Екіпіровка зимового рибалки

vvi
Боєць
Контактна інформація:

Екіпіровка зимового рибалки

Непрочитане повідомлення vvi »

Ну от і сходить лід, а отже сходять ціни та повинні зявитись знижки на зимову снарягу.
І як людина, що готується спробувати та реалізуватись в даному напрямку буду вдячний за опис та характеритику всього чого мені потрібно купити для зими.

Оскільки, планую спробувати та ловити на всі види зисового асортименту а придбати збирабюсь зараз допоможіть з максимальним переліком снаряги.

Той хто знається, щоб не робити зайвих та необдуманих витрат.
"... А в это время сейчас кто то на рыбалке..."
Надин
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Надин »

В першу чергу потрібно придбати вудочки(балалайки)як на мене пінопластові SALMO.Кивки під замовлення(ручна робота)у спортсменів.Жилку я думаю підскаже Віталік з АЛЬБАТРОСА.Мормихи вольфрам можна теж SALMO дробь 2,0 і більші, білі,мідні,жовті.Черпак потрібно міцний щоб не боятись розбити свіжо-замерзлу лунку.Відбійник обовязково якщо не хочеш залишити мормихи.
vvi
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

Можна детальніше про відбійник ... . А, щодо кивків яка їх кількість повнна бути і яких характеристик.
"... А в это время сейчас кто то на рыбалке..."
Надин
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Надин »

Подивитись на відбійник можна в любому риб.магаз.тільки сказати що для зимової рибалки.кивків повино бути більше чим вудочок. Характеристики залежать від ширини порізаного лавсану.Під кожну морм.підбирається кивок.Більш докладну інформацію як підібрати одне до одного ліпше отримати в перерві між змаганнями як це і робив Дімон.Інші спортсмени теж поділяться.
Рома
Рідненький
Контактна інформація:

Re:

Непрочитане повідомлення Рома »

Хто в курсі. Наскільки реально на сьогоднішній день придбати більш-менш нормальний костюм для зимової риболовлі в межах 500 грн? :du_ma_et:
Зображення Romanmix2002
Vetal
Балакучий
Телефон: 097-854-00-54
Контактна інформація:

Re: Екіпіровка зимового рибалки

Непрочитане повідомлення Vetal »

За таку ціну нажаль нічого путнього мені здається взяти неможливо. Гарні речі починаються від 1100 грн. На своєму прикладі скажу що екіпіруюсь вже 3 рік, залишилось лише верхній одяг але він самий дорогий...Тому придбання постійно відкладається
juice
Боєць
Контактна інформація:

Re: Re:

Непрочитане повідомлення juice »

Рома писав:Хто в курсі. Наскільки реально на сьогоднішній день придбати більш-менш нормальний костюм для зимової риболовлі в межах 500 грн? :du_ma_et:
Непожкодуй ще пару сотень та закажи щоб пошили. і кармашки і прибамбасики де захочеш пристебнуть , я задоволений костюмом.
Кнопка с крестиком в правом верхнем углу экрана - шлюз в реальный мир.
Neckerman
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Neckerman »

