Як урізноманітнити вечерю без м’яса?
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
-
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
Як урізноманітнити вечерю без м’яса?
Дівчата, хлопці, дуже прошу поради. Вже голова йде обертом — чоловік перестав їсти м’ясо, а я не знаю, що тепер готувати на вечерю. Макарони, картопля — це все вже сто разів було. Хочеться чогось нового, але не дуже складного, бо часу після роботи обмаль. Може, у когось є перевірені рецепти чогось смачного й ситного без м’яса? Бажано, щоб і дитині підійшло, бо в нас ще школяр удома. Буду дуже вдячна за будь-які ідеї!
Міша
Re: Як урізноманітнити вечерю без м’яса?
Дуже тебе розумію — сам кілька років як перейшов на більш рослинну їжу, і моя теж довго звикала. Але не хвилюйся, без м’яса теж можна смачно їсти. Я, наприклад, часто готую каші з різними овочами. Вони і поживні, і дітям подобаються, особливо якщо гарно подати. Та й часу займає не так багато. Спробуй зварити щось на зразок плову, тільки з ячмінною крупою, морквою, цибулькою і болгарським перцем. Дуже смачно виходить!
-
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
А звучить справді смачно! Ячмінну крупу ніколи не варила, чесно кажучи — завжди гречка та рис. А скільки її потрібно на родину з трьох осіб? І як її краще варити, щоб не переварити чи навпаки не залишилась тверда? Бо з рисом у мене іноді бувають проколи. Може, є якісь зручніші варіанти приготування?
Міша
Так, я розумію — я сам колись ячмінку не дуже шанував, але відкрив для себе один супер варіант — рецепт ячмінної каші з овочами із крупи "Терра" у варильному пакеті. Це просто знахідка! Не треба нічого міряти, все вже фасовано, і зручно варити: кидаєш пакет у киплячу воду, і через 20 хвилин маєш готову розсипчасту кашу. До неї окремо тушкуєш овочі — цибульку, моркву, перець, можна навіть додати кабачок чи трохи томату. Потім все змішуєш — і виходить дуже апетитна вечеря. Я ще зверху зелень додаю. Такий варіант і смачний, і бюджетний, і головне — швидкий. А головне — діти їдять, не вередують!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot], IvonneBressler і 13 гостей