Delife » 27 травня 2012, 18:02
Тільки повернувся з рибалки, до сих пір адреналін виходить )
На місце прибули в 7 годин ранку, але за годину ловлі з дамби ставка заробили на двох одне клювання щуки на шестигранку і схід.
Вирішуємо змінити місце, на човні стаємо поблизу стіни очерету на місці де річечка впадає в ставок.
Поки я якорив човна, кум кричить, щоб я затянув йому фрикціон (людина 2 раз ловить спінінгом), а сам уперто крутить катушку (руки заняті ), я подумав що там щука, а виявився найбільший 392 гр окунь . Клюнув на шестигранку, яку кум більше не знімав і ловив тільки на неї.
Я ставлю саморобну вертушку розміру десь "2" і починається....як в рос. кіно про ловлю горбатого - кожен заброс і матрос сидить, причому якщо схід, то всеодно по дорозі ще один сідає
У кума на шестигран, покльовки рідше, але і екземпляри побільше.
Я дивлячись на його успіхи, мелочь починаю відразу викидати за борт ), починаю укрупнятися приманками, блуфокс №2, 6 гр саморобка - все чіпляється матрос на долоню, набридає топити. Ставлю вертушку-тандем, грам на 8 - що уже на верхній межі тесту, але починає проскакувати крупніший окунь.
Ітого - утоплено 20+ полосатих, і стільки ж взято, загальна вага - 2690 гр, найбільший - 392 гр , що за 2 години на двох - дуже непогано враховуючи розміри.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- Подякували: 11 [Показувати]