Неякісна продукція

Спілкування про рибалку, рибну ловлю і вилов риби
_magic
Місцевий
Контактна інформація:

Неякісна продукція

Непрочитане повідомлення _magic »

Каждый из нас когда-либо покупал ненужные вещи,или не качественные.Чтобы не повторять чужих ошибок,делимся опытом здесь!!!!
Не слушаю что говорят,смотрю что делают.
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Сапоги резиновые "Сальмо" с вставным типа валенком серого цвета. По описанию до -20 град. С. Зелёные. Не припомню точную модификацию. Отдал 220 грн пару лет назад. Выдержали сезон, на весну начала лопаться резина на изгибах. Клеил на шиномонтаже... Клей не клей - всё равно получишь ... Мало того, что они оказались Г..., так ещё и очень тяжёлые, нога потеет, нифига не держат оптимального температурного режима, короче - не тепло в них было в мороз.. Вот такие впечатления. Думаю не стоит тратиться на такой товар.
Не учи рыбу плавать!
V.Pavlo

Непрочитане повідомлення V.Pavlo »

На ринку зараз появилось багато товарів під маркою brat fish спіни , вертухи , і т.д. Про спіни якраз хочу сказати . Мої друзяки взяли собі по одному , на вигляд вроді нічого , бистрий стрій , приємна ручка і т.д ., ціна в районі 220-330 грн , витримали ці спіни десь рибалок по 10 , в одного зломалась вершинка , при забросі приманки середнього тесту , а в іншого сам спін посередині . Не хочу робити антиреклами , але якщо брати фірми з нижнього діапазону цін то хоча б беріть якісь провірені фірми , те ж салмо або робінзон . І ще взяв для себе вертушки брат фіш із-за мушок на гачках , так з 4 штук 2 залипали , пришлось переробляти.
Vetal

Непрочитане повідомлення Vetal »

На рахунок цієї фірми "брат фіш" чув теж немало негативних відкликів, тому треба бути обережним. По воблерах можу сказати, що на базарі їх купувати не варто ціна теж 40 грн, а лопасті відламуються після 2-3 рибалок.
V.Pavlo

Та про воби я взагалі мовчу , 40 гривень невідомо за що , ВАМ не дивно що фірма зявилась недавно і зразу все робить , як на мене дивно , і спіни і воби і блешні . І всякі різні мєлочовки , все і зразу .... За 40 грн краще щось інше купувати , альтернатива є .
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

V.Pavlo писав: фірма зявилась недавно і зразу все робить , як на мене дивно , і спіни і воби і блешні . І всякі різні мєлочовки , все і зразу .
Фірма "BRATFISHING" з'явилася досить давно... Два брата - Діма і Володя з Луцька мабуть із десяток років займаються риб.бізнесом. Торгували вроздріб та оптом - вони не є виробниками! Згодом вийшли напряму на китайських виробників, які ліплять на замовлені товари "братфішовські" лейби. Це прямі поставки з Китаю без посередників... Спочатку це були в основному спінінги, нещодавно додалися катушки, одяг (до речі, досить непоганий) і т.д.
Назви моделям спінінгів придумує Володя...
Інколи приходять партії з помилковим маркуванням теста...Наприклад торік продавався спін "FENHEL" з вказаним тестом 10-30 гр., брати одразу попередили, що це помилка - реальний тест - 3(5)-12 гр.
Спінінгів продається досить багато - досить приваблива ціна і розмаїття моделей... Тож загальна кількість поломок теж чимала - проте не критична... Чимало людей ловить братфішами вже тривалий час... До речі, хлопці організували добре обладнану майстерню, в якій досить професійно ремонтують поломки та брак...
Як на мене, то статистика поломок спінів від "Робінзона", у тому ж ціновому діапазоні - моделі "XENON" дещо гірша...
V.Pavlo

Не ні в якому разі не хотів сказати що їхня продукція вся погана , але з чим ститкунвся те і написав. Про якість товарів які знаю написав , остальні можливо на порядок кращі , не користувався тому не знаю , але факт є фактом .Я думаю що тільки навіть добре що на ринку є товар яким можуть користуватись рибалки з меньшим бюджетом , а також початківці .
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

В Рівному є маг."СУДАК" так от там продавці бабушки продають графітову МІКАДОВСЬКУ замазку для мікротрещин стиків карбонових вудилищ, як змазку для консервації котушок назиму. Будьте обережні.
KYM
Бро
Контактна інформація:

