Хочу знайти стильний і якісний дитячий одяг Empty Хочу знайти стильний і якісний дитячий одяг

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Хочу знайти стильний і якісний дитячий одяг Empty Хочу знайти стильний і якісний дитячий одяг

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Привіт, форумчанки! Підкажіть, будь ласка, де можна купити стильний і якісний дитячий одяг або взуття? Дуже хочеться знайти щось справді красиве, з гарними тканинами і сучасним дизайном. Часто стикаюся з тим, що вибір для дітей обмежений або дуже базовий. Особливо цікаво було б подивитися якісь модні бренди, а не тільки звичайні масмаркет-магазини. Можливо, є якісь місця, де можна одразу обрати і одяг, і взуття для дитини в одному торговому центрі?
Міша
123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Re: Хочу знайти стильний і якісний дитячий одяг Empty Хочу знайти стильний і якісний дитячий одяг

Непрочитане повідомлення 123456789 »

Прекрасно розумію ваше бажання! У мене така ж проблема була нещодавно, коли шукала обновки для доньки. Зараз дуже важливо, щоб одяг і взуття були не тільки зручними, а й стильними, бо діти теж хочуть виглядати круто. Я помітила, що якісні брендові речі для дітей знайти непросто — потрібен магазин, який реально пропонує кращі варіанти, а не тільки базові футболки та кросівки. Якщо ще й можна все подивитися і приміряти в одному місці — взагалі супер.
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Re: Хочу знайти стильний і якісний дитячий одяг Empty Хочу знайти стильний і якісний дитячий одяг

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Так, мені теж важливо, щоб усе було в одному місці — і взуття, і одяг. І щоб якість була відчутною, бо діти дуже активні, а дешеві речі швидко рвуться або виглядають неохайно після кількох прань. І ще, хочеться купити щось таке, що дитина буде носити із задоволенням. Можливо, ти підкажеш якийсь конкретний магазин або торговий центр, де можна знайти брендові речі для дітей? Буду дуже вдячна за рекомендації!
Міша
123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення 123456789 »

Обов'язково зверніть увагу на Helen Marlen https://helen-marlen.com/ua/kids у торговому центрі Mandarin Plaza! Там дуже класний вибір якісного дитячого одягу та взуття від світових брендів. Наприклад, я нещодавно купувала там для доньки туфлі від Le Silla — неймовірна якість і дизайн! Ще обирали разом босоніжки від Santoni — дуже зручні й гарно сидять на ніжці. До речі, в Helen Marlen також є речі від Gucci для дітей — виглядають просто розкішно. А якщо шукаєте щось оригінальніше, зверніть увагу на моделі від Simone Rocha — дуже цікаві рішення для святкових заходів. Перед походом я ще зазирнула на їхній сайт — там можна подивитися асортимент і трохи зорієнтуватися. Раджу обов'язково завітати, якщо хочеться купити щось справді класне і не витрачати час на безкінечні пошуки.

Зображення
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], IvonneBressler і 1 гість