В суботу і неділю їздив на одну з найкращих рибалок в житті. Найкраща не тому що було зловлено багато риби, а тому що водойма закрита для більшості рибалок, є малодоступною і дикою, на яку я вже давно мріяв попасти. Того року там було зловлено більше десятка шук біля 6кг, а так стандарт був 2-3кг. Цього року монстрів не ловили, але стандарт 1,5-2,5кг, за дві доби один рибалка на жерлиці ловив 10-25 штук. Риби там дуже багато і територія просто рай для щуки.
Почну про дорогу мальовничою Рокитнівщиною. Кругом неймовірної краси кар"єри

Ліс з калюжами глибиною по півметра і довжиною по десятку метрів

Потім ще трохи ногами і ось воно - місце риболовлі.

Так я впав "на хвоста" то спінінгувати було трохи не зручно, але виходу не було. Всі ставили жерлиці а я по ходу кидав спіна. Глибина десь 1-1,5м і, думаю, поставлю офсетний монтаж з 3" Рейнсом кольору ЛОХ та й буду кидати в глуб очерету. Невдовзі заробляю першу покльовку, і як виявилось потім останню, щучка грам на 700 на гачку, але взяти її не вдалося. Зустріли ще трьох рибалок і вних повний нуль. Поставили жерлиці і на обід та зігрівку

. Так як бобри трохи порили канав то ше й довелось сушитись трохи

В суботу вже й на цьому риболовля закінчилась. Зтемніло рано, але весела компанія і чудова, як для такої пори, погода надала чудового настрою. Рибальськи байки, костер, смачнюща їжа і домашня клюквяночка - що ще треба для щастя...
Вранці повставали, поснідали і в бій.
Перепробував ловити майже всю коробку: надійний силікон і воблери, блешні. Плавали ну вже по таких чудових місцях, що просто капець

(в цьому коридорчику розраховував на 100% покльовку)
І повний нуль, навіть удару не було. На жерлиці колеги впіймали три щучки: дві десь біля двох кг і одна кілошка

Коли всі попливли знімати жерлиці я вирішив пройтись по канавах на яких теж щуки хватає але теж 0.

При перевірці взяли ще оду до кілограма щучку і все. За словами людини, яка тут рибалить майже постійно, ще такого кльову не було.
Зібрали речі і додому. Хоч не було риби, але відпочили супер!
Надіюсь колись ще попаду на цю водойму і кльов буде на багато результативнішим!!!