На рахунок "Судака" - продавщиця, яка постарше (не хочу обідити, моє шанування старшим людям, нехай Сергій мене пробачить) не дуже корректно ставиться до клієнтів, навіть може дозволити собі фрази, які негативно впливають на покупців, чим, звісно, відбиває охоту щось купувати. Ні одного разу я не зміг допроситися знижку на товар, таке враження, що хазяйка не розуміє як треба вести себе з клієнтами. Навіть велика кількість товару (для прикладу одного разу ми хотіли купити на двох по 40-50 вухастих грузів, що складало б близько 80-100 шт, окрім того ще планували взяти силікону...), яку я хотів придбати не вплинула на факт отримання знижки... я вже мовчав про більш-менш нормальну знижку, а попросив хоч мінімум (пару грн на пиво), на що отримав в свою адресу досить "привабливий" шквал критики і т.п., в результаті я вийшов з магазину нічого не придбавши...
Вважаю, якщо маркетологи :lol: попрацюють в цьому напрямку, можливо і клієнти появляться в даній торгівельній точці і многоуважаемые дамы не будут сидеть без покупателей по пол-дня :roll:
Не учи рыбу плавать!
Vetal

Непрочитане повідомлення Vetal »

Нажаль таке ставлення до клієнтів спостерігається не лише у рибацьких магазинах (зокрема "Судаку") не вміють наші люди робити сервіс і продажі, нічого не вдієш. Гарних усім знижок, і приємних продавців... :lol:
megav
Ледар
Телефон: 050 5288423
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення megav »

KYM писав:На рахунок "Судака" - продавщиця, яка постарше (не хочу обідити, моє шанування старшим людям, нехай Сергій мене пробачить) не дуже корректно ставиться до клієнтів, навіть може дозволити собі фрази, які негативно впливають на покупців, чим, звісно, відбиває охоту щось купувати. Ні одного разу я не зміг допроситися знижку на товар, таке враження, що хазяйка не розуміє як треба вести себе з клієнтами. Навіть велика кількість товару (для прикладу одного разу ми хотіли купити на двох по 40-50 вухастих грузів, що складало б близько 80-100 шт, окрім того ще планували взяти силікону...), яку я хотів придбати не вплинула на факт отримання знижки... я вже мовчав про більш-менш нормальну знижку, а попросив хоч мінімум (пару грн на пиво), на що отримав в свою адресу досить "привабливий" шквал критики і т.п., в результаті я вийшов з магазину нічого не придбавши...
Вважаю, якщо маркетологи :lol: попрацюють в цьому напрямку, можливо і клієнти появляться в даній торгівельній точці і многоуважаемые дамы не будут сидеть без покупателей по пол-дня :roll:
Да КУМ я целиком и полностью с Вами согласен,
эта мадам на мой вопрос "Нет-ли у Вас чегонибудь чтоб не замерзал
шнур на спининге ?",- сказала: " Не надо путать солидол с вазелином"
Я аж о..ел если честно, если-бы у меня продавец сказала такую
фигню покупателю,то в тот-же день я бы дал ей волшебный пендаль
и уволил без разговора. :!:
Я люблю тебя рыба и надеюсь, что ЭТО взаимно !!!
vvi
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

СУДАК это супер магазин !!! 8O :lol: :lol: :lol: :lol: Это бестселлер для скандальных развлечений и для того чтоб испортить себе настроение... Там вывеска нужна ".. злой продавец, злючие снасти, вообщем все злые злые ..." но там есть блесна блюфоксовские номер 5 по 5 грн. 8O . Думаю ему не долго осталось.
А вот с Кумом по поводу сапог (сальмо), не совсем согласен, эта модель нортфин, о которых он писал - не все себя ведут так. Скорее у него то редкое исключение из правил, у них есть много минусов но и плюсов достаточно (кстати все их считали одними из самых неплохих, но жуть тяжелых), если это нортфин (как подразделение сальмо), а если ми говорим о разных моделях то заранее прошу прощения надо уточнять.
Знаю только, что нортфин клееный который -50 и -20 дык он точно расползается на 2-3 сезон при не активном использовании (чужой опыт), течет по швам и тд но собственно он для воды и не предназначен.
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Обувь "нортфін" від Сальмо Г..... повне. Для продавців нормально бо купують. На сьогодні найкраща обувь для рибалок це чоботи фірми"LEMIGO" Польща. Дешево і практично. Можу допомогти з придбанням по 25 S за пару. Писати в лічку. Сам придбав більше року і неможу нарадоватись практичністю. Більшість моїх друзів, або вже купила або збираються купити.
KYM
Бро
Контактна інформація:

Палич торочить правду! Сам знаю і бачив їх комфортність. А головне - вони дуже легкі.
Пи.Си. Мені лічно всерівно, але Палича у цьому підтримаю, адже за ту ціну, за яку купив Ті Сальмо, міг взяти 2 пари "LEMIGO"... 8O
Не учи рыбу плавать!
Остап
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Остап »

Прочитав тему і мушу зізнатися, що судячи з постів у мене цілковите Г... І спінінг маю Брат Фіш і сапоги Норфін. :)
Але особисто ніяких претензій до цих товарів немаю: і спінінг не ломався і ноги не потіють :)
Відповісти

Повернутись до “Загальне”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість