ХАЭС ( Нетішинське водосховище )
Як і все в нас в державі, ловити на ХАЕС, хоча і не офіційно, можна.
Ловлять судака, так чув з роповідей знайомих рибацюг, з дамби на бичка, надітого як силікон на джиг-голівку. Проводка повільна з волочінням по дну.
Можна на силікон, результат гірший.
Бичка черпають пауками, підхватами на руслі - виході з водосховища
Ловлять судака, так чув з роповідей знайомих рибацюг, з дамби на бичка, надітого як силікон на джиг-голівку. Проводка повільна з волочінням по дну.
Можна на силікон, результат гірший.
Бичка черпають пауками, підхватами на руслі - виході з водосховища
- simsim1972
- Ледар
- Контактна інформація:
Місце де виходить тепла вода у водосховище це і є рибхоз? Я по запрошенню був саме в цьому місці на минулих вихідних. В зв"язку з тим , що абсолютно не мав уяви про умови лову взяв один пікер.Мене поставили рибалити на течію теплої води де з моїми снастями нічого робити.Я пішов на розвідку в заводь через дамбу де течії не було.А там весь народ... Сидить і на поплавочку, з пантонів, потягує карасиків. А один з постійних (я це зрозумів як з ним розмовляє охорона) витягнув чотири ляща по 2кг. за три години і пішов собі геть.Ловив виключно на червя. Також карась брав тільки на червя ігноруючи мої опариша і мотиля.Дуже ну дуже цікаве місце.Сама водойма дуже велика.От якби-то була можливість бувати там коли захочеш.Більше всього мене заінтриговало те,що один з рибалок ніс два коропа десь по 5кг. Кажуть,що є значно крупніші.
Місця для "заготовки", а не для спорту... то чого ж шуміти... Та й водойма з розряду "Ловити заборонено!!!", тож ті спортсмени, які там ловлять - не виключено, що дискредититують РО ФРС!EXPERT писав: ... ти неодноразово виїзжав на водосховище ХАЕС, ловив там лящів і маючи інтернет словом не обмовився про тамтешню рибалку.
Востаннє редагувалось 23 березня 2009, 02:02 користувачем bogdan, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей