ШУКАЮ
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Re: Залишаємо запити про потрібну річ
Цікавить вудлище Maver Stealth 4-5м і його ціна.
(Махове, для уклейки)
(Махове, для уклейки)
- stal1n
- Бро
- Хто: Карасятник
- Контактна інформація:
шукаю:
Colmic RACE SINKING

Maver Dual Band

Smart SLR

власники рибальських магазинів допоможіть будь ласка
дякую!
Colmic RACE SINKING

Maver Dual Band

Smart SLR

власники рибальських магазинів допоможіть будь ласка
дякую!
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
-
- Балакучий
- Телефон: 0978457757
- Контактна інформація:
Уважаемый stal1n не мучайся,пока тебе превезут на заказ ровенчане,уже сезон закончится.Лучше посети луцкий магазин "Золотая рыбка",ассортимент соответствует
высоким требованиям поплавочной и фидерной рыбалки(все перечисленное тобой, есть в наличии).Заодно можно присмотреть много нового и интересного.
Маршруткой добираться чуть более часа.Попросить остановиться у моста,перейти через него и в пяти минутах ходьбы магазин.Обратно таким же макаром,маршрутки ходят каждые 20 минут.
высоким требованиям поплавочной и фидерной рыбалки(все перечисленное тобой, есть в наличии).Заодно можно присмотреть много нового и интересного.
Маршруткой добираться чуть более часа.Попросить остановиться у моста,перейти через него и в пяти минутах ходьбы магазин.Обратно таким же макаром,маршрутки ходят каждые 20 минут.
а з чого така впевненість? В місті рівне також є багато солідних магазинів по рибальству .. вже навіть по напрямках з"являються ... Смисл катати за 30-40 грн в одну сторону, якщо можна купити в Рівному, на крайній випадок замовити в інет магазині з доставкою в місто за 15 грнchinta писав:Уважаемый stal1n не мучайся,пока тебе превезут на заказ ровенчане,уже сезон закончится.Лучше посети луцкий магазин "Золотая рыбка",ассортимент соответствует
chinta писав: Лучше посети луцкий магазин "Золотая рыбка",ассортимент соответствует
Вітя (Stal1n), якщо проблема дійсно вирішується в місті Луцьк, я кожен день їзджу в Луцьк і назад автомобілем. Можу як купити тобі необхідне обладнання, так і відвести тебе під самий магазин (ввечері зможу забрати назад). Магазин дійсно самий сучасний і заслуговує лише схвальних відгуків.
-
- Балакучий
- Контактна інформація:
К сожилению в ровенских магазинах отсутствует ассортимент продукции фирмы MAVER,COLMIC,STONFO или SHIMANO.Причина банальная - высокая цена.Покупка снастей через сеть,это кот в мешке.Хочется оценить на ощупь и сравнить аналоги других производителей.Цены очень приятные,так что деньги на дорогу (25 гр.) компенсируются.Кроме того ,можно договориться о скидке,по краиней мере мне это удается.
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
Також планую їхати в Луцьк. Шукав в неті, не можу знайти що це за магазин. Можна точні координати?trans писав:chinta писав: Лучше посети луцкий магазин "Золотая рыбка",ассортимент соответствует
Вітя (Stal1n), якщо проблема дійсно вирішується в місті Луцьк, я кожен день їзджу в Луцьк і назад автомобілем. Можу як купити тобі необхідне обладнання, так і відвести тебе під самий магазин (ввечері зможу забрати назад). Магазин дійсно самий сучасний і заслуговує лише схвальних відгуків.
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
Ви це маєте на увазі? - http://rybalka.lutsk.ua/forum/viewtopic ... &start=170Россо-Неро писав:...Також планую їхати в Луцьк. Шукав в неті, не можу знайти що це за магазин. Можна точні координати?
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
ТАК. Я в Луцьку не дуже орієнтуюсь, буду їхати 23 на футбол то думав зайти. Хтось би тицьнув по гуглу....Рома писав:Ви це маєте на увазі? - http://rybalka.lutsk.ua/forum/viewtopic ... &start=170Россо-Неро писав:...Також планую їхати в Луцьк. Шукав в неті, не можу знайти що це за магазин. Можна точні координати?
Там дуже просто - їдеш весь час прямо (проспект Волі). Доїзджаєш до Києвського майдану - його не перепутаєш - злівої сторони 14-етажка (до цього часу не буде таких високих будинків), поряд з нею Обласна державна адміністрація а навпроти (тобто справа) - Державна податкова адміністрація (великі типові приміщення, яві важко не розрізнити). За податковою - метрів через 100-150 - магазин Золота рибка (напрям той же - весь час прямо, 150метрів за податковою, з правої сторони).
-
- Балакучий
- Контактна інформація:
Точный адрес"ЗОЛОТОЙ РЫБКИ": проспект Воли 49.Совсем рядом еще один отличный магазин "КЛЕВО",продукция SHIMANO(удилища,леска и др.):проспект Воли 43.
Ссылка Google: http://maps.google.com.ua/maps?source=e ... t=api_logo
Ссылка Google: http://maps.google.com.ua/maps?source=e ... t=api_logo
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
Буду шукати. Дякую всім.
-
- Ледар
- Телефон: 0964577073
- Контактна інформація:
Потрібні тройніки
Gamakatsu TREBLE 17 № 6
Gamakatsu TREBLE 17 № 6
- stal1n
- Бро
- Хто: Карасятник
- Контактна інформація:
Дякую всім за відповіді, особлива велика подяка форумчанину trans!
Сьогодні зранку перед роботою з'їздив у луцьк, і в магазині "Золота Рибка" купив майже всі потрібні речі з списку, який я постив вище (окрім плетінки Cast Away яку купив в сусідньому луцькому магазині) + ще невеличку купку всього кльового й потрібного.
Загалом Волинянам я залишив більше 600 гривень за риболовні снасті. І нехай власники наших рівненських магазинів трішки покусають собі лікті - їм є в кого вчитись.
Сьогодні зранку перед роботою з'їздив у луцьк, і в магазині "Золота Рибка" купив майже всі потрібні речі з списку, який я постив вище (окрім плетінки Cast Away яку купив в сусідньому луцькому магазині) + ще невеличку купку всього кльового й потрібного.
Загалом Волинянам я залишив більше 600 гривень за риболовні снасті. І нехай власники наших рівненських магазинів трішки покусають собі лікті - їм є в кого вчитись.
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Завжди радий допомогти колегам по захопленню. Звертайтесь.stal1n писав:...особлива велика подяка форумчанину trans!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей