотовесло (2,5-5 л.с.) они тоже нужныОсобенно для внутренних вод.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість