Де замовити рекламно-сувенірну продукцію?
Де замовити рекламно-сувенірну продукцію?
Привіт! Ми активно шукаємо компанію, де можна замовити рекламно-сувенірну продукцію з логотипом нашої компанії для подарунків клієнтам та партнерям. Дуже важливо, щоб продукція була високої якості, з гарним дизайном і, звісно, щоб доставка була швидкою та зручні умови співпраці. Ми хочемо замовити не тільки чашки і ручки, але й інші сувеніри, які могли б стати приємними подарунками для наших клієнтів. Якщо у когось є досвід співпраці з надійними компаніями, поділіться, будь ласка, вашим досвідом!
Re: Де замовити рекламно-сувенірну продукцію?
Я свого часу теж шукав компанію, яка могла б якісно виготовити рекламно-сувенірну продукцію з нашим логотипом. Після довгих пошуків зупинився на "Твій Дизайн" https://designtvoy.com/uk/glavnaya/ Хочу сказати, що жодного разу не пошкодував. Вони не просто наносять логотипи на стандартні сувеніри, а пропонують широкий вибір продукції, яку можна персоналізувати під бренд. Замовляли у них не лише чашки й ручки, а й термоси, блокноти, брендовані еко-сумки – усе виконано на високому рівні, якість друку відмінна, фарби яскраві, нічого не стирається навіть після тривалого використання. Окремо хочу відзначити їхній сервіс – приємні менеджери, швидке узгодження макетів і дуже оперативна доставка. Якщо шукаєте надійну компанію, рекомендую звернутися до них.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей