Чи дадуть кредит без офіційного працевлаштування?
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
-
- Контактна інформація:
Чи дадуть кредит без офіційного працевлаштування?
Цікавить інформація щодо можливості отримання кредиту, якщо немає офіційного працевлаштування. Важливий момент — працюю неофіційно, дохід стабільний, але банк, наскільки розумію, це не цікавить. Поділіться, будь ласка, досвідом, хто стикався, які банки або мікрофінансові організації йдуть назустріч, які умови зазвичай пропонують?
Re: Чи дадуть кредит без офіційного працевлаштування?
У мене не було офіційної роботи, але була картка іншого банку з регулярними надходженнями. Один великий банк погодився видати кредит за умови високої ставки, сказали, що бачать мої доходи за рухом коштів. Гроші отримав, усе вчасно виплатив, але було непросто — відсотки великі.
-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
Без офіційної роботи звертався до МФО, бо банки відмовляли. МФО швидко схвалили, правда, відсоток там вищий, ніж хотілося б. Але гроші були потрібні терміново, тому погодився. Головне — обирайте перевірені компанії, уважно читайте умови, щоб не було неприємних сюрпризів.
Ситуація знайома. Я працюю на себе, але офіційних документів про доходи немає. Думав, кредит без офіційного працевлаштування https://moneyveo.ua/uk/--kredit-bezrobitnomu/ не дадуть, але звернувся до банку, де в мене зарплатна картка, хоча надходження туди нерегулярні. Запропонували кредит під 25% річних, і це виявилося прийнятним для мене, бо потрібно було терміново закрити борг. Банк запросив лише паспорт і виписку з рахунку. Отримав гроші протягом двох днів.
Варто враховувати, що такі кредити найчастіше з високими ставками, а іноді вигідніше накопичити, ніж переплачувати. Але якщо ситуація критична — все ж таки рекомендую обирати відомі банки або перевірені МФО, щоб не потрапити в неприємності.

Варто враховувати, що такі кредити найчастіше з високими ставками, а іноді вигідніше накопичити, ніж переплачувати. Але якщо ситуація критична — все ж таки рекомендую обирати відомі банки або перевірені МФО, щоб не потрапити в неприємності.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot], IvonneBressler і 2 гостей