Потрібен веб-хостинг для невеликого сайту
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
-
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
Потрібен веб-хостинг для невеликого сайту
Привіт! Мені потрібен веб-хостинг для невеликого сайту. Який постачальник може порадити якісну послугу з надійною підтримкою та хорошою швидкістю? Буду вдячний за поради, та рекомендації.
Міша
Re: Потрібен веб-хостинг для невеликого сайту
Ми користуємося веб-хостингом вже кілька років. Спочатку працювали з дешевими варіантами, але швидкість залишала бажати кращого, а техпідтримка була дуже повільною. Потім вибрали більш перевірену компанію і дуже задоволені. Вони надають підтримку 24/7 і швидко вирішують всі технічні питання. Я б порекомендував вибирати тих, хто має надійні сервери і хорошу репутацію.
-
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
Я вже кілька разів змінював компанії для веб-хостингу, бо не завжди були задоволені швидкістю. Особливо якщо сайт знаходиться на високих навантаженнях. Після переходу на більш потужний хостинг, стало значно краще, і проблем із доступом стало менше. Якщо плануєте розширення, вибирайте компанії, які надають можливості для масштабування.
Міша
Форумчани, всім, кому важливо знайти надійного постачальника веб-хостингу, я рекомендую звернутися до компанії КУБ https://kub.ua/web-hosting/ вони забезпечують стабільний хостинг для сайтів з хорошою швидкістю роботи і підтримкою на високому рівні. Ми працюємо з ними вже кілька років, і жодного разу не було проблем із доступом до нашого сайту.kolomis2015 писав: ↑27 липня 2025, 18:26 Я вже кілька разів змінював компанії для веб-хостингу, бо не завжди були задоволені швидкістю. Особливо якщо сайт знаходиться на високих навантаженнях. Після переходу на більш потужний хостинг, стало значно краще, і проблем із доступом стало менше. Якщо плануєте розширення, вибирайте компанії, які надають можливості для масштабування.
Також у них є різні варіанти для малого та середнього бізнесу, що дозволяє вибрати оптимальне рішення. У них є гнучкі тарифи, і завжди можна знайти найкраще рішення під ваші потреби. Всі деталі можна дізнатися на їхньому сайті.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot], IvonneBressler і 6 гостей