Давно вже шукаю собі зимовий костюм для рибалки з льоду. Спочатку хотів собі взяти щось типу такого плану як: Norfin Discovery чи Extrim 3, але останнім часом відгуки за цей бренд від знайомих людей стають менш схвальними, начебто костюми почали робити менш якісно, порівняно з минулими роками. Тому "під накопивши" трохи грошей та "по моніторивши" простори інтернету,вирішив взяти собі щось більш якісне. В мої інтереси потрапили ось такі два костюми від Shimano:
Костюм зимний Shimano Goretex Winner black
ЗображенняЗображення
Высококачественный дышащий костюм, выполненный из трехслойного материала Gore-Tex(водонепроницаемость 28000 мм водяного столба, паропроницаемость 13500г/м за 24 часа). Показатель STRV +7. Модель Shimano RB -163 представляет собой сочетание высочайшей функциональности и элегантности. Спортивный крой костюма дает возможность владельцу свободно заниматься любым видом активного отдыха на природе. Отстегивающийся капюшон регулируется по глубине и высоте. Высокий штормовой воротник отделан изнутри флисом,чио повышает комфорт при ношении в холодную погоду. Все молнии прикрыты водонепроницаемыми клапанами. Предусмотрен внутренний карман для мобильного телефона. Куртка имеет регулируемые манжеты и подол.Юбка внутри куртки, обеспечивающая комфорт в ветреную погоду.Брюки представляют собой полукомбинезон с отстегивающейся спинкой. На поясе и щиколотках брюки имеют регулировки по полноте. Области колен дополнительно усилены. На боковых карманах предусмотрены молнии. Специальные эластичные вставки на бедрах позволяют учесть все особенности как мужской, так и женской фигуры. С помощью специальной молнии к костюму можно надежно присоединить спасательный жилет.Свисток для чрезвичайной ситуации. Этот теплые,водонепроницаемый, дышащий,костюм сохранит Вас в тепле и сухости вне зависимости от погоды и условий рыбалки.
Shimano RB-024K Dry Shield black
ЗображенняЗображення
Теплый рыболовный костюм от компании Shimano. Зимний костюм RB024K, создан на смену костюму RB154, это один из самых тёплых костюмов компании. Он выполнен из непромокаемого и не продуваемого материала «Dryshield-XT» с высоким приятным на ощупь воротником превосходно «дышит» благодаря мембранным тканям. Капюшон затягивается и регулируется по длине. Дополнительная застёжка-молния позволяет пристегнуть спасательный жилет. Костюм имеет индекс тепла STRV +8.
- Dry Shield - высококачественная мембрана разработана для самых экстремальных погодных условий. Произведенная из передовых японских 2-слойных тканей с коэффициентом водонепроницаемости превышающим 20000 мм и высокой паропроницаемостью более чем 16000 гр/м2/24 часа;
- Для холодной погоды;
- "Дышащая" одежда;
- Непромокаемая одежда;
- Возможность присоединения жилета;
- Карманы спереди штанов;
- Возможность увеличения талии на 10 см. с каждой стороны;
- Возможность уменьшения размера талии;
- Утеплённый воротник. Повышает комфорт при ношении в холодную погоду;
- Юбка внутри куртки, обеспечивающая комфорт в ветреную погоду.
Хто що про них може сказати. Можливо хтось використовує сам чи знайомі. Яка з цих двох моделей більш якісніша та зручніша для риболовлі при наших температурах в межах 0 до -20 град. В кого які думки? Можливо хтось ще щось по радить на подобі цих костюмів, типу щоб були з високоякісними дихаючими та вологозахисними мембранами..Дякую!
ANDROID
Місцевий
Телефон: 098-061-63-37
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ANDROID »

У мене костюм norfin arctic . Вже 4 сезон катаюсь в ньому на риболовлю. Під костюм піддіваю термобілизну norfin.
Спочатку рибалив вдіваючи наколінники зимою, а потім спробував і побачив, що без наколінників можна також рибалити в цьому костюмі(воду не пропускає).
Костюм дуже теплий. Тим що купив його не жалію. Костюм на свої кошти - суперовий!!!!
Ще як хороший варіант (але це від знайомих ) Gamakatsu Power Thermo Suit. На змаганнях житомирська команда приїздить в таких костюмах.
Neckerman
Дослідник
Контактна інформація:

ANDROID писав:У мене костюм norfin arctic . Вже 4 сезон катаюсь в ньому на риболовлю. Під костюм піддіваю термобілизну norfin.
Спочатку рибалив вдіваючи наколінники зимою, а потім спробував і побачив, що без наколінників можна також рибалити в цьому костюмі(воду не пропускає).
Костюм дуже теплий. Тим що купив його не жалію. Костюм на свої кошти - суперовий!!!!
Дякую за відгук, але досить часто мені казали за теперішні моделі "Норфіна" що костюми почали випускати менш якісні ніж в минулі роки. Ваша модель костюма здається 2008-2009 року, як на мене то костюм на свою ціну досить вдалий. Але мене не влаштовує в ньому водонепроникність в - 3 000 мм. Іноді доводиться рибалити під мокрим снігом на протязі всього дня, так цей показник трохи мене безпокоїть. Хочеться бути впевненим в одязі на всі 100%. Також чув що вставки (в залежності від моделі костюму arctic red,yellow) червоні,жовті швидко затираються, брудняться. Тому буду шукати щось на основі вище описаних моделей, там взагалі водо і паро показники проникності на найвищому рівні, хочеться почуватись комфортно при будь якій погоді. Звичайно такі костюми коштують не малі кошти, але купуєш собі один раз і на довго,якщо за ним правильно доглядати,і бережно ставитись. Тому надієшся що прослужить не один сезон.
Ще як хороший варіант (але це від знайомих ) Gamakatsu Power Thermo Suit. На змаганнях житомирська команда приїздить в таких костюмах.
Ось ця модель по якості мені більше подобається за "Норфіновські" в своїй ціновій категорії, я її оглядав в магазинах. Але мені не подобаються ці розписи Gamakatsu по спині і ногах :hi_hi_hi: , це особисто моя придирчивість, але я більше люблю на рибалці однотонність, класичність.
Рома
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Рома »

