- Я скопіпастив з сайту "Рівне 1", розділ Новини...SergeyOn писав:Всім привіт!
Ну взагалі лінії ел.передач бувають 6 000В, 10 000В, 35 000В, 110 000В. То в цьому випадку було не 20 тисяч вольт а цілих 35.
Гільча (біля джерела Св. Миколая)
-
- Балакучий
- Контактна інформація:
Re: Гільча (біля джерела Св. Миколая)
Si vis pacem, para bellum ("хочеш миру - готуйся до війни")
-
- Балакучий
- Контактна інформація:
Привіт усім.
Вчора спонтанно вирвався на цей став біля 15-ї години. З прикормки мав те, що нарив в "закромах родіни", пів пакета ФішДріма-Універсал, на насадку по швидкому зварив перловки, в холодільнику була тижнева мастирка-горох, баночка з кукурудзою. З тим і поїхав.
Стали збоку "обривів" під деревами. Закормив скільки зміг - і закинув. Покльовка пішла одразу. На перловку. До 18-ї години зловив 34 шт. Різнокаліберні, але дуже дрібних мало. В основному на долоню і чуть менші. Усі на перловку. На горохову мастирку не клювало. Закидав дальнобойку з кормушкою і кукурудзою (перловкою) на наживку - тільки один карась і той на перловку. Клювало "напливами". Підніметься вітер, піде хвиля - кльов припиняється. Втихне - і клює знову.
Улов на фото (сорі за якість, фотіка не брав - фоткав мобілкою).
P.S. З того боку де дерева - ну дуже незручно "працювати" маховим вудлищем - товстий (з палець) електричний кабель висить натягнутий і провисший між деревами над самим краєм ставу на висоті 3-4 м від землі. Якщо закидати махом чи після підсікання піднімати вудлище вверх - 100% чіпляєш. Це дуже не сподобалось. По кількості обірваних снастей на тому кабелі зрозумів що багато хто на то попався :( Доводилось підсікати і витягувати вудлище в бік.
Вчора спонтанно вирвався на цей став біля 15-ї години. З прикормки мав те, що нарив в "закромах родіни", пів пакета ФішДріма-Універсал, на насадку по швидкому зварив перловки, в холодільнику була тижнева мастирка-горох, баночка з кукурудзою. З тим і поїхав.
Стали збоку "обривів" під деревами. Закормив скільки зміг - і закинув. Покльовка пішла одразу. На перловку. До 18-ї години зловив 34 шт. Різнокаліберні, але дуже дрібних мало. В основному на долоню і чуть менші. Усі на перловку. На горохову мастирку не клювало. Закидав дальнобойку з кормушкою і кукурудзою (перловкою) на наживку - тільки один карась і той на перловку. Клювало "напливами". Підніметься вітер, піде хвиля - кльов припиняється. Втихне - і клює знову.
Улов на фото (сорі за якість, фотіка не брав - фоткав мобілкою).
P.S. З того боку де дерева - ну дуже незручно "працювати" маховим вудлищем - товстий (з палець) електричний кабель висить натягнутий і провисший між деревами над самим краєм ставу на висоті 3-4 м від землі. Якщо закидати махом чи після підсікання піднімати вудлище вверх - 100% чіпляєш. Це дуже не сподобалось. По кількості обірваних снастей на тому кабелі зрозумів що багато хто на то попався :( Доводилось підсікати і витягувати вудлище в бік.
та да .. ты ж сам писал что даже током лупит!ehnaton писав: P.S. З того боку де дерева - ну дуже незручно "працювати" маховим вудлищем - товстий (з палець) електричний кабель висить натягнутий і провисший між деревами над самим краєм ставу на висоті 3-4 м від землі. Якщо закидати махом чи після підсікання піднімати вудлище вверх - 100% чіпляєш. Це дуже не сподобалось. По кількості обірваних снастей на тому кабелі зрозумів що багато хто на то попався :( Доводилось підсікати і витягувати вудлище в бік.
-
- Балакучий
- Контактна інформація:
ну....я бачив провода по яким 35 кВт йде - цей не з тих...по цьому напевно десь 380 максимум йде...але все одно неприємно...
-
- Перехожий
- Телефон: 0969497325
- Контактна інформація:
Підскажіть, будь-ласка, яка зараз ситуація на ставку? А то хочу батька вивезти на риболовлю, і боюсь прогадати, він в мене раз чи два на рік тільки й може вирватись... Хотілося б щоб відвів душу.
ввечері напишу звіт за минулу рибалку (29 червня) .. буде цікаво!wolf писав:Підскажіть, будь-ласка, яка зараз ситуація на ставку? А то хочу батька вивезти на риболовлю, і боюсь прогадати, він в мене раз чи два на рік тільки й може вирватись... Хотілося б щоб відвів душу.
-
- Перехожий
- Телефон: 0969497325
- Контактна інформація:
ееей, де обіцяний звіт???proteus писав:ввечері напишу звіт за минулу рибалку (29 червня) .. буде цікаво!wolf писав:Підскажіть, будь-ласка, яка зараз ситуація на ставку? А то хочу батька вивезти на риболовлю, і боюсь прогадати, він в мене раз чи два на рік тільки й може вирватись... Хотілося б щоб відвів душу.
перший день відпустки .. загуляв вибачаюсь, завтра буде точно!wolf писав:ееей, де обіцяний звіт???proteus писав:ввечері напишу звіт за минулу рибалку (29 червня) .. буде цікаво!wolf писав:Підскажіть, будь-ласка, яка зараз ситуація на ставку? А то хочу батька вивезти на риболовлю, і боюсь прогадати, він в мене раз чи два на рік тільки й може вирватись... Хотілося б щоб відвів душу.
-
- Дослідник
- Телефон: 0509674615
- Контактна інформація:
Завтра якого року ?! Тебе за язик ніхто не тягнув ! Дав слово-виконуй !
Четве-е-е-е-ртые сутки пыла-а-а-а-ют станицы ...proteus писав:перший день відпустки .. загуляв вибачаюсь, завтра буде точно!
rabinovich писав:Завтра якого року ?! Тебе за язик ніхто не тягнув ! Дав слово-виконуй !
ремонт затеялos1 писав: Четве-е-е-е-ртые сутки пыла-а-а-а-ют станицы ...
итак как то на неделе довелось побывать в Гильче. Был в выходной день. Скажу что озеро просто не узнал. Был не раз на нем, и знаю что особо готовиться к этой рыбалке не зачем. Карась мелкий там клюет (клевал у меня раньше) всегда и на все. Но в этот раз ... Приехал в 06,30 Полчаса - О, час проходит - О. Перепробывал асортимент насадок и наживок - О. Еще полчаса и начинает понемногу поклевывать. Но не так, как раньше, совсем. Поклевку ждешь 5-10 мин. Можешь 2-3 карася вытащить, и 15 мин тихо. Одним словом в тот день как не прикармливал натягал я около 1,5-2,0 кг карася словил также три карпа. Одного выпустил так как был не более тех же карасей, второго забрал - 700 гр, третьего такого же как и первого с размером в ладошку забрал, с целью выпустить по приезду на "лебединку". но увы, не довез
самое что интересное хотел рассказать ... большое количество карася с таким вот кровяным пятном
Что это такое хз, но еще больше поразил зеркальный карпик. На его теле обнаружил такое вот отверстие из которого вылазило что то белое
извиняюсь, фоткал телефоном лд.
Ну вот такой вот выезд был. Проверю как то на стабильность такого клева, и потом для себя сделаю вывод ...
Кстати местные поговаривали что "вчера" включал насос, толи накачивал, толи выкачивал хз ... но вот так говорили .. неужели и этот уже "заботится" о клеве перед выходными как и горыньградовский?
-
- Балакучий
- Контактна інформація:
Хм...дивно чути таке за Гільчу...там завше був файний кльов :(
Стосовно другого питання - червоні крапки - можуть бути сліди рибного кліща....чув за таке. Більш детальніше можна прочитати тут: http://karpela.com/user/6907/diary/388
Хоча, я скільки брав рибу з тієї водойми - такого не спостерігав. Але судячи з фото і твоїх розповідей - то саме воно і є
Стосовно другого питання - червоні крапки - можуть бути сліди рибного кліща....чув за таке. Більш детальніше можна прочитати тут: http://karpela.com/user/6907/diary/388
Хоча, я скільки брав рибу з тієї водойми - такого не спостерігав. Але судячи з фото і твоїх розповідей - то саме воно і є
- kamennieshipy100
- Місцевий
- Контактна інформація:
Коротенько і по темі: позавчора був в Гільчі. Ловив з 5:00 до 11:00. Болонка 6м., яку використовував як махову, насадка - мастирка та перловка. Зловлено 5 кг карася, один маленький коропчик, та товстолобик грам 800. На ставку все по старому: мілко, народу мерва. Оплата 50 грн ДОБА!!!! Бачив в кутку багато мертвої риби, напевно починається замор...
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
Хенк
-
- Балакучий
- Контактна інформація:
улов з кліщем ?
- kamennieshipy100
- Місцевий
- Контактна інформація:
може один на 50 штук...
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Хенк
Хенк
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей