Де можна замовити EVA-килимки, які ідеально підійдуть саме під мою марку авто?

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Де можна замовити EVA-килимки, які ідеально підійдуть саме під мою марку авто?

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Друзі, підкажіть, де можна купити перевірені EVA-килимки для Skoda Octavia? Хочу щось якісне, бо їжджу багато і треба, щоб витримували зиму. У мене діти, тому в салоні завжди є бруд, сніг, іноді навіть пролита вода. Старі гумові вже потріскалися, і вигляд у салоні став жалюгідний. Дуже хочу оновити інтер’єр, але не хочу нарватися на підробку.
Міша
123456789
Перехожий

Re: Де можна замовити EVA-килимки, які ідеально підійдуть саме під мою марку авто?

Непрочитане повідомлення 123456789 »

У мене був досвід, коли EVA-килимки прослужили тільки одну зиму. Вони виглядали гарно, але матеріал виявився тонким, швидко протерся під п’яткою. Потім ще й почали ковзати, що було небезпечно. Досі жалкую, що повівся на дешеву ціну. Тому тепер сто разів думаю, перш ніж замовляти.
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Re: Де можна замовити EVA-килимки, які ідеально підійдуть саме під мою марку авто?

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Я взагалі не маю досвіду з EVA. Знаю тільки, що це модно останнім часом. Декілька разів думав купити, але так і не наважився. Мене трохи лякає вибір кольорів — боюсь, що можна перегнути з яскравістю. Але бачив у знайомих — салон реально виглядає свіжіше. Мабуть, таки спробую.
Міша
123456789
Перехожий

Непрочитане повідомлення 123456789 »

kolomis2015 писав: 26 вересня 2025, 12:40 Я взагалі не маю досвіду з EVA. Знаю тільки, що це модно останнім часом. Декілька разів думав купити, але так і не наважився. Мене трохи лякає вибір кольорів — боюсь, що можна перегнути з яскравістю. Але бачив у знайомих — салон реально виглядає свіжіше. Мабуть, таки спробую.
Привіт всім, замовляв тут https://evasota.com/ ще два роки тому. Килимки стоять у машині й досі, виглядають як нові. Вони працюють тільки офіційно, через свій сайт, тому шансів нарватися на підробку немає.
У них дуже велика кольорова гама — я взяв сірі з синьою обшивкою, під колір салону. Сподобалося, що замовлення оформили швидко, дали знижку. І головне — килимки не ковзають і не збирають бруд у кутах, дуже легко мити. Це одне з найкращих рішень, яке я приймав для своєї машини.
Зображення
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість