Хто робив професійне відбілювання зубів?
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Хто робив професійне відбілювання зубів?
Хочу зробити професійне відбілювання зубів, і всюди бачу рекламу системи Beyond. Знаю, що це лазерне або світлове відбілювання, але цікаво, чим саме воно краще за інші варіанти — наприклад, капи чи гелі. Наскільки воно безпечне для емалі, і чи дійсно результат тримається довго? Хто вже робив — поділіться враженнями.
-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
Re: Хто робив професійне відбілювання зубів?
Я робив відбілювання Beyond у клініці AVANTO, бо хотів швидкий результат без шкоди для зубів. Процедура тривала менше години, і вже після одного сеансу зуби стали помітно світлішими. Найбільша перевага — це те, що емаль не ушкоджується, а гель активується холодним світлом, що знижує чутливість. Колір зубів став на кілька тонів світлішим, і результат тримався майже рік. Якщо хочете ефект “вау” — дуже рекомендую саме цю систему.
Re: Хто робив професійне відбілювання зубів?
Відбілювання Beyond — це сучасний і щадний спосіб повернути природну білизну зубів. Я пройшов процедуру в клініці Dent Style, і результат перевершив очікування. Процес був абсолютно комфортним: без болю, безпечний для емалі, із тривалим ефектом. Колір став світлішим на кілька відтінків, і вже після першого сеансу усмішка виглядала зовсім інакше.
У клініці Dent Style використовують оригінальну систему відбілювання зубів Beyond https://dentstyle.ua/service/vidbilyuva ... iv-beyond/ ретельно контролюють процес і дають рекомендації, як зберегти ефект надовго. Якщо шукаєте якісне та безпечне відбілювання — сміливо звертайтесь саме туди.

У клініці Dent Style використовують оригінальну систему відбілювання зубів Beyond https://dentstyle.ua/service/vidbilyuva ... iv-beyond/ ретельно контролюють процес і дають рекомендації, як зберегти ефект надовго. Якщо шукаєте якісне та безпечне відбілювання — сміливо звертайтесь саме туди.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], IvonneBressler і 3 гостей