Як можна вибрати і купити ортопедичні устілки?

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Як можна вибрати і купити ортопедичні устілки?

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Друзі, підкажіть, будь ласка. Мені ортопед радив купити супінатори. Хочу зрозуміти — чи це дійсно потрібно, і чи вони допомагають? Маю легке плоскостопість. Також хвилює, чи можна їх носити в будь-якому взутті, чи потрібно купувати спеціальне. І чи не погіршиться стан, якщо підібрати їх неправильно?
Міша
123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Re: Як можна вибрати і купити ортопедичні устілки?

Непрочитане повідомлення 123456789 »

У мене був досвід із супінаторами — купував у спортивному магазині. Відчуття були дивні, перші дні навіть некомфортно. Але з часом стало легше ходити, особливо коли довго стою. Проте вони не вирішили мою проблему повністю. Думаю, це скоріше як допоміжний варіант, а не повноцінне лікування.
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Я не користувався особисто, але сестра має досвід. Каже, що допомогло трохи, але потім ортопед сказав, що їй краще робити устілки під замовлення, бо супінатори більш універсальні, а не під конкретну ногу. Вона носила їх приблизно рік і все одно довелося міняти підхід. Тобто, мабуть, супінатори більше підходять дітям чи для легких випадків.
Міша
123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення 123456789 »

kolomis2015 писав: 13 вересня 2025, 14:34 Я не користувався особисто, але сестра має досвід. Каже, що допомогло трохи, але потім ортопед сказав, що їй краще робити устілки під замовлення, бо супінатори більш універсальні, а не під конкретну ногу. Вона носила їх приблизно рік і все одно довелося міняти підхід. Тобто, мабуть, супінатори більше підходять дітям чи для легких випадків.
Я перейшов з супінаторів на індивідуальні устілки у Footbalance. Це зовсім інший рівень — відчуваєш, що вони зроблені саме для тебе. І в Києві, і у Львові є їхні центри. У Львові зручно на проспекті Чорновола, 16В https://footbalance.com.ua/ortopedychni ... bno-znaty/ там роблять діагностику і підбирають найкращий варіант.
Дуже задоволений результатом, відчуваю менше втоми у ногах. Крім того, сам процес займає небагато часу, і вже після першого тижня носіння я відчув значне полегшення. Можете також до них завітати, та проконсультуватись.
Зображення
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], EugenieFairfax, IvonneBressler і 2 гостей