В минулому році також стикнувся з проблемою вибору зимового костюму. Спочатку також дивився на Shimano. Але на той час не було відповідної суми грошей. Норфін не розглядав, хотілося чогось іншого. В результаті зупинив свій вибір на костюмі CELSIUS® Ice Fishing. Відверто кажучи, інформації про дану модель мене не було ніякої. Повірив тому що прочитав на просторах нету:
Американская компания Celsius производит товары только для зимней рыбалки.
Костюм CELSIUS® Ice Fishing состоит из двух предметов: куртки Celsius® Ice Fishing Parka и штанов-полукомбинезона Celsius® Ice Fishing Bibs.
Особо прочная, устойчивая к истиранию ткань. Водонепроницаемый наружный материал не плохо отводит влагу. Костюм легкий ( в размере L штаны весят 1.4 кг; куртка 1.5 кг.) и при этом теплый. В нем не "спаришся" и не замерзнешь. Отличительной особенностью этой одежды является зональное распределение утеплителя и большое количество карманов.
Куртка имеет:
Отстегивающийся капюшон с флисовой подкладкой . Регулируется как по высоте ( что бы не сползал на глаза), так и по объёму (можно плотно затянуть вокруг головы).
Восемь карманов включая один внутренний и два обшитых флисом для согревания рук.
Подкладка флисовая.
Липучки на манжетах рукавов.
Затяжки в поясе (над большими нижними карманами) и снизу куртки.
Куртка утеплена 200-ми граммами утеплителя область груди, 150 граммами в рукавах, 100 грамма в капюшоне.
Штаны:
Шесть карманов- два накладных по бокам, два спереди и два сзади на молниях.
Подкладка из гладкого материала.
Молния на штанинах .
Штаны - 150 грамм утеплителя от груди до пояса, 200 грамм утеплителя от пояса до колен, 150 грамм от колен до лодыжек.
Штаны высокие - доходят до груди. Поэтому верхняя часть тела закрыта двумя слоями одежды. Если носить одну куртку ( без штанов), то вполне подойдёт и для осени.
В підсумку костюм мене повністю влаштовує. Доступна ціна, практичний колір, велика кількість карманів, хороша теплоізоляція, мала вага - основні характеристики цієї моделі. Єдине чого не знаю і не буду стверджувати, це реальні показники вологостійкості. Користувався такими думками, що як правило взимку, перебуваючи на льоду, рідко (а я взагалі жодного разу) попадаєш під дощ :) .
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Зображення Romanmix2002
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

Сьогодні мені в поштовій розсилці прийшло посилання на тест драйв Nova Tour Fisherman
Можливо комусь теж стане в нагоді: http://www.rybalka.com/tackle/%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0/nova-tour-fisherman-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2/
Зображення
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Neckerman
Дослідник
Контактна інформація:

Рома писав:В минулому році також стикнувся з проблемою вибору зимового костюму. Спочатку також дивився на Shimano. Але на той час не було відповідної суми грошей. Норфін не розглядав, хотілося чогось іншого. В результаті зупинив свій вибір на костюмі CELSIUS® Ice Fishing. Відверто кажучи, інформації про дану модель мене не було
В підсумку костюм мене повністю влаштовує. Доступна ціна, практичний колір, велика кількість карманів, хороша теплоізоляція, мала вага - основні характеристики цієї моделі. Єдине чого не знаю і не буду стверджувати, це реальні показники вологостійкості. Користувався такими думками, що як правило взимку, перебуваючи на льоду, рідко (а я взагалі жодного разу) попадаєш під дощ :) .
Цікава модель, мені в ній подобається що нижня частина костюму, (комбінезон) пошита до самого верху, тобто до грудей, що є дуже комфортно при риболовлі "з колін" чи сидячи на ящику, спина при цьому закривається повністю, що є дуже комфортно і тепло. Так як рибалю з льоду в більшості випадків "з колін" то це великий плюс, не боїшся застудити спину. Нажаль, подивився в інт. маг. костюм - там немає конкретного показника вологостійкості, мені здається цей показник як правило в більш дешевих аналогових моделей низькій, а мені це дуже важливо, щоб костюм був під будь яку погоду.
daiwer
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення daiwer »

В этом коротком ВИДЕО поделился своими критериями :rules: при выбора термоса :dr_ink: .

https://www.youtube.com/watch?v=ebCWS91xFPM

Надеюсь вам будет полезно :ni_zia: .

Відповісти

Повернутись до “ЗАГАЛЬНІ ТЕМИ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість